Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Amerikai Pszichó? jól hangzik, lehet, hogy Les Misérables után rávetem magamsjay írta: És ha már itt tartunk Tim, a te "biztatásodra" másodszorra is elolvasom a könyvet, már ki is kölcsönöztem.
Si tacuisses philosophus mansisses.Asys írta:
Az meg az irónia csúcsa lenne, ha egy első csoportba tartozótól vásárolna felbarcadome írta:ironikus, egyik ismerősöm pont ma mesélte, hogy a szomszédja elkezdte felhalmozni otthon a készletet dec. 21-re...miihii írta: Am olvastam olyanokat, h voltak, akik annyira komolyan vették ezt a világvége bugit, h elkezdték felélni az ingóságaikat, pénzzé tettek mindent, belecsaptak a vida loca-ba, h még az utolsó időszak jóságban teljen![]()
Számukra tuti eljön a null-sík majd 22-én, mehetnek ki a természetbe villany, gáz, minden nélkül
Jajj.. az "mekkora" egy antiklasszikus. Kunis kisasszony az elején hátba szúrja Pat Batemant, aztán próbálja utánozni a "mester" gesztusait.Tim írta: Ráadásul olyan filmekben játszott mint az Amerikai Pszichó 2?!!
És ti meg sorszámot téptek,miközben a reggeli metrón minimum 5 sokkal jobb csajjal összefuthat az emberEzek után csak reménykedni tudok a világvégében..
Sztem mi közelítünk a Naphoz, hanem a Nap fog asszem vörös óriássá válni.barcadome írta:(mellesleg azért fog ez megtörténni mert a Naphoz közelítünk)
ironikus, egyik ismerősöm pont ma mesélte, hogy a szomszédja elkezdte felhalmozni otthon a készletet dec. 21-re...miihii írta: Am olvastam olyanokat, h voltak, akik annyira komolyan vették ezt a világvége bugit, h elkezdték felélni az ingóságaikat, pénzzé tettek mindent, belecsaptak a vida loca-ba, h még az utolsó időszak jóságban teljen![]()
Számukra tuti eljön a null-sík majd 22-én, mehetnek ki a természetbe villany, gáz, minden nélkül
Chuck Norris lesz az egyetlen, aki megéri és mesélheti majd a..... a..... szóval ő tudni fogja milyenCapon írta:Valami nagy világkatasztrófa biztos lesz. Már több ilyen volt, és lesz is, csak akkor még ember nem élt a földön. Igazából szerintem a következő "világvégére" meg MÁR nem fog ember élni a Földön. Hamarább eltesszük magunkat láb alól, valamilyen formában.
Ahogy szaporodnak a melegek, ebben van rációbarcadome írta: (mellesleg azért fog ez megtörténni mert a Naphoz közelítünk)
egyszer olvastam valahol, hogy a Föld, mint bolygó, 16,7 milliárd év múlva fog elpusztulni (ténylegesen), az emberek viszont úgy 7 milliárd év elteltével kihalnak. szóval igen, hogy ember megérje azt a pusztulást, az lehetetlenCapon írta:Valami nagy világkatasztrófa biztos lesz. Már több ilyen volt, és lesz is, csak akkor még ember nem élt a földön. Igazából szerintem a következő "világvégére" meg MÁR nem fog ember élni a Földön. Hamarább eltesszük magunkat láb alól, valamilyen formában.
Hát, ennél visszább már nem is tudunkmiihii írta:Nemtom, de belenéztem a malacperselyembe és nem fejlődtünk semmitsjay írta: Na vissza is tértünk (?) .Melyik évet írjuk?
(De legalább ennél visszább sem
)
Nemtom, de belenéztem a malacperselyembe és nem fejlődtünk semmitsjay írta: Na vissza is tértünk (?) .Melyik évet írjuk?
