Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Én úgy éreztem, hogy elég nehezen jött a gól. Sok a pontatlanság, sok a rossz megoldás.Capon írta:
Nekem valahogy 1 másodpercig nem fordult még meg a fejembe, hogy nem lesz meg a 3 pont. Annyira magabiztosan uraljuk a meccset.
Szerintem elég könnyű meccs. Amit akár már 3 góllal is vezethetnénk.
A Camp Nouban jegyezte el a barátnőjét Farkas Norbi, Erről ennyit.sziryboy írta:Nagyon érződik, hogy egy Reál szurkoló közvetíti a meccset.
Nekem valahogy 1 másodpercig nem fordult még meg a fejembe, hogy nem lesz meg a 3 pont. Annyira magabiztosan uraljuk a meccset.connor írta:Nehéz meccs
Alexis is benne volt az összjátékban, amiből a gól született, szerintem ez esetben a hosszú oldalról Pedronak kellett volna érkeznie, de kár is ezen vitatkozni, lényeg, hogy gól lett...Capon írta:Az előző Alexis centerezés után inkább örüljünk, hogy nem neki kellett beadnia balról Xavinak.Z$oŁa írta:Pedro és Alexis merre jártak a gólnál? Inkább nekik kellett volna ott érkezni, mint Xavinak...
Az előző Alexis centerezés után inkább örüljünk, hogy nem neki kellett beadnia balról Xavinak vagy hogy nem ő érkezett középen.Z$oŁa írta:Pedro és Alexis merre jártak a gólnál? Inkább nekik kellett volna ott érkezni, mint Xavinak...