Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Áááááá ne is monnd! Igazi retróóóóó!Eazzy írta:All star....mindig ez jut eszembe róla, amikor még ért valamit ez a cím:
http://www.youtube.com/watch?v=0nuAov9bvvU
Iverson, Carter, McGrady, Bryant, Marbury, Garnett, Mutombo
Áhh, the best ever
Az "elképesztően jó"-t kicsit túlzásnak érzem. Nyertek a foghíjas Pacers ellen, a Wolvesnél konkrétan a fél csapat nem játszott és még így is csak kettővel tudtak nyerni, a Wizards Wall és Nene nélkül D-Liga szint, a Dallast meg úgy verték hogy ők előző este meccset játszottak New Yorkban.REMY írta:Nem olvastam át minden Hsz-t, de szerintem említsük meg a Bobcats-t iselképesztő mennyire JÓK !!!! pozitív a mérlegük.
remélem nem fognak nagyon visszaesni.
Hogy én erről ledöbbent fejjel néztem videókat, arra emlékszem...Iverson és Carter egy csapatban, ha lenne egy :hoki szmájli, most ide az illeneEazzy írta:All star....mindig ez jut eszembe róla, amikor még ért valamit ez a cím:Kalap1988 írta:Nem mondtam, hogy [auto_cenzúra] játékos te, félreérteszDe ne teszem be az All-star kezdőbe, aztán ki tudja mi lesz 5-6 év múlva. Meglátjuk. Szimpatikus, szurkolok neki, csak ne minket szivasson
http://www.youtube.com/watch?v=0nuAov9bvvU
Iverson, Carter, McGrady, Bryant, Marbury, Garnett, Mutombo
Áhh, the best ever
Én egy ideig tuti vagyok a Hornets-Rockets meccs miatt, oszt majd meglátjuk, hogy meddig tart ki a lelkesedésem.Game90 írta:Ma lesz valaki? Szerintem bepróbálkozok egy OKC - MEM vagy egy NOH - HOU meccsel, ha nem alszok el. Előbbi jó kis meccsnek ígérkezik, utóbbit meg Anthony Davis, Rivers és Harden miatt nézném.
Amúgy lehet szavazni:
http://allstarballot.nba.com/ballot?ref ... =asb12_reg
Szimpátia alapján szoktam szavazni:
West: Westbrook - Harden - Durant - Love - Howard
East: Irving - Wade - LBJ - Bosh - Bynum
De ha szigorúan a teljesítményt nézem, akkor CP3, Aldridge, Al Jeff, Jrue, Melo, Varejao be.
Ez egy All-Star gála, ha akarom, akkor egy Josh Smith - Melo - LBJ sort küldök fel, ahol LeBron a centerKalap1988 írta: Game! Wade lehet, hogy alapjáraton nincs, de az az igazság, hogy te is tudod, hogy még így is megenné kettes poszton azt a kínálatot, ami keleten van.... Akit beraknál helyette, az mind inkább irányító, fizikailag, vagy védekezésben kevés.... Szóval a komplettsége miatt küldtem én Wade-et (meg a potenciál). Deron valóban nálam sem jött szóba, csak azért írtam, hogy ő is még előtte van Jruenak bőven (nem idei teljesítményben, hanem úgy egyébként).
Igaz, de valahogy nem is érdekelnek a Celtics meccsekKalap1988 írta:bocs a dupláért, de nem hagy szerkeszteni az oldal már... Szóval lehet statban nincs nagy különbség a két játékos között (azért a to sokatmondó...), viszont ezt azért írod valszeg, mert nem láttál sok Celtics meccset. Ez az ember a pálya ura, amikor fenn van, kezében a csapata, az egész játék, mindenki jobb lesz tőle (ahogy mondjuk nálatok Jamesnél érezni ilyen hegemóniát, csak más értelemben). Ez azért Jrue még nem igaz, lehet, hogy lesz valamikor, nem tudom, tényleg fiatal és nagy tehetség.
