Mezner2 írta:Nagyon remélem,hogy az Atletico mostantól nem fog kiengedni,és végig a fenekünkben fognak loholni (legalábbis ebben a távolságban ) mert éhezem egy pontrekordra:lol:,ami csak úgy fog sikerülni,ha valaki versenyre kényszerít minket,nagyon remélem,hogy sikerülni fog!
A veretlenségről még nem merek beszélni,ha a 25.fordulóban is veretlenek leszünk még,akkor fogom elhinni,hogy van rá esély!
Én a 25. forduló tájékán sem fogom elhinni a veretlenséget, csak akkor, ha tényleg lesz potens üldözőnk, mert, ha ott vagyunk a bl-ben is a 4 közt, vagy akár utána a döntőben is, akkor pihentetni fogunk egy-két bajnokin, ha azok gyakorlatilag tét nélküliek (lásd 2009), abban az esetben pedig becsúszhat vereség, akárcsak akkor. 2011 más volt, ott a Real a nyomunkban lihegett valamennyire. A pontrekord és a veretlenség együtt nagyon nehéz, az előbbi nehezíti az utóbbi dolgát, ha nincs a nyomunkban senki, mert csökken a motiváció. Ha az Arsenal csodás 2004-es veretlenségére gondolunk, akkor egyből beugrik, hogy az nem volt pontrekord, hiába voltak veretlenek, elég sok döntetlenjük volt (úgy is nagyon szép eredmény persze), mi pedig eddig hogy is állunk, 1 db döntetlen ?

A magam részéről akkor tudom elképzelni a veretlenséget, ha becsúszik 4-5 döntetlen a félévben, mert akkor melegebb lehet a pite és újra rákapcsolunk. Azért nyugodtabb lennék, ha inkább áprilisig nem vesztenénk csak pár pontot, aztán az utolsó 2-3 fordulóban már tét nélkül kapnánk mondjuk ki. Persze legyen meg a pontrekord és a veretlenség is, csak jelezni akartam, hogy bármennyire furcsa, a kettő együtt nehezíti egymást