USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Zolee23
Capitá del Barça

2012.11.15. 09:10:07

Bob_Marley írta: Irányítók közül csak 2 ember van akit előrébb mondanék mint ő, de nem sokkal.Deron Williams-Chris Paul
Épp ellenkezőleg, szakadéknyi különbség van köztük.
neobarca
Director del Fútbol

2012.11.15. 09:06:05

Eazzy írta:All star....mindig ez jut eszembe róla, amikor még ért valamit ez a cím:
http://www.youtube.com/watch?v=0nuAov9bvvU

Iverson, Carter, McGrady, Bryant, Marbury, Garnett, Mutombo

Áhh, the best ever :D
Áááááá ne is monnd! Igazi retróóóóó! :lol: Ezek voltak az igazán szép évek! Asszem még a kosaras kártyák is divatban voltak ekkor. Imádtam seftelni velük. Milyen jó illatuk volt. Még most is emléxem rá. :lol:

Marbury-től meg mi volt az a csel te jóóóóóóó éééég! :lol:
Ezeket a megmozdulásokat amit Marbury meg Iverson képviselt, nagyon hiányolom. A Carter féle 360 meg a látványos zsákolások mellett... :(
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Zolee23
Capitá del Barça

2012.11.15. 09:02:15

REMY írta:Nem olvastam át minden Hsz-t, de szerintem említsük meg a Bobcats-t is :D elképesztő mennyire JÓK !!!! pozitív a mérlegük. :lol: remélem nem fognak nagyon visszaesni.
Az "elképesztően jó"-t kicsit túlzásnak érzem. Nyertek a foghíjas Pacers ellen, a Wolvesnél konkrétan a fél csapat nem játszott és még így is csak kettővel tudtak nyerni, a Wizards Wall és Nene nélkül D-Liga szint, a Dallast meg úgy verték hogy ők előző este meccset játszottak New Yorkban.

Mondjuk 7 meccs után pozitív a mérlegük, ez mondjuk már hatalmas előrelépés.
REMY
Madridista

2012.11.15. 08:54:05

Nem olvastam át minden Hsz-t, de szerintem említsük meg a Bobcats-t is :D elképesztő mennyire JÓK !!!! pozitív a mérlegük. :lol: remélem nem fognak nagyon visszaesni.
Tocy
Director del Fútbol

2012.11.15. 08:27:07

Eazzy írta:
Kalap1988 írta:Nem mondtam, hogy [auto_cenzúra] játékos te, félreértesz :D De ne teszem be az All-star kezdőbe, aztán ki tudja mi lesz 5-6 év múlva. Meglátjuk. Szimpatikus, szurkolok neki, csak ne minket szivasson :D
All star....mindig ez jut eszembe róla, amikor még ért valamit ez a cím:

Hogy én erről ledöbbent fejjel néztem videókat, arra emlékszem...Iverson és Carter egy csapatban, ha lenne egy :hoki szmájli, most ide az illene :D :D Ez még igen...mint ahogy akkoriban volt értelme még a zsákolóversenynek is...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.11.15. 07:21:01

Meccset nem láttam, ilyenkor szoktunk nyerni és így is lett :D
Rondo megsérült a bokáján, kérdéses a Nets ellenire :?
Nagy kár érte, sima ziccer felugrásnál egy rossz lépés és kifordult.
Jeff Green:
http://www.youtube.com/watch?v=94EqxSBD ... r_embedded
Ilyenből többet :D
Kispadot érdemes nézni, Rondo féllábbal ugrál :lol:
JG 16 pont 4 pattanó 2 assist, végre valami, s mellette Barbosa is 16-2-3, éledezik a padunk :lol:

Perk meg Randolph meg össze balhézott:
http://www.youtube.com/watch?v=PtPpvhRD ... r_embedded#!
Végre Perk hozta magát :D

