Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez igen...Gratulálok.trey88 írta:Bocs skacok kicsit off, de azért nagyban kötődik a meccsünkhöz:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
Visca el BARCA! Visca Catalunya!!!
Még ha csak az utóbbi pár meccs gyengébb teljesítménye alapján gondolkodunk, akkor is Pedro, nem Villa.SuperMessi írta:Szerintem is ez a legerősebb kezdőnk jelenleg, talán Pedro helyett Villa, de ez ellenfélfüggő. Messi természetesen játszik. Rekorddöntés ma? Visca!Gareth Tello írta:El Barça sale con Víctor Valdés; Adriano, Piqué, Puyol, Jordi Alba; Xavi, Busquets, Cesc Fàbregas; Pedro, Messi e Iniesta.
Amúgy jelenleg szerintem ez a legerősebb csapatunk. Csak Messi ne sérüljön meg...Visca el Barça
Szerintem is ez a legerősebb kezdőnk jelenleg, talán Pedro helyett Villa, de ez ellenfélfüggő. Messi természetesen játszik. Rekorddöntés ma? Visca!Gareth Tello írta:El Barça sale con Víctor Valdés; Adriano, Piqué, Puyol, Jordi Alba; Xavi, Busquets, Cesc Fàbregas; Pedro, Messi e Iniesta.
Amúgy jelenleg szerintem ez a legerősebb csapatunk. Csak Messi ne sérüljön meg...Visca el Barça
Köszönöm!Gareth Tello írta:Stalkyard: http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=730
Itt találhatsz ez ügyben nálam tájékozottabb személyeket.
Általában ilyen Mumus ellenfelektől szoktunk nagyon parázni de tényleg igaz19Messi19 írta:Remélem sikerül este megverni a Betist
Mumusok mumusa a Betis. Nagyon rühellem őketBarcaman1993 írta:Srácok ez nagyon durva. Tudtam, hogy a Betis ellen rendre megszenvedünk, de erre nem gondoltam. Az elmúlt 13 évben Sevillában a Betis ellen 1 alkalommal nyertünkAzért ezt még a Bernabeu sem mondhatja el magáról, sőt...
Barcaman1993 írta:Srácok ez nagyon durva. Tudtam, hogy a Betis ellen rendre megszenvedünk, de erre nem gondoltam. Az elmúlt 13 évben Sevillában a Betis ellen 1 alkalommal nyertünkAzért ezt még a Bernabeu sem mondhatja el magáról, sőt...
Egy ilyennel én is kiegyeznék.nagyiibarca írta:Valdes, Adriano, Piqué, Mascherano, Alba, Busi, Xavi,Iniesta, Pedro, Villa, Cesc.