Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lehet, h tudták, de mit tehettek volna ellene?sjay írta:
Amúgy csak bennem támadt az a kérdés, hogy, a maják, ha akkora jóslók voltak, hogy a fenébe nem tudták, hogy kihalnak?
A másik meg: azt nem gondolja senki, hogy azért nem folytatták a naptárt, mert leigázták őket?
Nem, nem ezt "írták". Szerintük új időszámítás kezdődik, ami kb. ugyanakkora marhaság, mintha csak simán véget érne az egész.barcadome írta:folytatták a naptárt, csak egy másik ""hónapba"" lépünk dec. 21. után, nem világvége lesz. csak legtöbben ezt félreértelmeziksjay írta: A másik meg: azt nem gondolja senki, hogy azért nem folytatták a naptárt, mert leigázták őket?
folytatták a naptárt, csak egy másik ""hónapba"" lépünk dec. 21. után, nem világvége lesz. csak legtöbben ezt félreértelmeziksjay írta: A másik meg: azt nem gondolja senki, hogy azért nem folytatták a naptárt, mert leigázták őket?
Amúgy csak bennem támadt az a kérdés, hogy, a maják, ha akkora jóslók voltak, hogy a fenébe nem tudták, hogy kihalnak?S.Agüero írta:Más téma:
Erről a világvégéről mit gondoltok?
Lesz valami, ha igen, akkor mi?
Világvége lesz, az biztos, azt még nem tudni, hogy a másnapi afterpartyt hol rendezik meg.S.Agüero írta:Más téma:
Lesz valami, ha igen, mi?
1. De, elvileg akkor, jó kis szülinapi ajándék lesz majd.Game90 írta:Ez a "világvége" cucc nem december 21-én lesz? Mert pont aznap van a születésnapom
Ez csak természetes.csababarca írta:Tépkedhetitek a sorszámot,de Game még ismeri az ősi Böcsületességet,és az adott szó felbonthatatlanságát,ezért maga után hozzám küldi a hölgyet![]()
Ez csak természetes.csababarca írta:Tépkedhetitek a sorszámot,de Game még ismeri az ősi Böcsületességet,és az adott szó felbonthatatlanságát,ezért maga után hozzám küldi a hölgyet![]()
Sztem ez lesz:S.Agüero írta:Más téma:
S.Agüero írta:Más téma:
Meszesedsz Matyika. Ahogy öregszel, egyre kevesebb ragad meg a dióban, többet felejtesz, ezért tűnik úgy, h felgyorsult az időS.Agüero írta: Szvsz ez a változás már egy ideje van, csak nem lehet észrevenni.
Pl nekem olyan gyorsan megy az idő. Egy hét vagy hónap nagyon hamar elmegy. Most eszméltem rá, hogy 1 hónap és karácsony. Lehet, hogy az időjárás is közrejátszik, vagy nem tudom, de elég furcsa.
Aztán lehet, hogy én vagyok a hülye meg a naiv.
Ha már énekes (és foci), akkor Cheryl Cole.S.Agüero írta:Selena Gomezről mi a véleményetek?
Mármint nem az énekléséről.
Inkább Mila Kunis.S.Agüero írta:Selena Gomezről mi a véleményetek?
Mármint nem az énekléséről.
Lecsapok rá én isGame90 írta:De most már tényleg sokan leszünk, szóval a biztonság kedvéért téptem magamnak sorszámot
bence-barca írta:Amíg ti Mila Kunison osztoztok én meghívtam magunkhoz Emma Watsont.
Szerintem ezzel az Emmával is beéritek:messideco írta:Inkább a másik Emma, Emma Stone
ozsimiki írta: hát ha már a lukfúrónál tartunk, kifúratnám Kunis kisasszony kifúratni valóját a sajátommal...
bár kezd nagy lenni a sor előttem, szóval meg kell ígérnetek,hogy nagyon nem takaríttattok vele ki....
Betegek vagytokcsababarca írta: igen+ plusz ki kell belülről kormolnom,aztán befűteni a kazánjába. csak ennyit akarok vele,nem többet!
Ozsi,ha végeztem postázom hozzád rögtön
nekem ő pl valamiért nem gyere be..bár a Pókemberben már majdnem elérte a szintet,de valamiért nemmessideco írta:Inkább a másik Emma, Emma Stone
Addig jó,míg nem az exbarátnőd jelenlegi pasija mondta nekedsjd írta:hogy a klasszikus viccet idézzem (hoggyal nem kezdünk mondatot):ozsimiki írta: bár kezd nagy lenni a sor előttem, szóval meg kell ígérnetek,hogy nagyon nem takaríttattok vele ki....
"Az első 5 cm után teljesen új."
(A vicc teljes szövege erősen autó-cenzúrába ütközne, de sztem eléggé ismert v használhatjátok a fantáziátokat)
igen+ plusz ki kell belülről kormolnom,aztán befűteni a kazánjába. csak ennyit akarok vele,nem többet!Game90 írta:Dabas úgy is közel van![]()
De nálad is ki kéne takarítani?
hogy a klasszikus viccet idézzem (hoggyal nem kezdünk mondatot):ozsimiki írta: bár kezd nagy lenni a sor előttem, szóval meg kell ígérnetek,hogy nagyon nem takaríttattok vele ki....
hát ha már a lukfúrónál tartunk, kifúratnám Kunis kisasszony kifúratni valóját a sajátommal...Capon írta: már lukfúrót is beszereztem ott sem ártana a segítség.
Az durva. Testre elég jók a nagyikGame90 írta:Ha igaz, ha nem, az elsőt nagyon nagyon.
![]()
![]()
Dabas amúgy is közel vancsababarca írta:off az offban: légyszi,ha ez bekövetkezik,csak 1 órára zavard el hozzámGame90 írta:(Mondjuk ebben az esetben rabszolgamunkára kényszeríteném, aztán kitakaríttatnám vele az egész házat.)
.utána örökké az adósod leszek,csak egy óra kell nekem
![]()
De nálad is ki kéne takarítani?