All-Starnál Kalap észrevételeit osztom, bár megszokható hogy Rondo szerintem kicsit alulértékelt.Irányítók közül csak 2 ember van akit előrébb mondanék mint ő, de nem sokkal.Deron Williams-Chris Paul, vannak még Irving-Rose-Westbrook stb, szimpátia alapján belehet ezt lőni, Rondot kevésbé szeretik :D De már számolni sem lehet mióta 10+ assistos most is megvolt 10 assist 25 perc alatt, s mellette ahogy Kalap is írta, felmegy vezérel, ráadásul nem azt mondom hogy elkezdett életveszély lenni tempóból meg kintről, de tényleg nézzetek több Celtics meccset :D
Először is már most 7 meccs alatt megfigyelhető nem fél a triplától, egyenlőre nem dobunk tőle hátast de 7 meccs alatt 3/10 a mutatója, úgy hogy nem szokott triplákat dobálni.
Ráadásul mezőnyből olvastam 29/53 ami csak tempó dobás.Összességében is karriercsúcs 52%al dobálgat, ami NBA szinten is pl 4ik a hátvédek közül.1 szó mint 100 Rondo iszonyat formában kezdte a szezont, sima All-Star :D De ezen nem fogunk összeveszni ha nem választjátok be All-Starnak, nekem elég ha szezon végén Finals MVP lesz :mrgreen:
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.11.15. 02:08:28

Game90 írta:Ma lesz valaki? Szerintem bepróbálkozok egy OKC - MEM vagy egy NOH - HOU meccsel, ha nem alszok el. Előbbi jó kis meccsnek ígérkezik, utóbbit meg Anthony Davis, Rivers és Harden miatt nézném.

Amúgy lehet szavazni:
http://allstarballot.nba.com/ballot?ref ... =asb12_reg

Szimpátia alapján szoktam szavazni:
West: Westbrook - Harden - Durant - Love - Howard
East: Irving - Wade - LBJ - Bosh - Bynum

De ha szigorúan a teljesítményt nézem, akkor CP3, Aldridge, Al Jeff, Jrue, Melo, Varejao be.
Én egy ideig tuti vagyok a Hornets-Rockets meccs miatt, oszt majd meglátjuk, hogy meddig tart ki a lelkesedésem.:D

All-Star-ra egyelőre még nem szavazok, várok még egy kicsit, hogy lelkiismeret furdalás nélkül betehessem Smith-t.:D
Amúgy ha nem csak a mostani állapotokat kell figyelembe vennem, akkor nálam:
Nyugat: CP3-Kobe-Durant-Randolph-Howard (mire szavazok majd, addigra lehet eljön az az idő, amikor én is felugrok a bandwagonra és zacsi helyet benyomom Mr Unibrow-t.)
Kelet: Deron-Irving-Melo-James-Smith
PCsabi
aka Game90

2012.11.15. 01:30:16

Kalap1988 írta: Game! Wade lehet, hogy alapjáraton nincs, de az az igazság, hogy te is tudod, hogy még így is megenné kettes poszton azt a kínálatot, ami keleten van.... Akit beraknál helyette, az mind inkább irányító, fizikailag, vagy védekezésben kevés.... Szóval a komplettsége miatt küldtem én Wade-et (meg a potenciál). Deron valóban nálam sem jött szóba, csak azért írtam, hogy ő is még előtte van Jruenak bőven (nem idei teljesítményben, hanem úgy egyébként).
Ez egy All-Star gála, ha akarom, akkor egy Josh Smith - Melo - LBJ sort küldök fel, ahol LeBron a center :D Ennyi erővel lehet egy Jrue - Irving backcourt is.

Deron meg nem kérdés, hogy összességében Jrue előtt van, nem is egy, hanem több lépéssel.
Kalap1988 írta:bocs a dupláért, de nem hagy szerkeszteni az oldal már... Szóval lehet statban nincs nagy különbség a két játékos között (azért a to sokatmondó...), viszont ezt azért írod valszeg, mert nem láttál sok Celtics meccset. Ez az ember a pálya ura, amikor fenn van, kezében a csapata, az egész játék, mindenki jobb lesz tőle (ahogy mondjuk nálatok Jamesnél érezni ilyen hegemóniát, csak más értelemben). Ez azért Jrue még nem igaz, lehet, hogy lesz valamikor, nem tudom, tényleg fiatal és nagy tehetség.
Igaz, de valahogy nem is érdekelnek a Celtics meccsek :D

Egyébként most amúgy is csak egy All-Star gáláról beszélünk, a szavazásnál meg megengedtem magamnak egy kisebb elfogultságot. Ha rendesen megnézzük a két játékost, akkor felesleges összehasonlítani őket. Rondo bőven Top5-ös PG, Jrue nem az, egyelőre elit szinten kezdte a szezont, de ennyi :)
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.11.15. 00:59:40

bocs a dupláért, de nem hagy szerkeszteni az oldal már... Szóval lehet statban nincs nagy különbség a két játékos között (azért a to sokatmondó...), viszont ezt azért írod valszeg, mert nem láttál sok Celtics meccset. Ez az ember a pálya ura, amikor fenn van, kezében a csapata, az egész játék, mindenki jobb lesz tőle (ahogy mondjuk nálatok Jamesnél érezni ilyen hegemóniát, csak más értelemben). Ez azért Jrue még nem igaz, lehet, hogy lesz valamikor, nem tudom, tényleg fiatal és nagy tehetség.
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.11.15. 00:49:28

