messideco írta:Fellaini november hónap játékosa
Havi teljesítménye: 5 gól, 1 gólpassz.
recrea írta:Nem nézek sűrűn Everton meccset, de ha mégis, ez a gyerek jól játszik, nagyon bírom a stílusát, játékát. Szerintetek beférne nagyobb csapatba is? Akár Angliában, akár máshol?
Én biztos vagyok benne, hogy igen, olyannyira képzett technikailag és taktikailag, hogy a világ bármelyik csapatába beférne, akár a Madridba is, ha már szóba került. Bár én személy szerint azt gondolom, hogy a PL-b e tökéletes az ő stílusa, a La Ligában talán nem villogna. A szigetországban viszont tényleg bárhova beférne, United, Chelsea, City, satöbbi. Örülnék, ha hozzánk jönne, kár, hogy ennek a realitása igen kicsi.

Ha már eligazol, mert szerintem nyáron biztosan nem fogja tudni megtartani az Everton, akkor menjen a MU-ba, őket utálom a legkevésbé.
Game90 írta:De Poldi-nál van rosszabb is és az a baj, hogy bőven lehet sorolni a játékosokat: Squillaci, Santos, Ramsey, Gervinho, Chamakh...
Szóval a DM mellett kéne egy támadóbb szellemű játékos is, nem? Gondolok itt egy támadó középpályásra, vagy egy szélsőre, aki adott esetben fel tud lépni Giroud helyére. Erről mit gondolsz?
Láttam, hogy Huntelaar neve felmerült, én nem hiszem, hogy már most télen el tudná vinni a Senal, max nyáron.
Vagy van olyan fiatal, akit lehetne rendszeresen játszatni?
Vékápéra van sok lehetőségetek, csak ne vigyétek el Sandrót vagy Dembélét!

Nem mintha ez olyan valószínű lenne.
M'Vila?
36 - Arsenal have blocked fewer opposition shots than any other team in the Premier League. Védő sem ártana?
Más.
Hoppá, tudunk lőni messziről:
Liverpool (6) and Tottenham (6) are responsible for 12 of the 58 PL goals from outside the box this season.