Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem se akkora játékosok, de a mostani angol válogatottba még így is jók lehetnek. Pl. ez EB-n láthattuk, hogy Walcott volt az, aki még úgy ahogy tudott egy kis szint hozni az angolok minősíthetetlen játékába.Barcaman1993 írta:Ezek közül max. Wilshere kiemelkedő játékos és Ox-ban látok még fantáziát, de a többiek...Game90 írta:Egyébként múltkor gondoltam bele, hogy akár 5 állandó angol válogatott kerettagot is adhat majd a jövőben az Arsenal (Gibbs, Jenkinson, Wilshere, Ox, Walcott), akik közül 2-3 kezdő is lehet. Szerintem ilyen az utóbbi 15 évben nem fordult elő![]()
1. Wilshere: itt egyetértünk, ő meghatározó játékos lesz az angoloknál.Barcaman1993 írta:Ezek közül max. Wilshere kiemelkedő játékos és Ox-ban látok még fantáziát, de a többiek...Game90 írta:Egyébként múltkor gondoltam bele, hogy akár 5 állandó angol válogatott kerettagot is adhat majd a jövőben az Arsenal (Gibbs, Jenkinson, Wilshere, Ox, Walcott), akik közül 2-3 kezdő is lehet. Szerintem ilyen az utóbbi 15 évben nem fordult elő![]()
Ezek közül max. Wilshere kiemelkedő játékos és Ox-ban látok még fantáziát, de a többiek...Game90 írta:Egyébként múltkor gondoltam bele, hogy akár 5 állandó angol válogatott kerettagot is adhat majd a jövőben az Arsenal (Gibbs, Jenkinson, Wilshere, Ox, Walcott), akik közül 2-3 kezdő is lehet. Szerintem ilyen az utóbbi 15 évben nem fordult elő![]()
Nekünk több van? Akkor asszem ideje befogni a pofámatlui1698 írta:78 - Robin van Persie's goal was Man Utd's 78th PL strike in 90+ mins (only Arsenal & Chelsea have more - both 84). Timely.
messideco írta:Joga bonito
Az a nem semmi, hogy ennek láttán nem akasztottam fel magam...visca el barca írta:nah az a nem semmi h az everton 90', meg 91' perces gollal forditott
Az tuti, h nagyon bántott volna, ha döntetlen marad, de hát egyszer fent, egyszer lent. Meg am is sikerült azért behúzni, uh kitéééééérdekelozsimiki írta:...0-3-nak kellett volna lennie...
.... az első 15percben azt sem tudtuk hol vagyunk.
nah az a nem semmi h az everton 90', meg 91' perces gollal forditottGareth Tello írta:Dempsey!!!!!! Végre.
http://www.youtube.com/watch?v=SCFqnoo7cdImiihii írta:Ha vmi videót talál vki az esetről, ossza meg plíz, mert azt csak hallottam, meg láttam, h vérzik Rio. (Bár gondolom am sem mutatták, ha jól sejtem.)Game90 írta:
Remélem az a ManCity szurkoló, aki megdobta Ferdinand-ot, soha többé nem mehet focipálya közelébe
Ha vmi videót talál vki az esetről, ossza meg plíz, mert azt csak hallottam, meg láttam, h vérzik Rio. (Bár gondolom am sem mutatták, ha jól sejtem.)Game90 írta:
Remélem az a ManCity szurkoló, aki megdobta Ferdinand-ot, soha többé nem mehet focipálya közeléb
Cazorla műesését én is megettem először, amikor ismételték meg csak fogtam a fejemet. Nem jellemző ránk, hogy feldobnák magukat a játékosok, Wenger mondta is, hogy elbeszélget Santi-val.Gareth Tello írta:Cazorla jól feldobta magát, amivel hozott is +3 pontot nekem fantasyban.![]()
Arsenal have scored two penalties in a Premier League game for the first time since January 2007 vs Charlton.
Michu elképesztő, már 12 gólos. Év igazolása?