Ja, többen voltunk egyszer (Slither,Eazzy, P.U.Y.O.L meg én) illetve egyszer voltunk az utóbbival ketten is, de ez már mind rég volt, jobb időben. Jó lenne, de ahhoz tényleg nép kell, mert az utcán már nem jó ebben az időben, a terembérléshez meg nem baj, ha nem ketten vagyunk :D
Game! Wade lehet, hogy alapjáraton nincs, de az az igazság, hogy te is tudod, hogy még így is megenné kettes poszton azt a kínálatot, ami keleten van.... Akit beraknál helyette, az mind inkább irányító, fizikailag, vagy védekezésben kevés.... Szóval a komplettsége miatt küldtem én Wade-et (meg a potenciál). Deron valóban nálam sem jött szóba, csak azért írtam, hogy ő is még előtte van Jruenak bőven (nem idei teljesítményben, hanem úgy egyébként).
PCsabi
aka Game90

2012.11.15. 00:47:11

Kalap1988 írta: Én is szavaztam, igyekeztem teljesítmény és képesség (ez utóbbit azért írom, mert pl CP3 kb 50%-on pörög) alapján:
West: CP3-Kobe-Durant-Randolph (szerintem jól muzsikál idén is)-Howard
East: Rondo (nem is tudtam, hogy Eazzyn kívül másnál is megelőzheti őt pl Jrue :D vicces....)-Wade (ide több ember is eszembe jutott, de azért mégis csak ő a legjobb, mondjuk Irving beférne)-Melo-James-Varejao (szigorúan teljesítmény alapján)
De legalább a többiben nagyjából egyetértünk :) Mondjuk Wade az idei teljesítménye alapján a kezdő közelében nincsen.

Jrue a 6 TO-ja mellett azért kisebb formában kezdte az évet: 18/3/9, 57 TS%. Irving egyértelműen előtte van, az idei Deron nem. Rondo meg bőven Top5 PG, de az idei szezonban nincsen nagy különbség a két játékos között.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2012.11.15. 00:52:24-kor.
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.11.15. 00:41:14

csababarca írta:
Eazzy írta: Mi multkor 23 évesen a bemelegítéskor meghaltunk a pályán :D Pedig Slitehrnek még a karoántja sem volt fenn :D
Off: jártok kosarazni így a fórumról páran? ha igen mikor,hol? mert szívesen csatlakoznék,unalmas dobálgatni egyedül :D
Áh csak már vagy 15-ször ítuk, hogy menjünk már valahova :D Közben Slither amicsban meg london meg mindtn mainstream helyen, meg hideg is lett, meg Bob is puni jönni :D Ozsi is csak szájal, hogy jön :D Pedig jó vón.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.11.15. 00:34:25

Eazzy írta: Mi multkor 23 évesen a bemelegítéskor meghaltunk a pályán :D Pedig Slitehrnek még a karoántja sem volt fenn :D
Off: jártok kosarazni így a fórumról páran? ha igen mikor,hol? mert szívesen csatlakoznék,unalmas dobálgatni egyedül :D
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.11.15. 00:34:14

Kalap1988 írta:Nem mondtam, hogy [auto_cenzúra] játékos te, félreértesz :D De ne teszem be az All-star kezdőbe, aztán ki tudja mi lesz 5-6 év múlva. Meglátjuk. Szimpatikus, szurkolok neki, csak ne minket szivasson :D
All star....mindig ez jut eszembe róla, amikor még ért valamit ez a cím:

Kalap1988
Director del Fútbol

2012.11.15. 00:26:20

Nem mondtam, hogy [auto_cenzúra] játékos te, félreértesz :D De ne teszem be az All-star kezdőbe, aztán ki tudja mi lesz 5-6 év múlva. Meglátjuk. Szimpatikus, szurkolok neki, csak ne minket szivasson :D
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.11.15. 00:20:15

