Barcaman1993 írta:Foci fesztivál, Barca henger, futballünnep és még sorolhatná az ember. A szezon legjobb meccsét játszottunk érzésem szerint. Végig presszionáltunk, a gólokon kívül is rengeteg helyzet volt. És amit múltkor Hegyi Iván is most mondott az úgy néz ki, hogy állandósul: a Messi-Iniesta-Xavi 3-as mellett megjelent egy 4. varázsló Cesc Fabregas. Amit tegnap is műveltek Iniestával az félelmetes volt. Pedro is nagyon jól mozgott, ami pedig egyre jobban kiszúrja a szemem, hogy ez az Adriano egy bitang nagy zsugás. Nekem jobbhátvéd pozícióban is jobban tetszik már, mint Alves, vagy Montoya. Csak azon a fránya helyezkedésén kéne javítani...
Ugyanez...meccs közben akartam írni, h megvan Adriano helye, simán bejátssza a jobb oldalt és nagyon jól.
Szerintem is most játszottunk a legjobban, a múltkori Zara elleni szenvedés után ez a meccs a Pep-éra fénykorát idézte, főként az első félidő második fele. Igazság szerint nem tudtam eldönteni, h mi hengerelünk vagy iszonyat gyenge a Bilbao.
A félidő végén már óbégattam, h "úr isten, mi van ezekkel, mit csinálnak?!", annyira tetszett a játék, nagyon rég élveztem ennyire egy meccset. Kíváncsian várom a folytatást.
A derbivel kapcsolatban várható volt, h az Atma addig tart, amíg nem találkozik valamelyik naggyal. Vicc, h 12 éve nyertek utoljára a Real ellen. Undorítóan fociztak, a Real meg rosszul, de legalább akart nyerni.
Egyébként valaki még komolyan gondolja azt, h MI hisztizünk, dobálózunk, rohanjuk meg a bírót. Ez a Madrid ugyanaz a flegma, nagyképű, mindenki felett álló banda, akit megismertem anno. Eddig nem voltam benne biztos, h nyáron megy Mou, de most már tudom, h ki fogják utálni onnan, joggal. Nézhetetlen a játékuk.