USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Sanama
Llegenda del Barça

2012.12.27. 15:02:18

Nem értem ezt a Lakerst.... Majdnem 130pontot bekapni, hihetetlen....

Bryant 13/24, 5/9 3pontos, 6assist és csak 2 TO, 40pont
Ennél többet nagyon ő nem tud csinálni szerintem, hihetetlen szerencsétlenek a többiek.
Howardot meg talán kiküldték, vagy mi volt, bár az ő jelenléte nem sok vizet zavar mostanában
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.12.27. 12:24:11

Turner veretes 1 pontot szerzett :D Hát ekkora inkonzisztenciát én még nem sokat láttam 1/2-től. Mondjuk 6 pati meg 9 assziszt megvolt azért mellé...és így is elég lazán vertük a macikat.
Turnernél csak a mi játékunk hullámzóbb, mint csapat :D Egy jó 8. helyen 4-0-ás Heat söprésre jók lehetünk még idén. Aztán valamit kezdeni kell a dolgokkal.
neobarca
Director del Fútbol

2012.12.27. 11:50:14

socio66 írta:knicks is nyert, pedig nem volt felton, és melo sem, így gyakorlatilag az alapkezdőből egyedül chandler volt parketten, és így is meglett a győzelem, azért ez sem kis fegyvertény. :)
j.r. megint eldobta a végén a lehetetlent, de ezúttal bement, úgyhogy most hős. :)
http://www.youtube.com/watch?v=OjuxHYzlenE
J.R. nak most bejött. Hozzátenném, hogy nem véletlenül van neki ehhez önbizalma. Nem egy meccset nyert meg korábban és a Knicks-nek is. Csak azt kéne tudnia, hogy hol a helye. Ha Melo fent van, tiszteletben kell tartania, hogy nem az övé az utolsó dobás. Minden esetre 1s alatt nyerni, nem semmi... :wink:

Szerk: Egyébként Melot csak óvatosságból pihentetik. Feltonnak viszont eltört a kisujja a Lakers ellen. Bizonytalan ideig elveszítettük az irányítónkat... :cry:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
socio66

2012.12.27. 09:58:28

knicks is nyert, pedig nem volt felton, és melo sem, így gyakorlatilag az alapkezdőből egyedül chandler volt parketten, és így is meglett a győzelem, azért ez sem kis fegyvertény. :)
j.r. megint eldobta a végén a lehetetlent, de ezúttal bement, úgyhogy most hős. :)
http://www.youtube.com/watch?v=OjuxHYzlenE
Tocy
Director del Fútbol

2012.12.27. 09:34:42

Bob_Marley írta:Én leszek szerintem, Rockets-Wolves nem rossz, én egy Cats-Miamit néztem ki kezdésnek, kíváncsi vagyok MKG mit tud alkotni LBJ (persze nem sokat, de erőpróbán jó lesz neki az MVP-t fogni)
Bucks-Nets meg a Memphis-Philly ami érdekes, de a Denver-LAL meccset várom, az ígérkezik a legjobbnak, Denverben mindig remek a hangulat, s szenved a Lakers :lol:
Philly és a Nuggets győzelme most meglepett, azt hittem a Lakers végérvényesen elindult felfelé. De ilyen 120 pontokat kapni...

A Rockets meg támadásban rengeteg pontot szerez, pedig különösebb figura, vagy ilyesmi, zéró :D

Mi nyertünk ismét, a végére feljött a Cats, aztán James meg Wade elintézte. Allen inactive volt, Lewis megint egyetlen percet sem kapott...az ő helyzete aggaszt, mert bár védekezésben nem sokat tudott hozzátenni, de azért jó százalékkal bedobta, ami a kezébe került, a spacing működött vele, igazából ezért a kettőért hoztuk, ezeket megcsinálta jól, akkor mi az oka a mellőzésének?...szerintem Spo sem tudja. Ahogy tavaly kikerült pl Norris Cole a rotációból, pedig ígéretesen játszik, folyamatosan fejlődik, és most se kap több időt...szerintem szezon végén elmegy.

