Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hogy hogy?sjd írta:Amúgy, csak, hogy örülj, tegnap óta Hugo Weaving az egyértelmű jelölésem a mellékszereplői Oscarra.
Én arra a kocsiban nevetgélős jelenetre gondolok.sjd írta:Mondjuk nekem ettől a jelenettől lett igazán drámai. Mint ahogy az elcsépelt temetési beszédekben is elmondják, hogy " de hát tegnap még itt volt mellettem, és ezt és ezt csinálta", ez is adta nagyon.
Mondjuk nekem ettől a jelenettől lett igazán drámai. Mint ahogy az elcsépelt temetési beszédekben is elmondják, hogy " de hát tegnap még itt volt mellettem, és ezt és ezt csinálta", ez is adta nagyon.lui1698 írta: Ami kicsit levon nálam az érdemeiből, hogy szerintem nagyobbat ütött volna a vége, ha mindkét srác meghal, plusz az utolsó jelenet se kellett volna.
Hale volt Vyvyen felesége. Nála is hallhatta a nem végleges verziót.sjd írta:Barcaforever írta: Felhő Atlasz: nálam 10/8
Na örülök, h vannak ínyencek még, akik értékelik az ilyen filmeket.Tuti meg kell majd nézni másodjára, nem tudom te milyen részletekre lettél még figyelmes, érdekes a kannibalizmus amire gondoltál.Pl: a végén az egyik kannibál majdnem megöli, Tom Hanks-t a nyaklancával, ami az elején lévő ügyvéd mellény gombjaiból állt.Vagy pl a kínai csaj monológja szinte a kiadó férfi megfilmesített verziója miatt indult el.Nekem a kérdésem:Ugye a meleg srác mentora megígérte, h ha elmegy soha senki nem fogja megismerni a Felhő Atlaszt, de amikor Hale Berry bement a sráchoz a lemez üzletbe, mondta, h ő ismeri ezt a zenét, h hallotta vhol.Ötlet!!??
hu én már nem emlékszem ráDeus írta:total recall
egy kérdés: Akkor az egészet álmodta a Rekallban? (Tetkója eltűnt a végénél)
1. Sőt, ha jól emlékszem, az eredetileg Ewing nyaklánca volt, amit az orvos szedett le róla. De ott van még az üstökös is (a tetoválás, illetve végén ténylegesen egy üstökös), vagy természetesen egymás történetei, amelynek csak egy része a Cavendish-ről szóló film. Igazából nem tudom milyen összefüggések vannak még, de biztos fel fogok fedezni párat második nézésre.Barcaforever írta: Felhő Atlasz: nálam 10/8
Na örülök, h vannak ínyencek még, akik értékelik az ilyen filmeket.Tuti meg kell majd nézni másodjára, nem tudom te milyen részletekre lettél még figyelmes, érdekes a kannibalizmus amire gondoltál.Pl: a végén az egyik kannibál majdnem megöli, Tom Hanks-t a nyaklancával, ami az elején lévő ügyvéd mellény gombjaiból állt.Vagy pl a kínai csaj monológja szinte a kiadó férfi megfilmesített verziója miatt indult el.Nekem a kérdésem:Ugye a meleg srác mentora megígérte, h ha elmegy soha senki nem fogja megismerni a Felhő Atlaszt, de amikor Hale Berry bement a sráchoz a lemez üzletbe, mondta, h ő ismeri ezt a zenét, h hallotta vhol.Ötlet!!??
Az End of Watch-ról nem is hallottam, megnézem, ha jó!sjd írta:Cloud Atlas
Basszus, mondanám, hogy az év filmje, de nem tudom egyértelműen az End of Watch fölé emelni. Gyakorlatilag két végletet képvisel a két film.
Nagyon ambiciózus műről van szó, ugyanakkor meg tudom érteni azt, akinek nem tetszett (vagy hülye volt hozzá). Nekem mindenesetre, ha nem is tökéletes formában, minden benne volt, ami egy filmhez kellhet a sci-fis látványtól a komoly drámán át a humorig. Egyszerűen ilyen komplett filmet még nem láttam, és még tetejébe nagyon el is találták az ízlésem.
Ez egy kicsit dagályosabban kifejtve ITT.
