USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Tocy
Director del Fútbol

2012.12.29. 18:53:42

Ezen vonalon akkor akár ti is megkaphatjátok Cousinst :D KG meg kicsit megneveli.

Bostonhoz: Szerintem nem csak a védekezéssel van ott gond, a támadójáték teljesen esetleges, vagy kitalál valamit Rondo vagy nem, vagy megoldja Pierce és Garnett 1v1-ben, vagy nem. Igen, december vége van, de eltelt 2 hónap a szezonból, se védekezésben, se támadásban, se chemistryben, se a mérlegetekben nincs változás, apró dolgok itt-ott, aztán ennyi. Engem nem aggaszt mondjuk :D De ha Boston-fan lennék, most már én is elkezdenék gondolkozni ezeken a dolgokon. Persze ettől még bejuttok a PO-ba, ott meg akármi történhet, főleg veletek.

Jameshez meg annyit, hogy idén még 20 pont alatti meccse nem volt, 6x jutott 30 fölé, 40-et egyszer sem dobott. De azt a 22-27 pontját minden meccsen megdobja...és az 54,5 FG% se úgy jön össze, mint Wade-nél, hogy 2/10, másnap 13/16, hanem folyamatosan 50% körül dob, néha kicsit feljebb, de 50% alatt idén kb 5x volt. Ennek ellenére az azért erős, hogy nem lesz kétséges az MVP, Durant is elmebeteg számokat hoz...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.12.29. 18:23:09

Game90 írta:
Mondjuk szerintem ti pont, hogy nem tudnátok normális csomagot adni Cousins-ért. Bradley jó gyerek, de a Kings-ben már van 3 SG, hatalmas upgrade-et nem jelentene. Sullinger meg minek nekik, amikor Thomas Robinson is alig játszik. Meg utána ki lenne a C a Kings-ben?

Az meg szép dolog, hogy megvártátok Jeff Green felépülését és támogattátok őt, de a jelenlegi teljesítménye nem ér 4/36-ot.
Írtam én is, hogy 0 esélyt látok erre az egész ügyre, erre olvasom hogy mi meg a Pistons tárgyal a Kings-szel, ami azért is mókás, mert mi mondjuk tudjuk adni Bradleyt és mondjuk Sullingert, tele vannak kettesekkel, ergo minek nekik Bradley, s mondjuk az igaz hogy Sully eddig jobban teljesít mint T-Rob.
De mondom én nem látom semmi realitását, hogy DMC-t elhozzuk, pedig Ainge szerelmes bele :D Már nem először "akarjuk" elhozni, az tény, hogy lehetőségek nagyon vannak a srácban, csak "be kéne törni" meg megnevelni, ez is közrejátszik szerintem a csapatbomlasztó moráljához, hogy gyenge csapat a Kings, nincs aki meghúzza a gyeplőt, elvan ott mindenki, de talán ha olyan helyre kerülne ahol azért rendesen megkapja a "vasszigort" akkor előrébb léphet.
De hogy ne veszítsem el a gondolatot :D Szóval mi szerintem felejtős, de a Pistons meg minek akar érte cserélni???
Ezt nem tudom felfogni ésszel, akkor adják nekünk Drummondot, s én kiugrom a bőrömből örömben :D
Ott lenne egy Monroe-Drummond kettős, intelligensek, dolgoznak, nem lusták, miért kockáztatnak be egy Cousinsért???Annyira értelmetlen hogy hihetetlen, már pedig ezt írják, hogy a Pistons cserélni akar érte.
Kings amilyen jó húzásokat szokott csinálni, tuti elcserélik valami alul méretezett kettesért meg hasonlók :D