Na vissza is tértünk (?) .miihii írta:Mi megelőztük a korunkatsjay írta:
Most beléptünk a null - síkba?Mire a többiek ideérnek, mi már javában belakjuk ezt a síkot
Bár mivel így hárman jutottunk ide, nekem elég rossz lesz a gyertyatartó szerepkörben
Mi megelőztük a korunkatsjay írta:
Most beléptünk a null - síkba?
Most beléptünk a null - síkba?miihii írta:Látható, h tényleg vége lesz mindennek, mert amit arról írtál, h utána is még folytatódik, meg sem jeleníti a fórumbarcadome írta:
"Időközben találtak már olyan maja naptári számításokat is, ami jóval tovább számolja az éveket, mint 2012."
(http://hu.wikipedia.org/wiki/Maja_naptár)
tovább számolják, tehát megy tovább minden úgy ahogy eddig volt. vagyis, az én értelmezésem szerint
Látható, h tényleg vége lesz mindennek, mert amit arról írtál, h utána is még folytatódik, meg sem jeleníti a fórumbarcadome írta:"Időközben találtak már olyan maja naptári számításokat is, ami jóval tovább számolja az éveket, mint 2012."sjay írta: Nem, nem ezt "írták". Szerintük új időszámítás kezdődik, ami kb. ugyanakkora marhaság, mintha csak simán véget érne az egész.
(http://hu.wikipedia.org/wiki/Maja_naptár)
tovább számolják, tehát megy tovább minden úgy ahogy eddig volt. vagyis, az én értelmezésem szerint
Hát, ha én tudnám, hogy teszem azt 30 év múlva annyi nekem (ami akár még így is lehetmiihii írta:
Lehet, h tudták, de mit tehettek volna ellene?![]()
"Időközben találtak már olyan maja naptári számításokat is, ami jóval tovább számolja az éveket, mint 2012."sjay írta: Nem, nem ezt "írták". Szerintük új időszámítás kezdődik, ami kb. ugyanakkora marhaság, mintha csak simán véget érne az egész.
Lehet, h tudták, de mit tehettek volna ellene?sjay írta:
Amúgy csak bennem támadt az a kérdés, hogy, a maják, ha akkora jóslók voltak, hogy a fenébe nem tudták, hogy kihalnak?
A másik meg: azt nem gondolja senki, hogy azért nem folytatták a naptárt, mert leigázták őket?
Nem, nem ezt "írták". Szerintük új időszámítás kezdődik, ami kb. ugyanakkora marhaság, mintha csak simán véget érne az egész.barcadome írta:folytatták a naptárt, csak egy másik ""hónapba"" lépünk dec. 21. után, nem világvége lesz. csak legtöbben ezt félreértelmeziksjay írta: A másik meg: azt nem gondolja senki, hogy azért nem folytatták a naptárt, mert leigázták őket?
folytatták a naptárt, csak egy másik ""hónapba"" lépünk dec. 21. után, nem világvége lesz. csak legtöbben ezt félreértelmeziksjay írta: A másik meg: azt nem gondolja senki, hogy azért nem folytatták a naptárt, mert leigázták őket?
Amúgy csak bennem támadt az a kérdés, hogy, a maják, ha akkora jóslók voltak, hogy a fenébe nem tudták, hogy kihalnak?S.Agüero írta:Más téma:
Erről a világvégéről mit gondoltok?
Lesz valami, ha igen, akkor mi?
Világvége lesz, az biztos, azt még nem tudni, hogy a másnapi afterpartyt hol rendezik meg.S.Agüero írta:Más téma:
Erről a világvégéről mit gondoltok?
Lesz valami, ha igen, mi?
1. De, elvileg akkor, jó kis szülinapi ajándék lesz majd.Game90 írta:Ez a "világvége" cucc nem december 21-én lesz? Mert pont aznap van a születésnapom
Ez csak természetes.csababarca írta:Tépkedhetitek a sorszámot,de Game még ismeri az ősi Böcsületességet,és az adott szó felbonthatatlanságát,ezért maga után hozzám küldi a hölgyet![]()