Egyébként második nézés tuti, mert rengeteg átívelő motívum van, egyre különösen is felfigyeltem és sztem van benne több is, úgyhogy a segítségeteket kérem.
A kannibalizmusra gondolok, amelyet 4 történetszálban is felfedeztem.
1849: az ügyvéd srác viccelődik a négerrel, hogy ha nem vitt volna neki kaját, akkor tuti megeszi.
1936, 1973: ? (lehet, hogy csak nem vettem észre)
2012: az első szökési kísérletnél mondja az öreg, hogy a zöld szója emberekből van
2144: a "szappan"
2321: a Kona törzs
Egyetértek veled... Én is megnéztem pár nappal ezelőtt, de nem mertem beírni, hogy tetszett a film, mert én leszek a hülye ittvisca el barca írta:vmelyik nap megnéztem a total recallt
Nekem az tetszett nagyon, hogy mennyire jól adta elő Bruce Willist a legkisebb gesztusoktól kezdve. Tényleg elhitted, hogy ő a fiatalkori énje.miihii írta:Looper Mondjuk Bruce papó ide, akárki oda, a legnagyobb játékos a kisgyerek benne. Parádésan adja a karaktert, van benne vmi felnőttes már akkor is , amikor beszélgetnek és amikor begőzöl, elég ütősen borul ki
Én egyre inkább azon gondolkodom, h mi értelme van szinkront adni dolgoknak.miihii írta:Mi értelme van új szinkront adni lényegtelen dolgoknak?
érdekes egy film lehetREMY írta:Erre kíváncsi vagyok... már szemezgettem vele.sjd írta:Amúgy ma ennek a trailerét adták a Cloud Atlas előtt:
http://www.imdb.com/title/tt0454876/
Nem sok szó esett róla még itt, de egészen jónak tűnt, meg azért az imdb értékelések is biztatóak.
Viszont van egy másik film is ami megütötte a szemem --> The Perks of Being a Wallflower
Emma Watson az egyik főszereplő. De az IMDB pontszám a durva![]()
1-2-3 ezer szavazatnál azt mondom oké.. megesik, de 16 ezer szavazat azért már nem kevés.
Ezt én is nagyon várom már, Chbosky, mint a Jericho egyik fő írója egyébként is kötelező darabbá teszi számomra.REMY írta: Viszont van egy másik film is ami megütötte a szemem --> The Perks of Being a Wallflower
Erre kíváncsi vagyok... már szemezgettem vele.sjd írta:Amúgy ma ennek a trailerét adták a Cloud Atlas előtt:
http://www.imdb.com/title/tt0454876/
Nem sok szó esett róla még itt, de egészen jónak tűnt, meg azért az imdb értékelések is biztatóak.
Hát a sztori az egyszerűen egy nagy nulla. Váza volt, de nem nagyon volt normálisan összerakva.REMY írta:9/10 és hatalmas film volt. Amúgy mit vártál a filmtől?? Mert ez a 3 pont nagyon durván kevésSanama írta:Skyfall 10/3
Hát ez mi?? Majdnem elaludtam rajta, nagyon gyenge :O IMDB-n meg 8.1/10.
Más aki még látta?!
9/10 és hatalmas film volt. Amúgy mit vártál a filmtől?? Mert ez a 3 pont nagyon durván kevésSanama írta:Skyfall 10/3
Hát ez mi?? Majdnem elaludtam rajta, nagyon gyenge :O IMDB-n meg 8.1/10.
Más aki még látta?!
Deus írta: The Apparition --> Kerüljétek el. Bűn rossz. Trailerje csalóka... Ha meg akarod nézni a filmet, akkor ELÉG a trailert megnézni, és voilá, meg is "nézted" a filmet (Copyright by Kash)... Ráadásul a karakterek IQ -ja nem haladja meg a kavicsét... Istenem... Egyszerűen könnyen fel tudod szabni az agyad mialatt nézed a filmet, mert annyira buták ezek karakterek.
3/10
Majd késő este megnézem, mert úgy az igazimiihii írta: Aztán, h milyen lehet valójában... Most van még más a terítéken, uh egyelőre megvárom Rolit, hátha megnézi és mond rá vmit