Ami érdekes szerintem, hogy a BIG3 mindegyik tagja 50% felett dob, James 54,2 ( ez azért... ), Bosh 54,6 és Wade 51,2. Ez utóbbi főleg azért érdekes, mert szezon elején nem egyszer dobott ilyen 2/10, 4/14 és hasonlókat...azóta meg már 50% felett van, most lépte át a 20 pontos átlagot, amivel a James-Wade duó a második ezen a listán Durant és Westbrook mögött.
Primitive
Entrenador del Barça

2012.12.27. 00:15:54

Nem tudtam hova rakni, de szerintem itt jó helyen lesz! :lol: Szerintem, ha akarta volna, akkor sem tudta volna ezt megcsinálni :D Kár, hogy nem ért pontot... :lol:
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.12.26. 23:50:24

Én leszek szerintem, Rockets-Wolves nem rossz, én egy Cats-Miamit néztem ki kezdésnek, kíváncsi vagyok MKG mit tud alkotni LBJ (persze nem sokat, de erőpróbán jó lesz neki az MVP-t fogni)
Bucks-Nets meg a Memphis-Philly ami érdekes, de a Denver-LAL meccset várom, az ígérkezik a legjobbnak, Denverben mindig remek a hangulat, s szenved a Lakers :lol:
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.12.26. 23:38:46

Ma valaki? Én kinéztem magamnak egy Rockets - Wolves meccset.

A legnagyobb:
http://youtu.be/Gsv3qr33s8M
Néhány védő azért azt sem tudta, hogy milyen rendezvényen van.

Thunder @ Timberwolves: Russell Westbrook Shoots OKC In Foot:
http://youtu.be/Q0xlP3rntOU
Szokásos korrekt elemzés, érdemes megnézni.
Sanama írta: Durantet meg kezdem megszeretni egyre jobban, ami feljött a közvetítés alatt is, hogy szívószál kezei vannak, na az idegesítő volt első látásra, de amit művel az hihetetlen.
Amikor előjön, hogy Durant-nek milyen vékony karjai vannak, mindig eszembe jut ez (185 pounds olyan 80-85 kg):
http://www.aolnews.com/2007/06/04/kevin ... bench-185/

Jason Quick reports that Durant was the only prospect in Orlando who couldn't bench 185 pounds even once.

Mondjuk azóta pár kg izmot sikerült magára pakolnia, de sosem lesznek LBJ méretű karjai, de nem is baj, ő ilyen alkat és így is zseniális, amit csinál.
Bob_Marley írta: s itt csendben meg kell jegyezni, hogy a Clippers W14 zsinórban.S a liga legjobb csapata jelenleg.S még ha Grant Hill is visszatér meg Billups :shock:
Hihetetlenül mély keretük van Hill és Billups nélkül is, csak CP3 és Griffin játszik 30+ percet és így is hozzák a meccseiket.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Tocy
Director del Fútbol

2012.12.26. 20:38:10

Nem tudom, ez a Nets nevetséges volt, és támadásban nekem a Boston is, főleg az utána lévő két meccshez képest.

Visszatérve a Heatre: Ha nekünk fújtak volna, akkor meg lehet nézni a büntetők eloszlását, hogy mennyivel dobhatott többet a Thunder, meg mondjuk Battier flagrantjénél az mi volt Westbrooktól, ha nem fault, és leindítás, Wade technikai ( bár Battier flagrantjét törölték ). Rengeteg ilyen döntés volt mindkét oldalon, ezért nem értem, hogy miért mondogatják a haterek, hogy hátdeamájáminak fújnak, pfejj. Baromság, és rendkívül idegesítő. Megvertük az OKC-t, kb végig vezetve, simán, szevasz. Akik utálják a Heatet, azok mindig találnak kifogást.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.12.26. 20:16:54

Val. a zöld szemüveg, de én nem éreztem hogy olyan gyenge meccs lett volna a Nets-Celtics, kifejezetten jól is működött a csapat, de legyen így hogy rossz meccs volt, lényeg hogy nyertünk :lol:
Annál meg nem lehetett rosszabb mint a karácsonyi mezek. :mrgreen:
Azt hittem a Nix narancssárgánál nem lesz rosszabb, de tévedtem :D (még hogy a mi kanári idegenbeli mezünk szörnyű, visszaszívom, Picassok dolgoznak a Nikenál Barca mezeket illetően)
Rockets-Bulls meccsen nem lehetett kivenni a felírásokat :lol:

Összegezve jó kis csörte volt az összes, Clippers-Nuggets is remek volt hajnalban, Crawford

s itt csendben meg kell jegyezni, hogy a Clippers W14 zsinórban.S a liga legjobb csapata jelenleg.S még ha Grant Hill is visszatér meg Billups :shock:

Rondo és a Karácsony:
http://www.youtube.com/watch?v=pATLtrNC_Mk

Nagyon komoly kis dokumentum film az ESPN-től Jeff Greenről
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... cAKXy4QYm4
Én iszonyat bízom benne, hogy valóban 100%osra felépült (orvosok szerint igen), de ahogy Doc is elmondja az ő esetében nem kosárlabdáról volt szó, vagy a Celticsről hanem az életéről.
Azért idén látható, hogy milyen lehetőségek vannak ebben a kölyökben.
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.12.26. 20:14:25

