Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem még nem profi szerződés, amivel hosszabbított nemrég.StickyFingaz írta:Egy kérdés. Ha Tello az első csapat tagja,akkor hogy játszhat még mindig a 37-es mezben?
Valahol mintha olvastam volna, hogy nem biztos a játéka a Valladolid ellen.salas9 írta:Inyeszta hol vanS.Agüero írta:11 del Barça: Valdés, Alves, Piqué, Mascherano, Alba, Sergio, Xavi, Thiago, Pedro, Messi i Alexis![]()
Adom az egészet. Kár Adriano és Song sérüléséért, főleg utóbbi végre játszhatott is volna. Ezen utólag már kár is keseregni. Csapkodjuk meg a Valladolidot és bízzunk a Malagában. A kezdőnél ugyanerre gondoltam, remélem végre Alexis fog kezdeni, esetleg még Villa és Ini hátra a kp-ra. Kéne egy jó, látványos, sok gólos meccset hozni. A bivalyt elől pedig Piquééknek meg kell fogni, met a pontrúgásoknál nekünk is sok fejtörést okozhatnak.Gareth Tello írta:Song, Adriano és Tello sem utazik Valladolidba.
Az utazó keret: Valdés, Pinto, Dani Alves, Piqué, Puyol, Xavi, Villa, Iniesta, Alexis, Messi, Thiago, Dos Santos, Mascherano, Bartra, Sergio, Pedro, Jordi Alba y Montoya.
Ennek tükrében egy ilyen kezdőcsapatot tudnék elképzelni:
Valdés - Montoya, Piqué, Mascherano, Jordi Alba - Xavi, Busquets, Thiago - Alexis, Messi, Iniesta.
Esetleg Villa Thiago vagy Xavi helyett, ez esetben nyilván Iniesta visszalépne a középpályára.
Bartrát még nem kockáztatnám, bár a második félidőben 20-30 percre be lehet dobni.
A Valladolidból erre az Óscar gyerekre kell majd nagyon odafigyelni, ebben a szezonban a lila-fehérek vezére, 7 góllal és 4 gólpasszal áll jelenleg.
Nem hiszem, hogy meglepetést tudna okozni a Valladolid, de azért komolyan kell venni őket, bosszantó lenne egy pontvesztés a karácsonyi szünet előtt.
Érdekes lesz Rourát látni a kispadon...
csak egy igazi veszélyt érzek: az a bizonyos. "ami be következhet az be is fog...." Parkinsontól szabadon, persze erre van még idő.... amúgy ha bejön a jóslatod valóban ez látszik most a leg erősebb kezdőnek, mondjuk Sanchezzel Villa helyett. kell ez a győzelem mindenképpen! hajrá fiúk.connor írta:A mai Valladolid elleni meccset simán nyerni kell és úgy érzem, hogy a csapat mindent meg is fog tenni ennek érdekében. Tito miatt is.
A Valladolid vendégeként utoljára a 2009/2010-es szezonban lépett pályára a csapat, a végeredmény meggyőző 3-0-ás Barca-siker lett. Utoljára itt a 2007/2008-as szezonban veszítettünk pontokat, akkor 1-1 lett a vége, a legutóbbi hazai Valladolid-siker (2-1) pedig a 2002/2003-as szezonban született. A két csapat legutóbbi 5 bajnoki meccsén a Barcelona győzött, ezeken a gólkülönbség 18-1 ide. Az örök mérleget tekintve 40 meccset játszottunk a Valladolid pályáján, ezekből 19 Barcelona győzelem mellett 10 döntetlen és 11 hazai siker született. A gólkülönbség 66:43 ide.
Az idei szezont tekintve a Barcelona idegenbeli mérlege 100%-os a bajnokságban, 8 meccs/ 8 győzelem - bár nem mindegyik volt egyértelmű, sőt. A Valladolid hazai mérlege nem rossz: 3 győzelem, 3 döntetlen és 2 vereség, a Real-t is meg tudták legutóbb szorítani. A táblázaton a 11. helyen állnak, tehát nem teljesítenek rosszul eddig.
A kezdőnket illetően: a legerősebb kezdőt kellene pályára küldeni, mivel a meccs után pihenő következik és hét közben sem volt meccsünk.
Valdes-Alves,Pique,Puyol,Alba-Busquets,Xavi,Iniesta-Messi,Villa,Pedro. Nálam ez lenne az alap. Sánchez,Thiago és Bartra/Mascherano pedig jöhetnek csereként.
Hangolásként a legutóbbi összecsapás góljai: https://www.youtube.com/watch?v=lxPxgx7HCQ4
Nyilván túlzás volt, amit írtam, de szted mikor történt olyan, hogy valaki a bolgár megye 2-től feljebb nekiállt volna meggyilkolni az ellenfél focistáit?TT írta: bocs, hogy ezt emelem ki, de kiszúrta a szemem; sőt mást is szúrhatott volna az a kés, amit a gyerek simán elrak a zoknijában vagy tudjam is én hol (és nem igazán lehet észrevenni és kimotozni, ha normálisan rejti el).