De legalább a többiben nagyjából egyetértünkKalap1988 írta: Én is szavaztam, igyekeztem teljesítmény és képesség (ez utóbbit azért írom, mert pl CP3 kb 50%-on pörög) alapján:
West: CP3-Kobe-Durant-Randolph (szerintem jól muzsikál idén is)-Howard
East: Rondo (nem is tudtam, hogy Eazzyn kívül másnál is megelőzheti őt pl Jruevicces....)-Wade (ide több ember is eszembe jutott, de azért mégis csak ő a legjobb, mondjuk Irving beférne)-Melo-James-Varejao (szigorúan teljesítmény alapján)
Áh csak már vagy 15-ször ítuk, hogy menjünk már valahovacsababarca írta:Off: jártok kosarazni így a fórumról páran? ha igen mikor,hol? mert szívesen csatlakoznék,unalmas dobálgatni egyedülEazzy írta: Mi multkor 23 évesen a bemelegítéskor meghaltunk a pályánPedig Slitehrnek még a karoántja sem volt fenn
Off: jártok kosarazni így a fórumról páran? ha igen mikor,hol? mert szívesen csatlakoznék,unalmas dobálgatni egyedülEazzy írta: Mi multkor 23 évesen a bemelegítéskor meghaltunk a pályánPedig Slitehrnek még a karoántja sem volt fenn
All star....mindig ez jut eszembe róla, amikor még ért valamit ez a cím:Kalap1988 írta:Nem mondtam, hogy [auto_cenzúra] játékos te, félreérteszDe ne teszem be az All-star kezdőbe, aztán ki tudja mi lesz 5-6 év múlva. Meglátjuk. Szimpatikus, szurkolok neki, csak ne minket szivasson
22 éves öcsém. 22. Mi multkor 23 évesen a bemelegítéskor meghaltunk a pályánKalap1988 írta:Dehogy vagyok irigy, ahhoz sok az eladott labdájaEazzy írta:Na benyalhatjátokMi az, hogy Eazzyn kívül? Hát Jru elit PG idén
![]()
Egyébként is. All of all ya'll can get the f* out
Irigyek vagytok mi?Jó játékos, de inkább scorer, még akkor is, ha idén szépen osztja az asszisztokat. Mindenesetre valóban elit, de keletről csak egyet lehet választani és szerintem józanul D-Will és Irving is legalább megelőzik Rondo mellett őt (képességekben D-Will nagyon ott van, de nála nem érzem azt azért, mint CP3-nél, most kevésbé megy neki)
Dehogy vagyok irigy, ahhoz sok az eladott labdájaEazzy írta:Na benyalhatjátokMi az, hogy Eazzyn kívül? Hát Jru elit PG idén
![]()
Egyébként is. All of all ya'll can get the f* out
Irigyek vagytok mi?
Én is szavaztam, igyekeztem teljesítmény és képesség (ez utóbbit azért írom, mert pl CP3 kb 50%-on pörög) alapján:Game90 írta:Ma lesz valaki? Szerintem bepróbálkozok egy OKC - MEM vagy egy NOH - HOU meccsel, ha nem alszok el. Előbbi jó kis meccsnek ígérkezik, utóbbit meg Anthony Davis, Rivers és Harden miatt nézném.
Amúgy lehet szavazni:
http://allstarballot.nba.com/ballot?ref ... =asb12_reg
Szimpátia alapján szoktam szavazni:
West: Westbrook - Harden - Durant - Love - Howard
East: Irving - Wade - LBJ - Bosh - Bynum
De ha szigorúan a teljesítményt nézem, akkor CP3, Aldridge, Al Jeff, Jrue, Melo, Varejao be.
Ez komolyan Howard?Bob_Marley írta:Ezt is most találtam, sírok
Dwight Howard gets ready for Mike D'Antoni
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... njodNT7DGw
Lesz itt szép világ ha megjön D'Antoni, alap hogy triplát tudjál dobni, aki nem tud majd megtanulMikor tanult meg triplát dobni?
Joel-nál és Harrelsson-nál csak jobb lehet.Tocy írta: A hírek szerint Kenyon Martin listáján mi vagyunk az első helyen, kérdés, hogy ez jó-e nekünkHova jönne ő, és miért, nem nagyon tudom most mi van vele, de róla nekem a nagy blokkok és a nagy zsákolások maradtak meg, viszont az nem, hogy dobni tudna...nemtom mennyire illene ide, persze ez még csak szóbeszéd.
Igen, ez az idei Cavs mindenképp fun to watch. Kyrie és Varejao elmebeteg, videójáték statok, Waiters meg idővel nagyon jó játékos lesz szintén.Cumbee írta:Cavs-nak egyébként senki nem szurkol? Tegnap játszottak a Nets-el és a Varejao Irving páros megint állatkodott.
Ez komolyan Howard?Bob_Marley írta:Ezt is most találtam, sírok
Dwight Howard gets ready for Mike D'Antoni
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... njodNT7DGw
Lesz itt szép világ ha megjön D'Antoni, alap hogy triplát tudjál dobni, aki nem tud majd megtanul
Joel-nál és Harrelsson-nál csak jobb lehet.Tocy írta: A hírek szerint Kenyon Martin listáján mi vagyunk az első helyen, kérdés, hogy ez jó-e nekünkHova jönne ő, és miért, nem nagyon tudom most mi van vele, de róla nekem a nagy blokkok és a nagy zsákolások maradtak meg, viszont az nem, hogy dobni tudna...nemtom mennyire illene ide, persze ez még csak szóbeszéd.
Top komment, azért nem gyenge.