Mondjuk szerintem meg vicc, hogy a Heat-tel kapcsolatban állandóan a fújásokat hozza elő a nép, semmivel sem kapunk nagyobb hazai pályát, mint akárki más. Lakers is megkapta tegnap elég szépen. Az megint más kérdés, hogy Bazska ott rúg bele a Heatbe, ahol tud, és erre általában a bírók adnak okot.
Sanama
Llegenda del Barça

2012.12.26. 19:02:38

Tocy írta:Óriási volt a tegnapi nap, kezdődött egy vérgyenge színvonalú Nets-Celtics meccsel, utána jöttek a jó csapatok, majd a végén a tavalyi döntő két résztvevője. Látszott is a különbség mind3 meccsen...

Mi jók voltunk, ahogy fel tudtunk pörögni és nekiesni az OKC-nek, az nagyon tetszett. Aztán kicsit bealudtunk mindig, akkor feljöttek egálra, majd megint nekiálltunk, akkor elléptünk 6-8 pontra. Végig vezettünk kb, megérdemelten nyertünk, szerintem jobbak voltunk, még akkor is, ha Battier meg Allen kb semmit nem tettek hozzá...mondjuk Chalmers pótolta őket, bár a 20 pontjából 12 az első negyedben jött, utána jött a téglás időszak...

Szép csapatjátékot játszottunk szerintem, váltogattuk a figurákat, esetenként James vagy Wade isoval. A védekezésünk nagyon szép, fojtogató volt, amikor pörögtünk, amikor így játszunk, nem hiszem el, hogy bárki is meg tud verni minket, legyen ott akármilyen Durant, Kobe, vagy Melo. Ma megyünk Charlotte-ba, szerintem itt röhögve kikapunk :D
Csak azért tegyük hozzá, hogy Bazskáék mondták a végén, rendesen megkapta a hazai pályát a Miami. Ezt adom én is, érdekes fújások voltak.

Durantet meg kezdem megszeretni egyre jobban, ami feljött a közvetítés alatt is, hogy szívószál kezei vannak, na az idegesítő volt első látásra, de amit művel az hihetetlen.
Tocy
Director del Fútbol

2012.12.26. 18:47:03

Óriási volt a tegnapi nap, kezdődött egy vérgyenge színvonalú Nets-Celtics meccsel, utána jöttek a jó csapatok, majd a végén a tavalyi döntő két résztvevője. Látszott is a különbség mind3 meccsen...

Mi jók voltunk, ahogy fel tudtunk pörögni és nekiesni az OKC-nek, az nagyon tetszett. Aztán kicsit bealudtunk mindig, akkor feljöttek egálra, majd megint nekiálltunk, akkor elléptünk 6-8 pontra. Végig vezettünk kb, megérdemelten nyertünk, szerintem jobbak voltunk, még akkor is, ha Battier meg Allen kb semmit nem tettek hozzá...mondjuk Chalmers pótolta őket, bár a 20 pontjából 12 az első negyedben jött, utána jött a téglás időszak...

Szép csapatjátékot játszottunk szerintem, váltogattuk a figurákat, esetenként James vagy Wade isoval. A védekezésünk nagyon szép, fojtogató volt, amikor pörögtünk, amikor így játszunk, nem hiszem el, hogy bárki is meg tud verni minket, legyen ott akármilyen Durant, Kobe, vagy Melo. Ma megyünk Charlotte-ba, szerintem itt röhögve kikapunk :D
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.12.26. 08:10:37

Mik voltak ezek a karácsonyi mezeknek csúfolt fosok? Te jó ég. A selejtes edzőmezek az NB19000-ben is különbek...

Rockets alázott rendesen. Harden bá király.
Primitive
Entrenador del Barça

2012.12.26. 02:58:09

Senki nincs a Heat - OKC meccsen? :roll:

Jó meccs. Hatalmas végjáték volt. 100-97-nél OKC támadás. Trojka kimaradt, majd OFF reb, aztán még egy kísérlet, ami szintén kimaradt. (lehet hogy faultos volt az a hármas (??) :roll: )

Sajnálom az Oklahomát. Jó csapat, bár Westy mekkora agyatlan tud lenni olykor. :oops: Itt is voltak paprikás jelenetek. :lol:

Hatalmas csata. Szép pontok, jó iram, kis kakaskodás. 8) Kár, hogy a Heat nyert. :( James szokásos, KD meg Westy is termeltek szépen!

Kemény, hogy az OKC-nál 8 játékos volt nevezve... :roll: Az meg mi? 3 csere? Lemaradtam valamiről? Ez a Perkins meg komoly? Dupla nulla, de nem csak ezen a meccsen. Nem sűrűn nézek sajnos OKC meccseket, de én Perkinstől még nem láttam tűrhető mérkőzést... Támadás az még oké, hogy nem megy, de a védekezés se???! Sefo 0 pont 28 perc alatt. :roll: Nehéz azért úgy, hogy a pad kb. 10 pontot tesz hozzá a meccshez, de még így is partiban voltak egész a végéig.
Chalmers 20 pontja az azért nem rossz! Kár érte, több volt ebben! :twisted:

Erős ellenszenvet vált ki belőlem a Heat, nem tudom miért, pedig Jamest kedvelem!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Primitive 2012.12.26. 11:11:55-kor.
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
socio66

2012.12.26. 00:14:47

óriási barom jr, ezek a hülyeségei engem sokkal jobban bosszantanak, mint amennyire örülök a pontjainak mondjuk.
a vereség nem bánt egyébként, ki lehetett itt kapni, főleg ennyi rossz teljesítménnyel, de jó lett volna a végén egy normális dobóhelyzetet kijátszani, aztán ha kimarad, akkor kimarad, de így ráhányni..
kár volt, de mindegy.
neobarca
Director del Fútbol

2012.12.25. 23:59:52

Hát ezt rendesen elcsesztük... J.R. a végén áááá... :cry:
Minden esetre amit a bírók műveltek az vicc volt. Ide is oda is. Fociban ezeket a bírókat most pihentetnék pár meccsre. Na nembaj. Idegenben nem szégyen kikapni a Lakerstől... Melo szép volt! :wink:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
PCsabi
aka Game90

2012.12.25. 23:56:20

Közben már elkezdődött a Heat - Thunder.

Amúgy a meccs legnagyobb kérdése, hogy James-re befújnak-e egy személyi hibát?

Neee, 6 meccs után James PF... :( :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2012.12.26. 00:00:56-kor.
kanty
Llegenda del Barça

2012.12.25. 23:55:02

DH12-t és Gasol-t is megdicsérném. A végén mindketten nagyon koncentráltan játszottak. Voltak érdekes bírói döntések mindkét oldalon, de szerencsére döntően a végeredményt nem befolyásolták.

Zsinórban megvan az ötödik, ezzel már 50%-on vagyunk. 8)
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.12.25. 23:54:27

Game90 írta:Ha egy időkérés után ez volt a terv, akkor ez vérciki.
Ilyeneket mi szoktunk általában, PP pattog, majd rádob, vagy a "jobb" figura, Rondo pattog s rádob :mrgreen:
Jó kis csörte volt, jól fogalmazta meg Bazska hogy furán volt jó, de jó volt :D
Kép
Kép
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2012.12.25. 23:50:11

Na Gasolt csak szidni kellett, mit húzott itt a végén :D Aztán úgy örült neki mint egy iskolás kölyök! Szép volt, innen meg kel lennie! Így meg végképp!

Howard 66% büntető, OMG :D :D

Amúgy Nash nagyon jól játszott szerintem 11assist, 16pont, sokat fog ő jelenteni
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sanama 2012.12.25. 23:54:50-kor.
PCsabi
aka Game90

2012.12.25. 23:49:52

Ha egy időkérés után ez volt a terv, akkor ez vérciki.

Gasol-nak meg leszálltak a heréi így a meccs végére.
socio66

2012.12.25. 23:46:40

ez mi volt?
jr ne hülyéskedj már..
ilyenek tavaly voltak, amikor csak az volt a kérdés a végjátékokban, hogy melo, jr, esetleg shump dobja el pár mp pumpálás után, mindenféle figura nélkül..
de idén azt hittem már más lemez van.
StickyFingaz
Capitá del Barça

2012.12.25. 23:42:13

Ezek a magyar kommentátorok..."Bryant kamu röhögéséből holnap milyen GIF-ek lesznek" :D
Sanama
Llegenda del Barça

2012.12.25. 23:18:14

Bob_Marley írta:Úgy értettem, ha 2 ilyen dobógép beindul, akkor percek alatt beszórnak 20-30 pontot.
Értem, persze, csak ahogy ott meg volt fogalmazva, kicsit kukacoskodtam :twisted:

Gasol-Howard, katasztrófa továbbra is. 6/17 ketten összesen... Gasol 3/11, atyaég
Válasz küldése