Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én szerintem, a Juve nem képvisel nagy erőt, sok középszerű játkosa van, akik jól össze vannak rakva. Ha egy komolyabb csapattal összekerülnének a bajnokságban vagy a bl-ben szerintem, könnyen kipottyannának.Andris írta:Szerintem meg a Juve igen komoly erőt képvisel, másokkal szemben.
Akár a Bayern vagy a MU.
Akik dominanciával és végtére is játszva a focit, járatva a labdát próbálnak eredményt elérni, azok bármennyire is szimpatikusak és a sportág büszkeségei, nemsok esélyük van ellenünk.
Én a Juventust mondanám. Nem is az, hogy félni kell tőlük, de véleményem szerint velük izzadnánk meg a legjobban.recrea írta:Sokan hétről-hétre látjuk/látjátok a Milant, Arsenalt, Portot, Juvet...most őszintén, akármelyik csapatnak ellenfélnek kéne lennie. Bevallom, nagyon magas a mércém a csapattal szemben, mert minden adott a sikerhez.
Kiemelteket kaphatjuk ugye.S.Agüero írta:Nagyon úgy néz ki, hogy ők lesznek elsők:
PSG, Schalke, Malaga, Dortmund, Barca, MU, Shaktar, BM
Másodikok:
Porto, Arsenal, Milan, Real, Celtic, Galata, Juve, Valencia.
Tényleg a Schalke tavalyelőtt elődöntős volt!sjd írta: Lehet, hogy rosszul emlékszem, de 2011-ben asszem a MU a Bayern-Schalke pároson keresztül jutott döntőbe, márpedig ez azt jelenti, hogy akkor volt két német csapat a nyolc között.
Érdekes ez a BL, de legalább örülhetünk, hogy nem ugyanaz a leosztás van mindig (pár éve még erre panaszkodtunk)
Lehet, hogy rosszul emlékszem, de 2011-ben asszem a MU a Bayern-Schalke pároson keresztül jutott döntőbe, márpedig ez azt jelenti, hogy akkor volt két német csapat a nyolc között.kurdt írta:Simán lehet, hogy két német csapat is ott lesz a legjobb nyolc között, amire szerintem utoljára akkor volt példa, amikor a Leverkusen döntőt játszott.
Galata lenne természetesen jó a Barçának, de nincs akkora szerencsénk. A Juventust ha lehet, elkerülném. Arsenal lesz ebből, úgy sem játszottunk velük, amióta Fabregas visszatért.S.Agüero írta:Nagyon úgy néz ki, hogy ők lesznek elsők:
Másodikok:
Galata lenne természetesen jó a Barçának, de nincs akkora szerencsénk. A Juventust ha lehet, elkerülném. Arsenal lesz ebből, úgy sem játszottunk velük, amióta Fabregas visszatért.S.Agüero írta:Nagyon úgy néz ki, hogy ők lesznek elsők:
Másodikok:
Úgyis a Senalt kapjuk amúgy, mint mindig.S.Agüero írta:Nagyon úgy néz ki, hogy ők lesznek elsők:
Másodikok:
Legalábbis szerintem ez lesz. Nem sokkal erősebbek az elsők, mint a másodikok. Ezek közül én a Galatának vagy a Juvének örülnék a legjobban.
Amúgy 20-án 11:30-kor lesz a sorsolás.
Mai Shaktar - Juve jó kis meccs lesz. 2-2 lesz és a Chelsea kipottyan.
Mi meccsünk meg sima lesz 3-0 kb; Messi vág vagy kettőt.
Hát nem tudom... Milannal mondjuk igazatok van, de szerintem ők már csak a rutin miatt (no meg El Shaarawy miattsjd írta:Elnézve ezt a Milant és ezt az Arsenalt, én a Schalke-PSG párostól jobban félnék....bence-barca írta: Na, meg kis? túlzással Real jobban járhat egy 2. hellyel a csoportban. Nekik most ott van a Schalke egyenlőre meg a PSG, nekünk meg Milan, Arsenal. Jelenlegi játéknap szerint.(mondjuk mi még simán belehúzhatunk a Juvébe meg a Bayernbe is)
Hát igen érdekes dolog az, hogy "kisebb" csapatok jelenleg milyen jól nyomják. Nézegettem, hogy jelenleg kiket kaphatnánk;sjd írta:Veretlen csapatok a csoportkörben: Malaga, Schalke, Dortmund(, Juve??)
Azért ez komolyHa valaki ezt mondja nekem 5 éve, h ilyen lesz, körberöhögöm
Elnézve ezt a Milant és ezt az Arsenalt, én a Schalke-PSG párostól jobban félnék....bence-barca írta: Na, meg kis? túlzással Real jobban járhat egy 2. hellyel a csoportban. Nekik most ott van a Schalke egyenlőre meg a PSG, nekünk meg Milan, Arsenal. Jelenlegi játéknap szerint.
Azért szerintem nem járnak túl jól a PSG-vel se, és a Schalke is elég jó kis banda.bence-barca írta:Na, meg kis? túlzással Real jobban járhat egy 2. hellyel a csoportban. Nekik most ott van a Schalke egyenlőre meg a PSG, nekünk meg Milan, Arsenal. Jelenlegi játéknap szerint.