2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Az első évadot majdnem teljesen megnéztem, még két rész van hátra, nem kaszáltam mégvisca el barca írta:helyes. egy jó pár részt mindenképpen adj neki, mert elsőre elég gagyinak tűnhet az egész, de nagyon jó.messideco írta:Következhet a Kés alatt
fordulatos, jók a karakterek, és miután lényegében két plasztiaki sebészről szól, a csöcsök sem maradhatnak ki
Ok, és ezzel mit kezdjek?soadroli írta:Pedig szinte mindenhol dicsérik a sorozatot![]()
Leírom minden résznél, de ha egy mondatban meg kéne fogalmaznom, az, hogy 7 rész alatt nem láttam egy eredeti ötletet sem, amit ne a Batmanből vagy a Dexterből loptak volna. Ami meg az volt (pl. összeesküvéses szál - hopsz mégsem, mert ez meg a Szökésből van), az meg egyszerűen gagyi. Egyedül a szigetes résszel vagyok megelégedve maradéktalanul, de az meg kevés van.messideco írta:Arrow
Daninak nem tudom mi nem tetszik benneRemek sorozat, egyre jobb
helyes. egy jó pár részt mindenképpen adj neki, mert elsőre elég gagyinak tűnhet az egész, de nagyon jó.messideco írta:Következhet a Kés alatt
Sztem spoilereket illene link után tenni, nem így premier plánbanDeus írta:
Nemtom, én valahogy pont az ellenkezőjét kezdem érezni, nagyon nem tudnak meglepni már. A 6x08-at gyakorlatilag pókerarccal néztem végig, a tegnapi már egész jó volt, de csak az utolsó jelenet tetszett igazán.soadroli írta:A TBBT hatalmas!!! Minden részen meghalok a röhögéstől, és ez a tegnapi, hát ez valami hihetetlen nagy volt. Best fuckin' sitcom ever!
FringeBarca4life írta:Egyébként nem tudnátok ehez hasonló sorozatot ajánlani? megköszönném
A hullámsír az hullámsírEazzy írta: Jó ideje a golf áramlatba dobálja a hullákat, nem hinném, hogy valaha is valóban közel kerül bármelyik hulla is bármelyikhez.
Jó ideje a golf áramlatba dobálja a hullákat, nem hinném, hogy valaha is valóban közel kerül bármelyik hulla is bármelyikhez.Mihu írta: Szerintem meg az arra vonatkozott, hogy ugye behajította Viktor mellé, és így ketten fognak feküdni a sírjukban. Nem beszélve arról a másik kb 10-15 hulláról![]()
jól lesz az, csak toljad. én az elején semni különlegeset nem éreztem, csak ugy unalombol néztem, aztán nem gyengén elkezd magába szippantani a HALÁLlui1698 írta: Innentől első számú sorozat a SFU, amiből már 3 teljes részt meg is néztem.
kakiiiiiiiiiiiibence-barca írta:Igen, őt nagyon bíromvisca el barca írta: chris a legnagyobb arc![]()
Kevesebben ismerik el.
Amúgy meg lehet azt kevsebben tudják, de Brian karaktere McFarlaneről van formázva. Az ő elgondolásai, nézetei, polotikai beállítottsága megy át Brianre is.
Igen, őt nagyon bíromvisca el barca írta: chris a legnagyobb arc
kb 3 hete álltam neki az FG-nek, én előtte sosem néztem, de mivel sok jot hallottam rola, meg a ted is tetszett, mondom megér egy próbát.messideco írta:Family Guy 11. évad hatalmas, minden fél percben felröhögök rajta kb. Beszereztem a Walking Dead első két évadját is.