Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Mumusok mumusa a Betis. Nagyon rühellem őketBarcaman1993 írta:Srácok ez nagyon durva. Tudtam, hogy a Betis ellen rendre megszenvedünk, de erre nem gondoltam. Az elmúlt 13 évben Sevillában a Betis ellen 1 alkalommal nyertünkAzért ezt még a Bernabeu sem mondhatja el magáról, sőt...
Barcaman1993 írta:Srácok ez nagyon durva. Tudtam, hogy a Betis ellen rendre megszenvedünk, de erre nem gondoltam. Az elmúlt 13 évben Sevillában a Betis ellen 1 alkalommal nyertünkAzért ezt még a Bernabeu sem mondhatja el magáról, sőt...
Egy ilyennel én is kiegyeznék.nagyiibarca írta:Valdes, Adriano, Piqué, Mascherano, Alba, Busi, Xavi,Iniesta, Pedro, Villa, Cesc.

Ugyanez...meccs közben akartam írni, h megvan Adriano helye, simán bejátssza a jobb oldalt és nagyon jól.Barcaman1993 írta:Foci fesztivál, Barca henger, futballünnep és még sorolhatná az ember. A szezon legjobb meccsét játszottunk érzésem szerint. Végig presszionáltunk, a gólokon kívül is rengeteg helyzet volt. És amit múltkor Hegyi Iván is most mondott az úgy néz ki, hogy állandósul: a Messi-Iniesta-Xavi 3-as mellett megjelent egy 4. varázsló Cesc Fabregas. Amit tegnap is műveltek Iniestával az félelmetes volt. Pedro is nagyon jól mozgott, ami pedig egyre jobban kiszúrja a szemem, hogy ez az Adriano egy bitang nagy zsugás. Nekem jobbhátvéd pozícióban is jobban tetszik már, mint Alves, vagy Montoya. Csak azon a fránya helyezkedésén kéne javítani...
Engem azzal vett rá,hogy lenémítsam a TV-t,hogy 2és fél percenként benyögte,hogy az bizony öngól volt és nem Messi-é,ami még ha így is van,akkor sem olyan dolog amit a meccs minden 3.momentumában megkéne említenisjd írta: (Egyébként borzalmasan idegesít, hogy a sporttv-s kommentátorok minden meccsen mondanak legalább 5 orbitális baromságot,
Valencia, idegenben, 2-0.Gergolino írta:Mondjátok már meg légyszi, hogy az Atletico kitől szenvedte az eddigi egyetlen vereségét.
Köszi!
Jaja .. sajnos.lui1698 írta:Kell majd a hetes Neymar-nak...mess2009 írta:én azt hiszem lassan kimondhatjuk, hogy Villa esetleges távozása igencsak érik. az hogy berakja egy buli meccsre majd miután ott rúg két gólt ismét irány a pad?! ez nekem gyanus.
Sajnos én is így gondolom, bár inkább Alexis távozna...Deus írta:Eskü, pont én is erre gondoltam... csak nem mertem beírni, mert le leszek hurrogva miatta....lui1698 írta:Kell majd a hetes Neymar-nak...
Szval, szerintem is távozni fog Villa
Kell majd a hetes Neymar-nak...mess2009 írta:én azt hiszem lassan kimondhatjuk, hogy Villa esetleges távozása igencsak érik. az hogy berakja egy buli meccsre majd miután ott rúg két gólt ismét irány a pad?! ez nekem gyanus.