Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
J.R. nak most bejött. Hozzátenném, hogy nem véletlenül van neki ehhez önbizalma. Nem egy meccset nyert meg korábban és a Knicks-nek is. Csak azt kéne tudnia, hogy hol a helye. Ha Melo fent van, tiszteletben kell tartania, hogy nem az övé az utolsó dobás. Minden esetre 1s alatt nyerni, nem semmi...socio66 írta:knicks is nyert, pedig nem volt felton, és melo sem, így gyakorlatilag az alapkezdőből egyedül chandler volt parketten, és így is meglett a győzelem, azért ez sem kis fegyvertény.
j.r. megint eldobta a végén a lehetetlent, de ezúttal bement, úgyhogy most hős.
http://www.youtube.com/watch?v=OjuxHYzlenE
Philly és a Nuggets győzelme most meglepett, azt hittem a Lakers végérvényesen elindult felfelé. De ilyen 120 pontokat kapni...Bob_Marley írta:Én leszek szerintem, Rockets-Wolves nem rossz, én egy Cats-Miamit néztem ki kezdésnek, kíváncsi vagyok MKG mit tud alkotni LBJ (persze nem sokat, de erőpróbán jó lesz neki az MVP-t fogni)
Bucks-Nets meg a Memphis-Philly ami érdekes, de a Denver-LAL meccset várom, az ígérkezik a legjobbnak, Denverben mindig remek a hangulat, s szenved a Lakers
Amikor előjön, hogy Durant-nek milyen vékony karjai vannak, mindig eszembe jut ez (185 pounds olyan 80-85 kg):Sanama írta: Durantet meg kezdem megszeretni egyre jobban, ami feljött a közvetítés alatt is, hogy szívószál kezei vannak, na az idegesítő volt első látásra, de amit művel az hihetetlen.
Hihetetlenül mély keretük van Hill és Billups nélkül is, csak CP3 és Griffin játszik 30+ percet és így is hozzák a meccseiket.Bob_Marley írta: s itt csendben meg kell jegyezni, hogy a Clippers W14 zsinórban.S a liga legjobb csapata jelenleg.S még ha Grant Hill is visszatér meg Billups![]()
Csak azért tegyük hozzá, hogy Bazskáék mondták a végén, rendesen megkapta a hazai pályát a Miami. Ezt adom én is, érdekes fújások voltak.Tocy írta:Óriási volt a tegnapi nap, kezdődött egy vérgyenge színvonalú Nets-Celtics meccsel, utána jöttek a jó csapatok, majd a végén a tavalyi döntő két résztvevője. Látszott is a különbség mind3 meccsen...
Mi jók voltunk, ahogy fel tudtunk pörögni és nekiesni az OKC-nek, az nagyon tetszett. Aztán kicsit bealudtunk mindig, akkor feljöttek egálra, majd megint nekiálltunk, akkor elléptünk 6-8 pontra. Végig vezettünk kb, megérdemelten nyertünk, szerintem jobbak voltunk, még akkor is, ha Battier meg Allen kb semmit nem tettek hozzá...mondjuk Chalmers pótolta őket, bár a 20 pontjából 12 az első negyedben jött, utána jött a téglás időszak...
Szép csapatjátékot játszottunk szerintem, váltogattuk a figurákat, esetenként James vagy Wade isoval. A védekezésünk nagyon szép, fojtogató volt, amikor pörögtünk, amikor így játszunk, nem hiszem el, hogy bárki is meg tud verni minket, legyen ott akármilyen Durant, Kobe, vagy Melo. Ma megyünk Charlotte-ba, szerintem itt röhögve kikapunk
Ilyeneket mi szoktunk általában, PP pattog, majd rádob, vagy a "jobb" figura, Rondo pattog s rádobGame90 írta:Ha egy időkérés után ez volt a terv, akkor ez vérciki.
Értem, persze, csak ahogy ott meg volt fogalmazva, kicsit kukacoskodtamBob_Marley írta:Úgy értettem, ha 2 ilyen dobógép beindul, akkor percek alatt beszórnak 20-30 pontot.