Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
El kéne kezdenem folytatni, de rohadtul nincs időm, pedig a 3. évadig néztem. Sőt talán az elsők között voltam a fórumról aki írogatott anno róla, csak abbamaradt, pedig nagyon bírom.visca el barca írta:a sons of anarchyt nem nézi senki? mi van veletek? kanty?
atom durván kezd beindulni a sorozat, nagyon jol kavarjak a kartyakat.
raadasul már 60 percesek a részek
The Walking Dead,Odaát,Modern Család,Blue Mountain StateMessa írta:Végeztem a szökéssel is, szomjazom valami másra rögtön, ajánljatok jó sorozatokat!
Lost, Szökés, Maffiózók, HIMYM, Dexter kilőve, ezeken kívül!
Wire, Treme, Californication, Entourage, Skins pl.Messa írta:Végeztem a szökéssel is, szomjazom valami másra rögtön, ajánljatok jó sorozatokat!
Lost, Szökés, Maffiózók, HIMYM, Dexter kilőve, ezeken kívül!
MelléDeus írta:Kapásból a tippem:Eazzy írta:Haha, tök vicces, én tudom ki azHunter91 írta:TWD
Kíváncsi vagyok ki telefonált be a börtönbe.Majd meglássátok, ha jól adják elő, akkor hátborzongató
Legalábbis amikor olvastam a képregényt nekem ilyen érzést adott.
Lennie James nevű színész az első évadbólNem tudom mi a neve a karakternek a sorozatban, nem emlékszem már rá.
Hogy miért? nem tudom, rögtön eszembe jutott ő...
Kapásból a tippem:Eazzy írta:Haha, tök vicces, én tudom ki azHunter91 írta:TWD
Kíváncsi vagyok ki telefonált be a börtönbe.Majd meglássátok, ha jól adják elő, akkor hátborzongató
Legalábbis amikor olvastam a képregényt nekem ilyen érzést adott.
Haha, tök vicces, én tudom ki azHunter91 írta:TWD
Kíváncsi vagyok ki telefonált be a börtönbe.
hm, hát lehet hogy igazad van, csak nnem értettem minek akkor három. lehet csak szimbolikusan. amugy érdekes h rick fiú nem találta meg lorietsjd írta:De ez miért jelentené, hogy halott? Már az előző rész végén is annak hitték, de ez nem jelent semmit.visca el barca írta:twd
én csak onnan gondolom h az öreglány halott, hogy ugye 3 sírt ástak. gondolom a sittes fekának nem járt temetés. ugyhogy lorie, t-kutya, meg a nő. vagy nem?
Temetés meg gondolom ténylegesen nem volt, mert pl. Lori teste sem volt meg.
De ez miért jelentené, hogy halott? Már az előző rész végén is annak hitték, de ez nem jelent semmit.visca el barca írta:twd
én csak onnan gondolom h az öreglány halott, hogy ugye 3 sírt ástak. gondolom a sittes fekának nem járt temetés. ugyhogy lorie, t-kutya, meg a nő. vagy nem?
Biztos??visca el barca írta:twd
hát most vhogy ez is elég unalmasra sikeredett
azért sofia anyját jol eltuntették, se szó, se beszéd. viszont legalabb kiderült, hogy a szarvasdaraboló, zombi beengedő fickó mégis csak az a feka volt...