mess2009 írta:én is azokkal értek egyet -mert ez tény - akik szerint Sanchez soha nem volt igazi "gólvágó", tehát éppen itt ilyesmit várni tőle : nem reális.
- ehhh, akkor mit kell elvárni egy szélső támadó/ csatártól, ha pont nem a gólvágást!!?

Értem én, hogy az Udinese-ben mutatott 95/20-as mutatója nem Messi szintű volt, de azért illene valamit mutatni is, mert a focit gólra játsszák ill. a csatárt abban mérik!
Egy csatárt a góljai igazolják, neki is csak a gólokra lenne már szüksége és megjönne az önbizalma. Vállalni merné a befejezéseket is nem csak a harcot és az asszisztot! Sokszor inkább azt látom, hogy már túlságosan is görcsösen akar, belebonyolódik a cselekbe, túljátsza.... nem látom a könnyedséget, a játék élvezetét, mint pl. Messi arcán.
Tello egy szélső, vonal melletti futógép - egyenlőre ennyi -, De! zokszó nélkül él a gólvágás lehetőségével, ha esélye van rá! és ez nekem tecccik, mert nem bonyolítja a végét, kapura tör és lő! Na ez hiányzik nekem Alex-ből!
- Villa a szélen csak vergődik..... középcsatár volt világ életében és rá épült pl. a Valencia támadójátéka is. Jelen pillanat a szélen bóklászik és próbálja kiszolgálni a középen érkezőket, ahogy eddig vele tették. ( tudom nem Villa topic, OFF)