Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csak azért, mert megint meglepetésszerűen érkezett, így decemberben.lui1698 írta:Azért hihetetlen, hogy egy kis hótól leáll az élet az országban.
Ejha Gareth, hogy lehetsz ilyen kutyaütő .. ilyen ebadta sorokat írni mint te ..Gareth Tello írta:A Mikulásnak is tudja, minél nagyobb, an(n)ál jobb Mátyásnak.kanty írta:A Mikulás is tudja minél kedvesebb an(n)ál jobb Mátyásnak.
Szerintem amúgy azért nem fórumozik, mert egyszerűen meg(g)ebedt. Talán itt van a kutya elásva. Ez esetben viszont késő bánat, eb gondolat...
Azt is elképzelhetőnek tartom, hogy két kutyát hozott neki a Mikulás, és mint tudjuk, nehezen alkuszik meg két eb egy csonton, ha értitek, mire gondolok... Szóval lehet, hogy még nem jutottak dűlőre Matyival.
Summa summarum, a kutya az ember legjobb barátja. Igaz, Mátyás?
A Mikulásnak is tudja, minél nagyobb, an(n)ál jobb Mátyásnak.kanty írta:A Mikulás is tudja minél kedvesebb an(n)ál jobb Mátyásnak.
Matyika a Mikulás?kanty írta:Vagy csak nem ér rá fórumozni, a Mikulásnak is jár az ajándék...lui1698 írta:Akkora virgácsot kapott, még most is sír...sjd írta:Egyébként nekem gyanús, hogy Matyi egész nap nem jelentkezett, lehet, hogy tényleg kutyául érzi magát.
Vagy csak nem ér rá fórumozni, a Mikulásnak is jár az ajándék...lui1698 írta:Akkora virgácsot kapott, még most is sír...sjd írta:Egyébként nekem gyanús, hogy Matyi egész nap nem jelentkezett, lehet, hogy tényleg kutyául érzi magát.
Akkora virgácsot kapott, még most is sír...sjd írta:Egyébként nekem gyanús, hogy Matyi egész nap nem jelentkezett, lehet, hogy tényleg kutyául érzi magát.
Neeeeeeeeeekanty írta:A Mikulás is tudja minél kedvesebb an(n)ál jobb Mátyásnak.
Apa kezdodikFirefox írta:Néztétek a híreket? Egy labrador megerőszakolt egy kisfiút, aki éppen nutellát zabált egy szekre állva a konyhapultnál.Deja vu-m van
Csak a Mikulás zsákolta egy kicsit, nála ez ünnep.Game90 írta:Matyika, azért nyugtass majd meg minket, hogy minden rendben van.Firefox írta:Néztétek a híreket? Egy labrador megerőszakolt egy kisfiút, aki éppen nutellát zabált egy szekre állva a konyhapultnál.Deja vu-m van
Matyika, azért nyugtass majd meg minket, hogy minden rendben van.Firefox írta:Néztétek a híreket? Egy labrador megerőszakolt egy kisfiút, aki éppen nutellát zabált egy szekre állva a konyhapultnál.Deja vu-m van
Ne...Firefox írta:Néztétek a híreket? Egy labrador megerőszakolt egy kisfiút, aki éppen nutellát zabált egy székre állva a konyhapultnál.Deja vu-m van
Nagyon jók. A kenyai csávó amúgy egy az egyben Eto'o.
Nem rólam van szóPerrero írta:téged is megrakott egy labradorFirefox írta:Néztétek a híreket? Egy labrador megerőszakolt egy kisfiút, aki éppen nutellát zabált egy szekre állva a konyhapultnál.Deja vu-m vanerről jut eszembe:
-Anyu, anyu, d.gnak a kutyák!
-Ne nézz oda kisfiam!
-Jó, de fáj
Talán ezeket TAP-nak hívták, bár meg azért nem esküdnék rá.El fanático írta:Az mekkora állatság volt, atyaég!!!lui1698 írta:Neem, én egy történelmileg sokkal jelentősebb dologra gondoltam.
Azok a kis kerek izék, amiket a tv-re kellett ragasztani, hogy feltöltődjenek vagymi.Aztán, hogy ez miért volt jó, már nem emlékszek.
Tv-újsághoz is osztogatták, de még a benzinkutakon is.
Még a '90-es évek végén volt ez, akkoriban indult be jobban a TV2-nek és az RTL klubnak a szekér és kitalálták azt, hogy adnak ilyen citromsárga kör alakú matricát és amikor az esti fő műsoridős film elején a képernyő jobb sarkában megjelenik egy piros pötty, akkor arra a pöttyre ezt a matricát rá kell ragasztani és a film végéig - amikor is a piros pötty eltűnt - rajta kell hagyni. Közben nyilván a reklámblokkok közben nem szabadott elkapcsolni, mert megszakadt a "töltés"![]()
Jó sok embert bepaliztak ezzel és "töltöttek"' rendületlenül. Nálunk is a suliba - középsuli 4. osztályába jártam azt hiszem a mizéria idején - új kéregették a matricákat tőlem, mert a mi ezzel nem foglalkoztunk.
Azt a "feltöltött" matricákat - talán, ebben nem vagyok már biztos, így 13-14 év távlatából - el kellett küldeni valami postacímre és nyereményeket sorsoltak.
Tehát végül is arra ment ki a dolog, hogy a népek megszokják, hogy a kereskedelmi csatornákon "filmmel szakítják meg a reklámblokkokat" és ne kapcsolgassanak el, hanem szépen és okosan nézzék meg...
Kár, megnéztelek volna a riói olimpián.kanty írta:Gimiben csak.
lui1698 írta:Én rühelltem, alig vártam, hogy vége legyen, se nem táncoltam, vendégeim se voltak, jól bebsztam, oszt annyi.
Szóval jobb volt, mint kantynak.sjd írta:Nekem sem az idő fakította meg, mert tavaly volt és én kifejezetten jól éreztem magam. Az afterre már limuzinnal érkeztünk, volt kitől nyelvleckéket is venni, szóval nekem nagyon adta. Viszont az est fénypontja az volt, amikor összefutottam a hevesen anyázó Real ismerőssel, akitől megtudtam, hogy 3-1-re nyert a Barca.![]()
![]()
Az meg a pláne volt, hogy utána két napig 10 különböző embertől 10 különböző verzióban hallgathattam meg az este történetét, mert kb. mindenki tudott új infot mondani.![]()
Hát erről még életemben nem hallottam, jó rég lehettek jellemzők az ilyenek.lui1698 írta:Neem, én egy történelmileg sokkal jelentősebb dologra gondoltam. Azok a kis kerek izék, amiket a tv-re kellett ragasztani, hogy feltöltődjenek vagymi.Aztán, hogy ez miért volt jó, már nem emlékszek.