Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Írtam én is, hogy 0 esélyt látok erre az egész ügyre, erre olvasom hogy mi meg a Pistons tárgyal a Kings-szel, ami azért is mókás, mert mi mondjuk tudjuk adni Bradleyt és mondjuk Sullingert, tele vannak kettesekkel, ergo minek nekik Bradley, s mondjuk az igaz hogy Sully eddig jobban teljesít mint T-Rob.Game90 írta:
Mondjuk szerintem ti pont, hogy nem tudnátok normális csomagot adni Cousins-ért. Bradley jó gyerek, de a Kings-ben már van 3 SG, hatalmas upgrade-et nem jelentene. Sullinger meg minek nekik, amikor Thomas Robinson is alig játszik. Meg utána ki lenne a C a Kings-ben?
Az meg szép dolog, hogy megvártátok Jeff Green felépülését és támogattátok őt, de a jelenlegi teljesítménye nem ér 4/36-ot.
PO-ra jön a Celtics-es ava meg sig és C's meccsnézést is tervezek. Ez ugye tudod, hogy mit jelent?Bob_Marley írta:Na ezért még kapszGame90 írta:
Ha ez kell, akkor mostantól jövök Celtics meccset nézni
Ráadásul amúgy is nem látom a Celticses aláírást, továbbra sem remekel a Raptors![]()
Heat-nél adom, hogy áttörtek egy gátat. S nem is gondolom, hogy itt az lesz a gond, ha egyáltalán lesz, hogy megremeg egy-két kéz. Legalábbis én James-ről most ezt valahogy nem tudom elképzelni. Az az ember annyira domináns jelenleg és mindezt teszi olyan könnyedséggel, hogy már undorító.Tocy írta:Heathez annyit tennék hozzá, hogy a védekezésünk az utóbbi meccseken normalizálódott, és megmutattuk párszor, hogy tudjuk mi még mindig azt, amit eddig. James közel sem játszik maxon, a kevés betörés, kevés büntető abszolút ezt igazolja, most már Bosh is visszavett. De nem is ez lesz a kérdés, szerintem a BIG3 meg fogja dobni a 65 pontját a playoffban, a kérdés itt inkább az, hogy Allen, Chalmers, Battier, Miller, Haslem mit fog tudni hozzátenni. Tavaly mindig villantott valaki, és ez főleg az OKC elleni döntőben jött jól, hogy hol Battier, hol Chalmers, hol Miller hozott extrát. Allen az erős kezdés után azért eléggé visszaesett, mind dobószázalékban, mint pontokban, remélem nem valami sérülés, esetleg fáradtság jön ki rajta. Az, hogy mennyire vagyunk esélyesek, az szerintem nem befolyásol semmit, az igazi teher tavaly volt rajtunk, bár gondolom a PO-ban már rajtunk lesz a nyomás. Mindenesetre én úgy gondolom, hogy tavaly áttörtünk egy gátat, nem a félelem fog hajtani minket.kanty írta:
OKC: Tavaly végigverték Nyugatot ( bár ez a Nyugat erősebb lett... ), és a döntőben sem volt ez sima 4-1. Azóta Westbrook ha sokat nem is fejlődött, legalább gólpasszokat oszt, illetve Ibaka szintet lépett, Harden számait meg Martin hozza. Durant ha lehet, még hatékonyabb, és jobb. A tavalyi döntőben Brooks találékonysága, és egy kis szerencse hiányzott nekik ( az utolsó meccset leszámítva ), ki tudja, idén hogyan alakul...oké, értem én, hogy Bad Russ nem nyerhet bajnokságot, de félek lesznek olyan dominánsak, hogy ezt is elbírják majd.
A Clippers-szel és a többivel egyetértek.
Szerintem már tavaly is megmutatták, hogy lehet velük számolni, Griffin fejlődött szerintem, tempó dobásai is be-be esnek, s pozícióban is nagyobb a repertoárja.És iszonyat mély a csapatuk, s a második sor meg szétfut mindenkitTocy írta:Ha már Clips: Szerintetek elegek lehetnek a nyugati döntőre, győzelemre a PO-ban?
Én továbbra is azt mondom Perknek nem fekszik az OKC játéka.Támadásban ugye egyáltalán nem használják, de nem is ez lenne az erőssége, de most ahogy írod is védekezésben is "ellustult". Szerintem nem érzi jól magát, vagy nagy lé miatt nem motivált nem tudom, nagyon sajnálom ami vele történik, totál testidegen a pályán.Primitive írta: Nem sűrűn nézek sajnos OKC meccseket, de én Perkinstől még nem láttam tűrhető mérkőzést... Támadás az még oké, hogy nem megy, de a védekezés se???!
Na ezért még kapszGame90 írta:
Ha ez kell, akkor mostantól jövök Celtics meccset nézni
Végül csak behúzta a Thunder.Bob_Marley írta:Én csak statokra néztem rá, Westbrook 4/17, Durant 40 pont![]()
Ibaka 17-16 és 4 blokk, Marion majdnem tripla-dupla, jó kis csörte s még gyűrik egymást a srácok, remélem Collison visszakapja a kezdőhelyét, nem is értettem Carlisle-t miért tette padra.
Imádom Wade-et, de az elmúlt években rengeteg gusztustalan megoldása volt. Kapott is 1 meccses büntetést...Bob_Marley írta: Mondjuk ez érdekes volt:
http://www.youtube.com/watch?v=ZKp5UOew ... r_embedded#!
Wade tökön rúgta Sessions-t![]()
4-6 hét.neobarca írta:Feltonnak viszont eltört a kisujja a Lakers ellen. Bizonytalan ideig elveszítettük az irányítónkat...
Néztem pár Rockets meccset mostanában, tényleg nincs figura, mégis az egyik legjobb offense az övékTocy írta: A Rockets meg támadásban rengeteg pontot szerez, pedig különösebb figura, vagy ilyesmi, zéró![]()
Papíron nekünk van a legjobb magasember párosunk, de palánk alatt szétszívatnak.Sanama írta:Nem értem ezt a Lakerst.... Majdnem 130pontot bekapni, hihetetlen....
Bryant 13/24, 5/9 3pontos, 6assist és csak 2 TO, 40pont
Ennél többet nagyon ő nem tud csinálni szerintem, hihetetlen szerencsétlenek a többiek.
Howardot meg talán kiküldték, vagy mi volt, bár az ő jelenléte nem sok vizet zavar mostanában
DH12-t kitették emiatt:Sanama írta:Nem értem ezt a Lakerst.... Majdnem 130pontot bekapni, hihetetlen....
Bryant 13/24, 5/9 3pontos, 6assist és csak 2 TO, 40pont
Ennél többet nagyon ő nem tud csinálni szerintem, hihetetlen szerencsétlenek a többiek.
Howardot meg talán kiküldték, vagy mi volt, bár az ő jelenléte nem sok vizet zavar mostanában