Kalap1988 írta:
Eazzy írta:Na benyalhatjátok :D Mi az, hogy Eazzyn kívül? Hát Jru elit PG idén :D
Egyébként is. All of all ya'll can get the f* out :D
Irigyek vagytok mi?
Dehogy vagyok irigy, ahhoz sok az eladott labdája :D Jó játékos, de inkább scorer, még akkor is, ha idén szépen osztja az asszisztokat. Mindenesetre valóban elit, de keletről csak egyet lehet választani és szerintem józanul D-Will és Irving is legalább megelőzik Rondo mellett őt (képességekben D-Will nagyon ott van, de nála nem érzem azt azért, mint CP3-nél, most kevésbé megy neki)
22 éves öcsém. 22. Mi multkor 23 évesen a bemelegítéskor meghaltunk a pályán :D Pedig Slitehrnek még a karoántja sem volt fenn :D
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.11.15. 00:01:25

Eazzy írta:Na benyalhatjátok :D Mi az, hogy Eazzyn kívül? Hát Jru elit PG idén :D
Irigyek vagytok mi?
Dehogy vagyok irigy, ahhoz sok az eladott labdája :D Jó játékos, de inkább scorer, még akkor is, ha idén szépen osztja az asszisztokat. Mindenesetre valóban elit, de keletről csak egyet lehet választani és szerintem józanul D-Will és Irving is legalább megelőzik Rondo mellett őt (képességekben D-Will nagyon ott van, de nála nem érzem azt azért, mint CP3-nél, most kevésbé megy neki)
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.11.14. 23:50:34

Na benyalhatjátok :D Mi az, hogy Eazzyn kívül? Hát Jru elit PG idén :D
Irigyek vagytok mi?
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.11.14. 23:42:06

Game90 írta:Ma lesz valaki? Szerintem bepróbálkozok egy OKC - MEM vagy egy NOH - HOU meccsel, ha nem alszok el. Előbbi jó kis meccsnek ígérkezik, utóbbit meg Anthony Davis, Rivers és Harden miatt nézném.

Amúgy lehet szavazni:

De ha szigorúan a teljesítményt nézem, akkor CP3, Aldridge, Al Jeff, Jrue, Melo, Varejao be.
Bob_Marley írta:Ezt is most találtam, sírok :D
Dwight Howard gets ready for Mike D'Antoni
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... njodNT7DGw
Lesz itt szép világ ha megjön D'Antoni, alap hogy triplát tudjál dobni, aki nem tud majd megtanul :lol:
Ez komolyan Howard? :shock: Mikor tanult meg triplát dobni?
Tocy írta: A hírek szerint Kenyon Martin listáján mi vagyunk az első helyen, kérdés, hogy ez jó-e nekünk :D Hova jönne ő, és miért, nem nagyon tudom most mi van vele, de róla nekem a nagy blokkok és a nagy zsákolások maradtak meg, viszont az nem, hogy dobni tudna...nemtom mennyire illene ide, persze ez még csak szóbeszéd.
Joel-nál és Harrelsson-nál csak jobb lehet.
Én is szavaztam, igyekeztem teljesítmény és képesség (ez utóbbit azért írom, mert pl CP3 kb 50%-on pörög) alapján:
West: CP3-Kobe-Durant-Randolph (szerintem jól muzsikál idén is)-Howard
East: Rondo (nem is tudtam, hogy Eazzyn kívül másnál is megelőzheti őt pl Jrue :D vicces....)-Wade (ide több ember is eszembe jutott, de azért mégis csak ő a legjobb, mondjuk Irving beférne)-Melo-James-Varejao (szigorúan teljesítmény alapján)
Zolee23
Capitá del Barça

2012.11.14. 23:38:22

Cumbee írta:Cavs-nak egyébként senki nem szurkol? Tegnap játszottak a Nets-el és a Varejao Irving páros megint állatkodott.
Igen, ez az idei Cavs mindenképp fun to watch. Kyrie és Varejao elmebeteg, videójáték statok, Waiters meg idővel nagyon jó játékos lesz szintén.

Varejao amúgy ha idén nem lesz All Star akkor soha, nagyon underrated az ember.
PCsabi
aka Game90

2012.11.14. 23:20:32

Ma lesz valaki? Szerintem bepróbálkozok egy OKC - MEM vagy egy NOH - HOU meccsel, ha nem alszok el. Előbbi jó kis meccsnek ígérkezik, utóbbit meg Anthony Davis, Rivers és Harden miatt nézném.

