Barcaman1993 írta:Game90 írta:Egyébként múltkor gondoltam bele, hogy akár 5 állandó angol válogatott kerettagot is adhat majd a jövőben az Arsenal (Gibbs, Jenkinson, Wilshere, Ox, Walcott), akik közül 2-3 kezdő is lehet. Szerintem ilyen az utóbbi 15 évben nem fordult elő
Ezek közül max. Wilshere kiemelkedő játékos és Ox-ban látok még fantáziát, de a többiek...
1. Wilshere: itt egyetértünk, ő meghatározó játékos lesz az angoloknál.
2. Ox: potenciál van a srácban, ha fejlődik és kiegyensúlyozottabb lesz, akkor 2-3 év múlva alapember lehet.
3. Gibbs: nem kezdő szint, Cashley Cole és Baines is előtte van a sorban, de Cole visszavonulása után simán kerettag lesz.
4. Jenkinson: hihetetlen, hogy mennyit fejlődött a gyerek 1 év alatt, ha Sagna-t eladjuk (...) és első számú RB lesz az Arsenal-ban, akkor a 2016-os EB kinéz neki. És róla Gary Neville is áradozik.
5. Walcott: hiába buta meg 0 technikai képzettséggel rendelkezik, még mindig az egyik legjobb, ha nem a legjobb angol szélső. Kik vannak még ott? Young, Lennon, Milner? TW sem egy Messi, de szerintem náluk jobb játékos.
De érted, az angol válogatottról beszélünk
Micsoda becsúszások...