2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nekem kell, hogy legalább egy karakterben megfogjon valami, magamra ismerjek, példának tartsam, vagy simán csak imádjam. Enélkül egyszerűen nem tudom élvezni a sorozatot, mert nem tudom beleélni magam.messideco írta:Egy kérdés:
Melyik sorozatszereplő a legszimpatikusabb számotokra, melyik személyiségéhez érzed a magadét a legközelebb stb, melyik volt/van nagy hatásra esetleg a jellemfejlődésedre (ha van ilyen)
Egyébként csak én vagyok úgy, hogy borzalmasan irritál már a határozatlanságával meg a szenvedéseivel? Az elején még poén volt, kb. olyan volt, mint Chandler a Jóbarátokban (akit bírtam is), de a 7. évad végére inkább szánalmas volt már, mint humoros a karaktere.soadroli írta: Ted Mosby
a sírhant karakterek már csak azért is jók, mert abszolut emberiek, ugymond teljesen átlagos karakterek, semmi különleges tulajdonsággal nem rendelkeznek.bence-barca írta:Ejj... de az elején tartasz még...lui1698 írta:Te is lábujjakat cumizol?bence-barca írta:Amúgy jó kérdés... Sírhan Művek c. sorozatban szinte mindenki. Talán onnan Claire leginkább.![]()
![]()
Amúgy hogy tetszik?
Dexter Morgan, Ted Mosbymessideco írta:Egy kérdés:
Melyik sorozatszereplő a legszimpatikusabb számotokra, melyik személyiségéhez érzed a magadét a legközelebb stb, melyik volt/van nagy hatásra esetleg a jellemfejlődésedre (ha van ilyen)
Rinku írta:Ja és Dexter fanok: melyik volt az az epizód, aminek végén megkente a csajt, ahelyett hogy megölte volna? Teendőim megszaporodása miatt leálltam kis időre a nézésével, az évad végén egyben pótolom az elmaradottakat. Mikor lesz vége az évadnak? Vagy már vége van?
Dexter Morganmessideco írta:Melyik sorozatszereplő a legszimpatikusabb számotokra, melyik személyiségéhez érzed a magadét a legközelebb stb, melyik volt/van nagy hatásra esetleg a jellemfejlődésedre (ha van ilyen)
Hank Moodymessideco írta:Egy kérdés:
Nekem Ted Mosby abszolút.
Pont ugyanezen személy ugrott be elsőre...Bob_Marley írta:Sheldon Cooper
Kevés sorozatok egyike amit néztem, én nagyon szerettem a Bing Bang Theoryt.Nem tudom van-e még 4ik évadtól nem követem az eseményeket.Többek között ezért is utálom a sorozatokat, mert soha nincs végük....
http://www.youtube.com/watch?v=Hh2m97gtU3Y
Imádom, eredeti nyelven tökéletes, szinkronosan se rossz, de ezer szituációs poént meg szójátékot magyarul nem lehet visszaadni.
Ejj... de az elején tartasz még...lui1698 írta:Te is lábujjakat cumizol?bence-barca írta:Amúgy jó kérdés... Sírhan Művek c. sorozatban szinte mindenki. Talán onnan Claire leginkább.![]()
Én inkább a kedvenc karakteremet mondanám:messideco írta:Egy kérdés:
Nekem a Supernaturalból Dean. Miatta szerettem meg a sorozatot ennyire, hihetetlen mit alakít Jensen Ackles szerintem. Valamiért nagyon megfogott a karaktere..messideco írta:Egy kérdés:
Dark Passenger márpedig nincs!!!bence-barca írta: Nekem a Dark Passenger
Meg néha van bennük időutazás is meg nem valós dolgokBob_Marley írta:Többek között ezért is utálom a sorozatokat, mert soha nincs végük....
Te is lábujjakat cumizol?bence-barca írta:Amúgy jó kérdés... Sírhan Művek c. sorozatban szinte mindenki. Talán onnan Claire leginkább.
Sheldon Coopermessideco írta:Egy kérdés:
Nekem a Dark Passengermessideco írta:Egy kérdés:
Ezzel egy baj van, hogy a 2. évad 2007ben játszódik, és a fickó meg 2006 óta diliházban volt...Forrest írta:dexter
szinte ordít ,hogy a gyújtogatósra keni majd dexter laguerta gyanúját a fináléban. travist is megégették szóval ez lesz szerintem. hiszen belső ember a gyújtogató jól látja a helyzeteket. dexter majd szépen elhelyez a lakásában egy két trófeát és ennyi lesz.
Mert amúgy hosszan írtál volnasoadroli írta:TWD, csak röviden
EPIC!!!!!!!!