2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
ő lesz rafael?CR-t kell kivenni a játékból, Fergie ismeri mint a rossz pénzt. nélküle megye 3-ok.
Jelen formában sima vereségre számíthatnak, RvP-vel nagyon erős most az MU.Mihu írta:Aztakettéb..szott életbe![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Real-MU![]()
![]()
Nah, itt kiderül, hogy mi merre hány méter a Madridnál.
a túloldalt is fent volt tegnap az eredménysjd írta: Ehhez hogy jutottál hozzá?
lui: nem adhatták csúsztatva, mert daffy live streamjén is most adták.
az elmúlt évek sorsolásai után nem hiszem hogy bárki is azt hiszi,hogy nem irányított a dologHát ez az, hogy lehet, hogy volt aki nem háromezret nyert, hanem kicsit jobban lehúzta a fogadó irodákat. Nem fognak itt valakit kizsigerelni? Laughing
Hát ez az, hogy lehet, hogy volt aki nem háromezret nyert, hanem kicsit jobban lehúzta a fogadó irodákat. Nem fognak itt valakit kizsigerelni?daffy írta:nem,mert élőben fogadtam rá és élőben adta az eurosport is. csak a képnek hála,az eredmény már megvolt
Xavi001 írta:
nem,mert élőben fogadtam rá és élőben adta az eurosport is. csak a képnek hála,az eredmény már megvoltlui1698 írta:Akkor most a digi csúsztatva adta? Azért ez elég szép.
szinte mindet megfogadtam 120ft-okkallui1698 írta:Hát eléggé, csak akkor most minek ez a cécó, ha már tegnap megvolt? Vagy ez miez most?szajko írta:az nem a főpróbáról van eddig úgy néz ki
Hát eléggé, csak akkor most minek ez a cécó, ha már tegnap megvolt? Vagy ez miez most?szajko írta:az nem a főpróbáról van eddig úgy néz ki
kiegyeznék velelui1698 írta:Ez a tegnapi főpróbáról van.Xavi001 írta:...