Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
csak egy-két sor ehhez a ".... gyerekek! miért akartok igazolni"-témához!redlions írta: Teljesen igazad van! És a nagy igazolási tervek közepette azt se felejtsük el, hogy a Barcának még mindig, igen csak magas tartozása van!![]()
Szóval szerintem max. 1 emberben gondolkodjatok vagy lejáró szerződésűekben!
1. Igazat adok az előttem szóloknak. Lassan minden rekordot megdönt a csapat... Akkor mnek kellene pénzt kidobni???
2. A jelenlegi játékos állományt kell megtartani, akinek egy jelentős része évekre le lett kötve.
3. Miért akar mindenki Reklám Madridor csinálni egy sikeres csapatból???
4. Ideje lenne élvezni, hogy van egy jó csapatunk és nem azzal szarakodni, hogy ki kit hova venne meg...
5. Ha Rijkaard elégedet a csapatával, akkor mi miért nem??
6. Chelsea kiveréséhez már késő bárkit is igazolni... Vagy így sikerül, vagy nem... A srácokon áll, hogy milyen történelmet írnak idén.
Végezetül: előre a történelemért!
Visca el Barça
Makelele biztos nem mert o csak vedekezni tudTeeeB0R írta:az kene nekik... de amugy pereznek ki nem kell????amugy nem tudjatok, vissza fog menni ronaldo az interhez????
én egyetértek veled! sztem is több spanyol/katalán kéne.. nem értem Damiá-t mért kellett kölcsönadni! nagyon jól játszott! nem értem! sokkal jobb Oleguernél, Belletinél, ez hihetetlen, jó hogy Messi saját nvelés, én nagyon örülök neki, remélem lex még ilyen több tehetséges játékos, de még Maxi és/vagy Larsson és/vagy Ezqu helyett visszahoznám Savigólt. de már nagyon várom hogy Dos Santos bemutatkozzonCampNou írta:Én nem mondtam, hogy egyet kell értenetek velem, csupán a véleményem közöltem! Természetes, hogy mindenkinek más a véleménye és elképzelése, a mondandóm lényege az volt, hogy minél több spanyol (katalán) szerepeljen a csapatban! Biztos hogy van jobb Damiánál és Del Hornonál, de előbbi saját nevelés is, igy ez is pozítívum! Fabregassal pedig egyet értek, bár nem hiszem hogy a közeljövőben visszatér hozzánk!
FCB
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉs? jelenleg mégis a VILÁG LEGJOBB FORMÁJÁBAN LÉVŐ CSAPAT ami szerencsére az eredményeken is látszik nem arra kell törekedni,h 11 világklasszis legyen egy csapatban m akkor mi leszünka a "real2" és semmire sem münk itt mindenki a csapatHernan írta:Szép álomcsapatatod van ha valdes+oleguer benn van. Kapásból feltudnék 10 jobb játékost sorolni. Na jó 15-öt. Komolyan Gratulálok