Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én igen! Azt, hogy az idei BL kiírásban megmutatták miért jók: a címvédő angol csapat kiesik, az angol bajnok pedig győzelem nélkül búcsúzikSanama írta:Na arra nem tudok mit mondani
Meg egy jó nagyot köpöttMihu írta:Balotelli
És a legjobban azt bírom, mikor valaki azt mondja, hogy a legjobb az angol foci, és megkérdezem, hogy miért? Az a válasz, hogy hát mert kemény, és nem fújnak be annyi szabadrúgást... Na arra nem tudok mit mondaniEgyetértek!
mondom én h sima leszbence-barca írta:Tavaly is sokan így álltak hozzá, aztán a végeredmény csak 1-6 lett a Cityneksima utd gyozelem lesz.
Amúgy engem nagyon nem izgat ki fog, nyerni, mondanám, h legyen jó meccs, de az sem fontos nekem, mert úgyse nézem![]()
Rooney, Balotelli meg Yaya lőjenek gólt, h milyen eloszlásban nekem már tök mindegy.
Tavaly is sokan így álltak hozzá, aztán a végeredmény csak 1-6 lett a Cityneksima utd gyozelem lesz.
Akár, bár Xaviék közé nem könnyű beférni.messideco írta:Nem véletlenül írtam oda a szavazás jelöltjei közé. A válogatott ajtaján kopogtat?
Nézem, Arteta duplázott, mondom, az meg hogy lehet? Ja, hogy két tizi... Cazorla jól feldobta magát, amivel hozott is +3 pontot nekem fantasyban.Game90 írta:Ja, hogy két 11-essel nyertünk, amiből az első hatalmas kamu volt? Most legalább tudom, hogy mit éreznek a ManUnited szurkolók![]()
Egyébként az utóbbi hetekhez képest most jól játszottunk, viszont a helyzetkihasználásunk borzasztó, Gervinho luftot rúg 5 méterről, Podolski meg nem mer jobb lábbal lőni, helyette kilövi ballal a stadionból a labdát.
MOM: Wilshere.
Valamint Everton-Spurs.Game90 írta:Holnap manchesteri rangadó.
Amúgy most bírózás nélkül, idén a City messze a legtöbb tizit kapta...Game90 írta:Ja, hogy két 11-essel nyertünk, amiből az első hatalmas kamu volt? Most legalább tudom, hogy mit éreznek a ManUnited szurkolók![]()
Nem tudom Wenger miért teszi a kezdőbe azt az emberszabású majmot...Game90 írta:Korrekt cikk, érdemes elolvasni:
http://utwenger.blog.nepsport.hu/archiv ... z_Agyusok/
Ahogy szezon előtt is jósoltam, Song jobban hiányzik, mint RvP.
És jöjjön újabb 90 perc szenvedés, most a WestBrom ellen!
Arsenal: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Vermaelen, Gibbs, Arteta, Wilshere, Cazorla, Oxlade-Chamberlain, Gervinho, Giroud.
Arsenal subs: Martinez, Jenkinson, Squillaci, Coquelin, Ramsey, Rosicky, Podolski.
Tulajdonos?Initom írta:Én is csak hallottam nagybátyámtól,aki mondjuk megszállott Arsenal fan,és nagyon tájékozott. Elvileg jövő évtől,tehát ha nem lesz BL,akkor is biztosított lesz a pénz...
Én is csak hallottam nagybátyámtól,aki mondjuk megszállott Arsenal fan,és nagyon tájékozott. Elvileg jövő évtől,tehát ha nem lesz BL,akkor is biztosított lesz a pénz...Game90 írta:Erről nem is hallottam.Initom írta: De jó hír hogy egy elég erős szponzor kereste fel a klubot évi ~20 milliót kaphat a csapat. <- ilyet hallottam
Erről nem is hallottam.Initom írta: De jó hír hogy egy elég erős szponzor kereste fel a klubot évi ~20 milliót kaphat a csapat. <- ilyet hallottam
Ott a pont. Sőt, előfordult, hogy év végén volt osztalék a tulajdonosoknak.sjd írta: Azért ezt lehet magyarázni akárhogy, de az Arsenal nem volt rosszabb anyagi helyzetben 2005-ben, mint a Barca vagy a Real. Eleve a stadion elnevezésért is kapnak egy rakat pénzt, egyszerűen csak arról van szó, hogy a tulaj nem finanszírozza őket sem hitelből, sem saját zsebből. Innentől kezdve meg kevesebb a TV-s pénz a BL után, nem lehet igazolni, ami miatt megint rosszabbul megy a csapatnak és kevesebb pénz folyik be, és szép lassan betetőzi magát most a folyamat.
De amit írtam,az sem elhanyagolható körülmény,még ha igazat is adoksjd írta:Azért ezt lehet magyarázni akárhogy, de az Arsenal nem volt rosszabb anyagi helyzetben 2005-ben, mint a Barca vagy a Real. Eleve a stadion elnevezésért is kapnak egy rakat pénzt, egyszerűen csak arról van szó, hogy a tulaj nem finanszírozza őket sem hitelből, sem saját zsebből. Innentől kezdve meg kevesebb a TV-s pénz a BL után, nem lehet igazolni, ami miatt megint rosszabbul megy a csapatnak és kevesebb pénz folyik be, és szép lassan betetőzi magát most a folyamat.Initom írta: A probléma ott van hogy nincs pénz. Gazidis eltzárta a pénzcsapot,valamint az Emirateset is törleszteni kell...
A gazdasági válság érezteti a hatását a Highburyben megépült házakat sem úgy veszik ahogy tervezték...
Azért ezt lehet magyarázni akárhogy, de az Arsenal nem volt rosszabb anyagi helyzetben 2005-ben, mint a Barca vagy a Real. Eleve a stadion elnevezésért is kapnak egy rakat pénzt, egyszerűen csak arról van szó, hogy a tulaj nem finanszírozza őket sem hitelből, sem saját zsebből. Innentől kezdve meg kevesebb a TV-s pénz a BL után, nem lehet igazolni, ami miatt megint rosszabbul megy a csapatnak és kevesebb pénz folyik be, és szép lassan betetőzi magát most a folyamat.Initom írta: A probléma ott van hogy nincs pénz. Gazidis eltzárta a pénzcsapot,valamint az Emirateset is törleszteni kell...
A gazdasági válság érezteti a hatását a Highburyben megépült házakat sem úgy veszik ahogy tervezték...