2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
biztos jól laktak a műfűvellui1698 írta:Az még hagyján, de ha nem lenne körül építve, azt mondanám, hogy délelőtt itt még teheneket legeltettek.
Az még hagyján, de ha nem lenne körül építve, azt mondanám, hogy délelőtt itt még teheneket legeltettek.bence-barca írta:Csak én látom úgy, mintha ez egy kifejzetten szűkebb pálya lenne?Mintha nem lenne olyan széles, mit máshol szoktak lenni.
Busquets az anyján kívül senkinek se szimpatikus ezen a sárgolyón, de sokkal jobb játékos, mint Song.StickyFingaz írta:Kár hogy nem Song játszik Busquets helyett.A spanyol valamiért nem szimpatikus Nekem.
Tetszik a kezdő!Gareth Tello írta:Así, el Barça juega con: Valdés, Alves, Piqué, Mascherano, Jordi Alba, Xavi, Busquets, Iniesta, Messi, Cesc y Pedro.
Banquillo: Pinto, Montoya, Puyol, Song, Villa, Dos Santos y Deulofeu.
Tello?
Ezt nem értem teljesen. Folyamatosan próbálja forgatni az Alexis-Pedro-Villa-Tello négyest. Ha csak utóbbi három játékost nézem (Alexis sérülése miatt) az elmúlt négy mérkőzésen:#David Villa# írta:Villa mellőzésével már a hócipőm kivan. Mért nem játszatja a mester? Csereként 6 gólt vágott a bajnokságban. Most nyeri vissza a formáját és jegelik! Úgy érzem meg fogja unni ezt és lelép! Sajnálnám!!!
nekem tetszik az összeállítás nyilván félti Pulyit és igaza is van!Gareth Tello írta:Así, el Barça juega con: Valdés, Alves, Piqué, Mascherano, Jordi Alba, Xavi, Busquets, Iniesta, Messi, Cesc y Pedro.
Persze a teremben keményebb,viszont a srácok a fűhöz vannak szokva X éve ott fociznak,simán okozhat gondot szerintem,az,hogy mások a viszonyok,egy esésnél,buktatásnál,egy kicsit más talajfogás,és máris kész a baj,erre gondoltam.Barcaman1993 írta:Ha lesz sérülés, akkor az nem a pályának lesz betudható. Ennie erővel terembe se mehetnek, mert még keményebb. x évig fociztam folyamatosan műfüves nagy pályán és semmi problémám nem adódott belőle. Nem hinném, hogy bárkinek ez problémát kelljen, hogy okozzon. Legalább nem legelőn játszanak ma (Milan?).Mihu írta:jobban tartok egy esetleges sérüléstől a kemény talajon,mint a meccs végeredményétől.
Ha lesz sérülés, akkor az nem a pályának lesz betudható. Ennie erővel terembe se mehetnek, mert még keményebb. x évig fociztam folyamatosan műfüves nagy pályán és semmi problémám nem adódott belőle. Nem hinném, hogy bárkinek ez problémát kelljen, hogy okozzon. Legalább nem legelőn játszanak ma (Milan?).Mihu írta:jobban tartok egy esetleges sérüléstől a kemény talajon,mint a meccs végeredményétől.
Én játszottam nagy pályán is, meg járok műfűre hétvégenként. Ha majd lehetőséged adódik rá, akkor próbáld ki, hogy idegből beleütsz tenyérrel a fűbe. De lehetőleg a fűvel próbáld először, mert ha a műfűvel kezded, akkor utána már nem nagyon lesz kedved beleütni a természetes fűbevisca el barca írta:műfüvön hogy lehet kemény talaj?Mezner2 írta:jobban tartok egy esetleges sérüléstől a kemény talajon,mint a meccs végeredményétől.(én nem focizok, csak kérdezem
)
amugy nem lesz itt semmi gond, vitya meg a védelem tuti összehoz hátul két gólt, lől lövünk 4-et és jok is leszunk