Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ronaldinho 4. lett abban az évben.LG írta: 2006-ban nem vagyok benne biztos, hogy Ronaldinho dobogós lett-e, de 2004-ben ott volt Deco a 2. helyen, ő pedig a 3-on. Nem panaszkodhatunk, 2004 óta itt játszanak folyamatosan a világ legjobbjai.
2006-ban nem vagyok benne biztos, hogy Ronaldinho dobogós lett-e, de 2004-ben ott volt Deco a 2. helyen, ő pedig a 3-on. Nem panaszkodhatunk, 2004 óta itt játszanak folyamatosan a világ legjobbjai.MichaaBee írta:2006-ban és 2005-ben pedig Ronaldinho volt ott, tehát régebbóta van már legalább egy jelöltünk a dobogón.Gareth Tello írta:2012: Messi, Iniesta, CRCapon írta:Már hanyadik éve szerepel min. 2 játékosunk az Aranylabda döntőjébe?
2011: Messi, Ronaldo, Xavi
2010: Messi, Iniesta, Xavi
2009: Messi, Ronaldo, Xavi
Szóval négy, de 2007 óta (Leónak köszönhetően) mindig van legalább egy barçás a dobogón.
2006-ban és 2005-ben pedig Ronaldinho volt ott, tehát régebbóta van már legalább egy jelöltünk a dobogón.Gareth Tello írta:2012: Messi, Iniesta, CRCapon írta:Már hanyadik éve szerepel min. 2 játékosunk az Aranylabda döntőjébe?
2011: Messi, Ronaldo, Xavi
2010: Messi, Iniesta, Xavi
2009: Messi, Ronaldo, Xavi
Szóval négy, de 2007 óta (Leónak köszönhetően) mindig van legalább egy barçás a dobogón.
2012: Messi, Iniesta, CRCapon írta:Már hanyadik éve szerepel min. 2 játékosunk az Aranylabda döntőjébe?
Szerintem cseppet sem lesz szoros, sima Messi, CR, Ini lesz a vége, első kettőnél kisebb, másik kettőnél nagyobb különbséggel.S.Agüero írta:Most van egy olyan megérzésem, hogy Iniesta nyeri. Ha már ő nyerte az év európai legjobb játékosa díjat is, miért ne nyerhetné meg ezt is?
Az biztos, hogy szoros lesz.
ronaldinho89 írta:A Marca szavazás jelenlegi állása: http://www.marca.com/debate/2012/11/292 ... s2924.html
madridi lap ugyebár.
Megint a Barcások kisajátítják az első 3 helyet?S.Agüero írta:Ma 2-kor hirdetik ki, melyik lesz az a 3 játékos aki megnyerhetik még az aranylabdát.