Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én pl. már a Rijkaard érában is éreztem, hogy hatalmas játékos lehet belőle. Emlékszem, mikor még rendre csereként állt be, már akkor hatalmasat tudott dobni a csapat játékán. Azt pedig kifejezetten jót tett neki, hogy mindig is szerény volt, és a sajtó sem sztárolta agyon, és rengeteg tehetségnek lett ez a veszte.Mezner2 írta:
Egyébként ez az Andres ürge,Zizou-s magasságokban terelgeti a bogyót,a fene sem gondolta volna még a Riijkaard érában,hogy belőle lesz az egyik legnagyobb mágusunk,lehet a személyisége miatt is,de én anno egy szürke eminenciásnak bélyegeztem meg magamban,hát nem az lett,hanem korunk Barcájának egyik legnagyobb kincse,rohadt igazságtalan,hogy ha majd az unokáink megnéznek egy statisztikát,akkor ezt a zsenit középszerű playa-nak fognak látni,pedig dehogyis.....
De majd mi elmondjuk nekik, hogy nem egy középszerű játékos volt, hanem egy igazi művész, aki az egyik legfontosabb eleme volt a Barca legsikeresebb korszakának.Mezner2 írta:rohadt igazságtalan,hogy ha majd az unokáink megnéznek egy statisztikát,akkor ezt a zsenit középszerű playa-nak fognak látni,pedig dehogyis.....
Capon írta:Ezzel a visszasarkazós gólpasszal már már Gutti magasságokba emelkedhet.![]()
Ezek után TALÁN Ininek már nem kell átmennie az utca túloldalára ha szembe jön vele Haz barátunk.
És a jobb-bal kombináció nem csak boxban hatásos, de nála isshutterisland írta:tényleg leírhatatlan, ahogy táncol nála finoman a labda...mintha futsal labdával játszana.
a labdafedezése, labdakezelése, technikája, testecselei és könnyed labdatologatásai élményszámba mennek.
se nem erős felépítésű, se nem számít gyors játékosnak, mégis képes játszi könnyedséggel megverni az emberét, köszönhetően a labda és ritmusérzékének.
ja és ha még színezi valami ILYEN finomsággal..
Pontosan ezek miatt vált örök kedvencemmé Ronaldinho és azt hiszem ezzel még sokan vannak így. És szintén ezért lett a jelenkori kedvencem Don Andrés! Lebilincselő a játéka, Messi is egy zseni ez nyilvánvaló, de engem sokkal jobban elkápráztat, amit ő vagy anno Dinho művelt. Bár utóbbi jóval eredményesebben, és éppen ezért nem fogja megkapni Ini az aranygömböt, amíg Messi ilyen teljesítményt képes nyújtani. Hozzáteszem jogosan, ugyan megérdemelné Iniesta ez egyértelmű, de amit Messi művel az emberfeletti és utánozhatatlan.MQuC írta:Mind mind zsenialitást és könnyedséget tükröznek. És még mindig elég fiatal.
Hát nekem elsőre Yossi Benayoun ugrott be nem tudom miért. de hát annak annyi a realitása, mintha én lennék ottlui1698 írta:
Na, ki a másik kölök?
Tello itt még az anyja csecsét copkodtaMotaro írta:Tello, kicsit több hajjal
Arteta?lui1698 írta: Na, ki a másik kölök?