2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ez lett volna:sjd írta:Nekem bejön az ajánlás, én sem láttam még, de már régóta meg akarom nézni. Mi lett volna a német-török dráma?
Nyugi én akkor nem voltam klubtag...kanty írta:Hát, akkor kb. mindenki látta, ha túloldalon már volt ajánlva.
helyes. remélem mindenki követni fogja a példádat.kanty írta:Mivel az előző körben a hangulat a béka hátsója alá került, így végül úgy döntöttem, hogy nem indítok egy drámával.
Csapjunk bele akkor!messideco írta:Ezért is végeztem el a sorsolást, de ha mondjátok újra sorsolok és kezdhetnénk. Kurdtnak szerintem hét közben nincs ideje ezzel foglalkozni.
Szerintem felesleges újra sorsolni, szépen majd mindenki sorra kerül.messideco írta:Ezért is végeztem el a sorsolást, de ha mondjátok újra sorsolok és kezdhetnénk. Kurdtnak szerintem hét közben nincs ideje ezzel foglalkozni.
nekem aztán mindegy a sorrend a fő ,hogy ajánlhassak.messideco írta:Nyugi, ez szerintem nem végleges, csak esetleg felajánlottam, h elkészítem a programmalDe várjuk kurdt jelentkezését.
És nem lenne klub sempotike1 írta: Ha lenne rá két hét, és aki addig nem értékelte, kikerül a klubból, akkor utána nem lennének ilyen problémák.
nem akarok newbieként rögtön beleszólni a dolgokba, de ezt is meg lehetne oldani úgy, hogy kicsit szigorúbbak lennének a határidők. persze, hogy kényelmesebb halasztgatni a megnézést, ha tudom, hogy 1 hónap múlva is ráér értékelni.Másrészről meg itt is topikszerű lenne az egész, és nem keverednének a filmek, ha mindenki betartaná a határidőket.
Nem tudom, nekem idáig nem okozott problémát. Persze néha vissza kellett olvasnom, de alapvetően sztem nem macerásabb, mint egy külön blogos regisztráció, és akkor ott figyelgetni a hsz-eket. Szvsz ez így kényelmesebb.breywol írta:A filmekhez az értékelést/élménybeszámolót miért nem a blogra írjuk a film alá kommentként? Így rendszerezve lenne, könnyebb lenne vissza olvasni mások véleményét. Mert az tudom, hogy a pontszámokat külön dokumentumba kigyűjtitek, viszont így sokkal átláthatóbb lenne az egész. Akkor tudnám, hogy pl.: a Gyilkos apácák 4 (random generált filmcím) alatt, csak az ahhoz a filmhez írt kritikákat, esetleges megjegyzéseket olvashatom. Mint egy topic működne.
Egyetértek... sorsoljon csak kurdt, ő a házigazda... nekem ez a sorrend nem tetszik, h utolsó vagyok. Ha majd kurdt is odasorsol, a góré, akkor elfogadomsoadroli írta:Messideco, újrasorsolást követelek![]()
![]()
Akkor holnap kezdünk?