No, most már tudok írni a meccsel kapcsolatban, mert nincs semmi meló a munkahelyen D:
Szval:
Pozitívum:
1.
3 pont egy olyan csapat ellen, amely az elmúlt 13 évben Sevillában 1 alkalommal nyertünk. Most már a múlt
2. Továbbra is állítjuk a veretlenség-sorozat rekordot. 15 meccs

14 győzelem + 1 döntetlen.
3. Messi megdöntötte a Müller rekordot, tehát Müller-rekord már a múlt: Itt az új rekord: MESSI.
4. Messi megdöntötte a César 190 gólos rekordját is. (Mivan? Még egy rekord? Ja ez már csak természetes, papírforma...)
(3.-4. Hihetetlen, hogy még csak 25

éves. )
5. Iniesta FENOMÁLIS VOLT

Az az air-sarkazós passz, s ezután hogy lekezelte a labdát 16os vonalig, az valami félelmetes volt. Ja igen, és 2 gólpassz.
6. Egy kis bónusz: Messi betalált a 15. percben

Most már kivehetem a 15 -ös számot az aláírásomból.
Negatívum:
1. Pedro

Hihetetlen, hogy mennyire szerencsétlen... Elszúrja a beadásokat mint Alves, 100% -os ziccerhelyzetben telibe találja a kapust... Viszont nagyon bírom azt, hogy fut a labda után mint az állat. Néha olyan sprinteket nyom le, hogy csak nézem (és ez minden meccsre igaz

).
2. Alba kapufája... Ilyet lőni?... Tisztára mint Ramos felső kapufája félméterről az egyik meccsen anno. De hát van ilyen... Ez a foci. Ne felejtsük el, hogy ők is lőttek vagy 3 kapufát...
3. Későn állt be Thiago... Jóval korábban kellett volna lehozni Pedrot és beküldeni Thiago -t. Alexist is lehozhattunk volna és beküldeni Villát.
4. Védelem... Vérgáz. Átmentek rajtunk mint a forró kés a vajon. Ráadásul, nem tudom miért fagytak le egyesek mint. pl. Mascherano, amikor közelről lőttek. Szerencsénk volt, hogy fölé lőtték, vagy mellé...
5. Cesc sérülése...
Semleges:
Valdes meg majdnem összehozott egy gólt nekik, de kapu mögött ott tanyázott a malac. Szerencséje volt... Ha bement volna, akkor kb 2 hétig menne itt a sárdobálás Valdes -re (Bátran kijelentem, hogy én is beszálltam volna). Tehát ezt megúszta.
Nem jut eszembe még, hogy mit írjak még.
Tömören ez a meccs... kapufák meccse volt. Köszönöm Fortuna istennő...
Give us next challenge!