S.Agüero írta:Más téma:
Erről a világvégéről mit gondoltok?
Lesz valami, ha igen, mi?
Világvége lesz, az biztos, azt még nem tudni, hogy a másnapi afterpartyt hol rendezik meg.
Nemcsak asztrológiai, hanem vallási alapon is gyakran jeleztek világvégét, például 992. március 25-re, aztán 1000-re, 1033-ra. A közkedvelt Nostradamus szerint akkor lesz a világ vége, amikor húsvét Márk napjára, úrnapja pedig János napra esik - vagyis 1666-ban, 1737-ben, 1886-ban, 1939-ben, 1943-ban is világvége volt, csak nem vették észre (és eszerint világvége várható 2038-ban, 2190-ben stb. is). William Miller amerikai szektaalapító 1844. március 14-re várta az utolsó ítéletet és a világvégét; az egyelőre elmaradt, de szektája máig is várja. A pennsylvaniai Lee Spengler 1908 októberére tette ugyanezt. Jehova tanúi 1914-re tették a világvégét; most leginkább úgy vélik, hogy történelmük 2914-ben ér véget.
Valami biztosan lesz, hogy mi, arról fogalmam sincs, csak azt tudom, hogy 22-én kéne játszanunk a Valladoliddal. Már látom is a közleményeket: "A találkozó világvége miatt elhalasztva."
Game90 írta:Ez a "világvége" cucc nem december 21-én lesz? Mert pont aznap van a születésnapom
csababarca írta:Tépkedhetitek a sorszámot,de Game még ismeri az ősi Böcsületességet,és az adott szó felbonthatatlanságát,ezért maga után hozzám küldi a hölgyet

Ez csak természetes.

1. De, elvileg akkor, jó kis szülinapi ajándék lesz majd.

2. Na ne már, enyém a kettes sorszám, ha nem e szerint történnek majd a dolgok, megyek az ombudsmanhoz.