Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Gimisek sztrájkoltak, legfőképp azért, hogy nekik jobb legyen.amúgy tényleg értékelhetnéd egy kicsit dolgot, mert ezek a srácok nem azért mennek ki az utcára (Balog miniszter úr nagy értetlenségére), hogy nekik jobb legyen, hanem többek között azért, hogy Neked legyen jobb.
Nekünk már nem lesz jobb, visszamenőleg nem adnak pénzt a zsebünkbe
Így tippre a baloldali kissrác a képen lesz az, aki bemegy lövöldözni a legközelebbi iskolába apuka M4-esével.Deus írta:pfft... kinek mi a véleménye erről?
http://galeria.index.hu/tudomany/2012/1 ... lagvegere/
Sok volt a Walking DeadDeus írta:pfft... kinek mi a véleménye erről?
Pontosan!sjd írta: De amúgy tényleg értékelhetnéd egy kicsit dolgot, mert ezek a srácok nem azért mennek ki az utcára (Balog miniszter úr nagy értetlenségére), hogy nekik jobb legyen, hanem többek között azért, hogy Neked legyen jobb.
Nekünk már nem lesz jobb, visszamenőleg nem adnak pénzt a zsebünkbe.
Ja pl. 2008-ban, amikor "eltöröltük a tandíjat", nem gondoltam, hogy 2012-ben fizetnem kell majd.S.Agüero írta: Figyelj, 4 év alatt olyan sok minden fog megváltozni, hogy csak na...
Attól még egyáltalán nem vicces dolog, de te ezt még nem értheted, vagy érezheted át.S.Agüero írta:Figyelj, 4 év alatt olyan sok minden fog megváltozni, hogy csak na...Matyi, most komolyan, ez sztem ne legyen már vicces, amikor arról van szó, hogy akkor most a kitűnő érettségidre évi 600k-t kell tejelned, hogy azt tanulhasd, amit szeretnél. Mindezt pedig a felvételi jelentkezés előtt 1 hónappal tudod meg. Hidd el, akkor már Te sem fogsz így röhögni.
Figyelj, 4 év alatt olyan sok minden fog megváltozni, hogy csak na...Matyi, most komolyan, ez sztem ne legyen már vicces, amikor arról van szó, hogy akkor most a kitűnő érettségidre évi 600k-t kell tejelned, hogy azt tanulhasd, amit szeretnél. Mindezt pedig a felvételi jelentkezés előtt 1 hónappal tudod meg. Hidd el, akkor már Te sem fogsz így röhögni.
No, itten van a probléma, méghozzá nem is kicsiFtcSikiHun írta: eleinte én is híve voltam, de miután- ha minden igaz- el lettek/lesznek törölve a keretszámok, hülyeségnek tartom.
Az a baj, hogy ez nekem nem így jön le, nagyon sokan még mindig a "ne tanuljon a sok bölcsész ingyen" dumát mantrázzákTim írta:Ráadásul ez
az egész ügy már túlmutat a keretszámokon,és az elcseszett oktatási törvény
fene tudja hányadik változatán,szóval sokan támogatják a fiatalokat.
Matyi, most komolyan, ez sztem ne legyen már vicces, amikor arról van szó, hogy akkor most a kitűnő érettségidre évi 600k-t kell tejelned, hogy azt tanulhasd, amit szeretnél. Mindezt pedig a felvételi jelentkezés előtt 1 hónappal tudod meg. Hidd el, akkor már Te sem fogsz így röhögni.S.Agüero írta:Zsír, addig sem kell tanulni, így 2 doga elmarad.
Mondjuk 4 óráig ülni sem lesz kényelmes.![]()
Most ez komoly?FtcSikiHun írta:eleinte én is híve voltam, de miután- ha minden igaz- el lettek/lesznek törölve a keretszámok, hülyeségnek tartom.S.Agüero írta:Holnap egész nap sztárjk lesz nálunk a suliban. Ülősztárjk a felsőoktatási törvény igazságos kidolgozásáért.
Többieknél nem lesz ehhez hasonló?
Nálunk ugyan ez lesz, hivatalos, igazgatói engedéllyel. Szóval nem igen szólnak majd a tiltakozókramessideco írta:A tanárok majd rátok szólnak, és mindenki mars vissza az osztályba, ez így szokott végződni
Nem biztos hogy így lesz,mert sok tanár is egyetért a diákokkal.Ráadásul ezmessideco írta:A tanárok majd rátok szólnak, és mindenki mars vissza az osztályba, ez így szokott végződni
eleinte én is híve voltam, de miután- ha minden igaz- el lettek/lesznek törölve a keretszámok, hülyeségnek tartom.S.Agüero írta:Holnap egész nap sztárjk lesz nálunk a suliban. Ülősztárjk a felsőoktatási törvény igazságos kidolgozásáért.
Többieknél nem lesz ehhez hasonló?
Ja, mi is leülünk közösen és megírjuk a vizsgát mikroökonómiábólS.Agüero írta:Holnap egész nap sztárjk lesz nálunk a suliban. Ülősztárjk a felsőoktatási törvény igazságos kidolgozásáért.
A hypemessideco írta:http://www.google.com/zeitgeist/2012/#the-world
Érdekes dolgok
Sportolóknál:
Sportolók
Jeremy Lin
Michael Phelps
Peyton Manning
McKayla Maroney
Junior Seau
Sarah Burke
Tom Daley
Lance Armstrong
Mario Balotelli
Ryan Lochte
Azert eleg szanalmas amit kiad Magyarorszagra eredmenynek...messideco írta:http://www.google.com/zeitgeist/2012/#the-world
Érdekes dolgok
Sportolóknál:
Sportolók
Jeremy Lin
Michael Phelps
Peyton Manning
McKayla Maroney
Junior Seau
Sarah Burke
Tom Daley
Lance Armstrong
Mario Balotelli