FtcSikiHun írta:
Volt egy kis vitám a Bossal, de végül csak visszrakott a kezdőbe, miután csereként először lőttem 1 gólt, és adtam egy gólpasszt, azátn ismét csereként 3 gólpassz
Azt vágod, h lehet javítani a kapcsolatokat a felekkel, így a Boss-al is, h előbb visszarakjon a kezdőbe? A Life-ban ha rámész vmelyik ikonra, párokat kell keresni a jobb viszony érdekében. Két esélyed van a sikerre. Igaz, levesz az Energy-ből...
Egy kis cheat!
Ha nem vagytok válogatottak, akkor egy-egy adott válogatott forduló előtt menjetek be ide és próbáljatok vmin javítani, mert a válogatott szünet után úgyis ad hozzá az Energyhez, uh visszaadja
Jah, meg van ugye, amikor el lehet adni egy-egy meccset. Az első próbálkozásaim során egyszer el is adtam egyet, trógerül toltam meg veszítettünk is. Le lettem húzva, de adott csillagokat

Aztán még egyszer is meg lehetett ezt játszani, de akkor már nem tudtam olyan rosszul tolni, h ne vezessünk 2:0-ra. Na mondom akkor megy is az alku a levesbe, a 89.-ben volt egy lövési esélyem, amit be is vágtam.
A meccs után meg napvilágot látott a skandalum, h bundázni próbáltam, majdnem teljesen nullára lett húzva mindenen. Azóta inkább nem adom el a meccseket, pláne h egy jó szerepléssel majdnem annyit össze is szedhetek azon a meccsen
TT írta:
barátnőd csak úgy lehet ha csordultig vagy játékkonzollal meg tv-vel? mert akkor arra nem pazarolom a pénzt, bár egy öltönyre majd beruházok
kinek mennyi a star réting amúgy? (itt csak 3, annak is a negyedénél)
Nem tudom pontosan hány cuccnál jön majd az asszony, de nem sokat kell vásárolni, h kiszemeljen egy menyecske. De ismétlem, csak kiszúrás a nő a házban, haszna egyáltalán nincs, csak kár okoz. És még csak nem is mosogat el
Az én ratingem 9 és 3/4
478 meccs
357 gól
11 tripla
1052 passz
167 assist
legtávolabbi gól 47.5 m
legtávolabbi passz 53.7 m
Átlagrating 6.2