Amúgy lehet szavazni:

Bob_Marley írta:Ezt is most találtam, sírok :D
Lesz itt szép világ ha megjön D'Antoni, alap hogy triplát tudjál dobni, aki nem tud majd megtanul :lol:
Ez komolyan Howard? :shock: Mikor tanult meg triplát dobni?
Tocy írta: A hírek szerint Kenyon Martin listáján mi vagyunk az első helyen, kérdés, hogy ez jó-e nekünk :D Hova jönne ő, és miért, nem nagyon tudom most mi van vele, de róla nekem a nagy blokkok és a nagy zsákolások maradtak meg, viszont az nem, hogy dobni tudna...nemtom mennyire illene ide, persze ez még csak szóbeszéd.
Joel-nál és Harrelsson-nál csak jobb lehet.
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.11.14. 19:56:59

Cavs-nak egyébként senki nem szurkol? Tegnap játszottak a Nets-el és a Varejao Irving páros megint állatkodott. Nagyon ráéreztek egymásra, tavaly nem sokat tudtak együtt játszani a brazil sérülése miatt, de idén úgy tűnik, hogy megvan köztük a kellő összhang. Varejao az első félidő után olyan 21-12 környékén állhatott, ami alapból kemény, de ami igazán durva, hogy 90%-os !!!!! mezőnymutatóval hozta ezt. Végül kicsit lejebb adta a pontosságot is és a pattanókat sem tépkedte annyira, de így is 35-18-3-2-vel végzett. Ez mellé Irving odatett még egy 34-4-8-3-at, szintén 50% környéki mezőnymutatóval, szóval ők együtt eddig nagyon jól néznek ki. Waiters sajnos még elég inkonzisztens, de az már most látszik, hogy jó lesz ő ide. Kéne még a padra egy jó 6. ember, meg egy jól védekező 3-as és 4-es. (Gee-t azért tartják elvileg, TT-től is nagyon sokat várnak összességében, de ő idén még nem tudott a csapattal együtt szintet lépni, attól függetlenül, hogy bőven megkapja a lehetőséget) Vagy még jobb lenne egy jól védekező centert hozni és Varejao-t letolni PF-be, bár erre igen kicsi az esély. (Zellerre leszek kíváncsi, róla tud valaki valamit?) Na mind1, a lényeg, hogy igen jó úton haladnak, lesz itt csapat Cleveland-ben.

Kobe számomra is kellemes meglepetés eddig, de én kicsit pünkösdinek érzem ezt a királyságot. Abban sem vagyok biztos, hogy az alapszakasz végéig kordában tudja tartani az egóját, de azt viszont elég sanszosnak tartom, hogy a rájátszásban, ahogy megcsillan a távolban az egy gyűrű fénye, hirtelen visszateleportál majd Kobeland-be és újra eljátszogat majd magával, míg a többiek szépen a sarokban ülnek.

Napi James: Mondták sokan szezon előtt, hogy innentől lesz igazi állat ez az ember, mert lekerült a teher a válláról és ő maga is elhiszi innentől, hogy meg tudja csinálni. Na nekik igazuk lett. Számomra nem az a durva idén, hogy 35 pont fölött dob, vagy hogy folyamatosan a TD-vel flörtölget, hanem az ahogy ezt csinálja. Az előző meccsen az elején nagyon ment a csapatnak, az első negyedben vezettek tán 15 ponttal is. Nem csinált semmit, hagyta, hogy a társai játszanak, adott 1-1 assistot, odaadogatta Bosh-nak a labdát, ha megy neki, akkor csinálja. Rá nem volt szükség, a háttérbe is húzódott. Ahogy viszont kellett, azonnal előlépett és robbantott, onnantól pedig kb nem volt senki más a pályán, az és úgy történt ahogy ő (és persze Lin :D ) szerette volna.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.11.14. 19:56:43

Ezt is most találtam, sírok :D
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.11.14. 19:48:52

Top komment, azért nem gyenge.

Közbe elkezdődött az egyetemi szezon is, rögtön volt egy Duke-Kentucky derbi. Jó pörgős meccs. Mindig lenyűgöz, hogy egy egyetemi meccsen milyen hangulat van, több ezer nézővel és valódi szurkolással. Ilyen téren sok NBA meccs labdába se rúg.
Jó lesz idén ez a Duke. :)
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.11.14. 19:40:45

Igen Bryant jó formában van, lehet valami bogár megcsípte és az agyában megváltozott 1-2 dolog :D Még passzol is mostanában, viccet félre téve, nagyon viszi a Lakerst.

Magic jól kezdett, azóta sorjában jönnek a vereségek, s tegnap még az egyik cheerleader is leesett a meccs közbeni előadás alatt.Szerencsére jól van.
http://www.youtube.com/watch?v=vl3kUj3-C3Y

Harden :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=kJCq6Zrr ... re=g-all-u
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése