Game90 írta:
Mondjuk szerintem ti pont, hogy nem tudnátok normális csomagot adni Cousins-ért. Bradley jó gyerek, de a Kings-ben már van 3 SG, hatalmas upgrade-et nem jelentene. Sullinger meg minek nekik, amikor Thomas Robinson is alig játszik. Meg utána ki lenne a C a Kings-ben?
Az meg szép dolog, hogy megvártátok Jeff Green felépülését és támogattátok őt, de a jelenlegi teljesítménye nem ér 4/36-ot.
Írtam én is, hogy 0 esélyt látok erre az egész ügyre, erre olvasom hogy mi meg a Pistons tárgyal a Kings-szel, ami azért is mókás, mert mi mondjuk tudjuk adni Bradleyt és mondjuk Sullingert, tele vannak kettesekkel, ergo minek nekik Bradley, s mondjuk az igaz hogy Sully eddig jobban teljesít mint T-Rob.
De mondom én nem látom semmi realitását, hogy DMC-t elhozzuk, pedig Ainge szerelmes bele

Már nem először "akarjuk" elhozni, az tény, hogy lehetőségek nagyon vannak a srácban, csak "be kéne törni" meg megnevelni, ez is közrejátszik szerintem a csapatbomlasztó moráljához, hogy gyenge csapat a Kings, nincs aki meghúzza a gyeplőt, elvan ott mindenki, de talán ha olyan helyre kerülne ahol azért rendesen megkapja a "vasszigort" akkor előrébb léphet.
De hogy ne veszítsem el a gondolatot

Szóval mi szerintem felejtős, de a Pistons meg minek akar érte cserélni???
Ezt nem tudom felfogni ésszel, akkor adják nekünk Drummondot, s én kiugrom a bőrömből örömben

Ott lenne egy Monroe-Drummond kettős, intelligensek, dolgoznak, nem lusták, miért kockáztatnak be egy Cousinsért???Annyira értelmetlen hogy hihetetlen, már pedig ezt írják, hogy a Pistons cserélni akar érte.
Kings amilyen jó húzásokat szokott csinálni, tuti elcserélik valami alul méretezett kettesért meg hasonlók
Greennél igazad van, de ott ha jól rémlik, úgy kellett játszani, hogy sapka felé menjünk, hogy kapjunk kivételeket, abból jött még Lee és társai.
Szóval Green ezért is kapott 4/36ot.
Azért jelenleg megtalálta a szintjét, még az is felmerült a Celtics topikban, hogy legyen kezdő, én nem bolygatnám a dolgokat, max Sullyt be a mély vízbe aztán had szóljon, vagy Basst kezdőbe, de ez a Collins féle kezdés is amolyan semmilyen, Lopezen jó volt, aztán ugye a Clipps meg szétfutott minket
Így olvasva a fórumokat, cikkeket, kicsit be van pánikolva 1-2 ember, én nem aggódok, December vége van, 1 magas persze jó lenne, s még a kezdő alakítás is benne van, akár SUlly akár Green is mehet a kezdőbe, de világvége hangulat az mókás.
Továbbra is a védekezés nem állt össze, ez akarat kérdése, s gyakorlás, jól védekező embereink vannak, ez csapatként is összefog állni, azokból vannak "defensive stoppok" azokból könnyű kosarak, s így tovább.
Jelenleg nem védekezünk, s folyamat felállt védelem ellen játszunk, s nem megy.
Van ilyen, hogy rossz formában 1 csapat, de világvége nincs (vagyis már elmúlt

)
Amit hiányoltam, az az akarat, iszonyat letargikus volt a csapat, rendben nem megy, de a küzdőszellem sem volt meg, még faltolni sem faltoltunk, jöttek, rohantak, pontot dobtak.
James amúgy a Bobcats ellen mondták, hogy valami McHale féle rekordban van benne, egymás utáni minimum 25 pontos meccsek statisztikája.De pontosan már nem emlékszem, lehet nem nyomja annyira rivaldafényben mint Kobe (akinek azért jól jön a Lakers "hanyatlása") de idén sem kérdéses ki fogja nyerni a legjobb játékos díját, szerintem.