Greennél igazad van, de ott ha jól rémlik, úgy kellett játszani, hogy sapka felé menjünk, hogy kapjunk kivételeket, abból jött még Lee és társai.
Szóval Green ezért is kapott 4/36ot.
Azért jelenleg megtalálta a szintjét, még az is felmerült a Celtics topikban, hogy legyen kezdő, én nem bolygatnám a dolgokat, max Sullyt be a mély vízbe aztán had szóljon, vagy Basst kezdőbe, de ez a Collins féle kezdés is amolyan semmilyen, Lopezen jó volt, aztán ugye a Clipps meg szétfutott minket :D
Így olvasva a fórumokat, cikkeket, kicsit be van pánikolva 1-2 ember, én nem aggódok, December vége van, 1 magas persze jó lenne, s még a kezdő alakítás is benne van, akár SUlly akár Green is mehet a kezdőbe, de világvége hangulat az mókás.
Továbbra is a védekezés nem állt össze, ez akarat kérdése, s gyakorlás, jól védekező embereink vannak, ez csapatként is összefog állni, azokból vannak "defensive stoppok" azokból könnyű kosarak, s így tovább.
Jelenleg nem védekezünk, s folyamat felállt védelem ellen játszunk, s nem megy.
Van ilyen, hogy rossz formában 1 csapat, de világvége nincs (vagyis már elmúlt :lol: )
Amit hiányoltam, az az akarat, iszonyat letargikus volt a csapat, rendben nem megy, de a küzdőszellem sem volt meg, még faltolni sem faltoltunk, jöttek, rohantak, pontot dobtak.

James amúgy a Bobcats ellen mondták, hogy valami McHale féle rekordban van benne, egymás utáni minimum 25 pontos meccsek statisztikája.De pontosan már nem emlékszem, lehet nem nyomja annyira rivaldafényben mint Kobe (akinek azért jól jön a Lakers "hanyatlása") de idén sem kérdéses ki fogja nyerni a legjobb játékos díját, szerintem.
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.12.29. 16:25:51

Na meg is jött a kötelező vereség :D Pistonstól, idegenben...szép. James továbbra sem normális, és most még Bosh is jó volt, de rajtuk kívül egyetlen értékelhető teljesítmény nem volt, Allen legrosszabb Miamis meccsén van túl, Miller kezdő volt, de minek, Haslem szintén, Chalmers két jó meccs után visszatért eddigi szerencsétlenkedéséhez, Battier sem tudott hozzátenni. Lewis meg nem lépett pályára. Pedig Wade hiányában megint megnyílt a lehetőség a kiegészítőinknek, de hát...

James 30 feletti PER, 61,3 TS% ( bár Durant 65,2...az mi? ), assist ratio, turnover ratio, rebound rate, mindegyikben jobb, mint KD. Melo és Bryant meg egy szinttel lejjebb van simán.
PCsabi
aka Game90

2012.12.29. 15:52:37

Ez milyen végjáték volt? :lol: Ilyet szerintem általános iskolások is lehoztak volna:
http://youtu.be/-l33WjbgaAU
Mondjuk nem tudom, hogy mit vártam, mégis csak a Kings-ről van szó...

Ill. röhöghetünk McGee-n és a többi idiótán, azért egyértelmű, hogy ez volt az év legviccesebb jelenete:
http://youtu.be/35hOPD3IxSg
Akárhányszor nézem meg, szakadok a röhögéstől :mrgreen:

Clippers: ez a cserepad tényleg brutális, de láthattuk, hogy a tavalyi SAS is mire ment vele :) Igazából csak egy gyenge pontjuk van, DAJ, hihetetlenül suta az az ember. És ő kap évi 10 milliót...

Heat: egy fokkal gyengébbnek érzem őket, mint tavaly, de szerintem a PO-ra összeállnak majd, ez az alapszakasz gyakorlatilag ilyen szükséges rossz nekik. LeBron elmebeteg, uralja a meccseket. Mondjuk az gáz, hogy ha leül, akkor szétesik a Miami.

Thunder: Perkins azért fog kelleni nekik a PO-ban Howard/M. Gasol/Pekovic ellen. Mondjuk az már más kérdés, hogy mit tud majd kezdeni velük. Westbrook-nak tényleg sokszor elszáll az agya és olyankor nem érdekli semmi, de néha az az érzésem, hogy ő a vezér a pályán, ő tüzeli fel a játékosokat. Harden - Martin. Bearden komplettebb játékos, jobban védekezik, irányításból is kiveszi a részét. Viszont K-Mart jobb shooter és kevesebbet igényli a labdát, ami azért viszonylag jó dolog egy KD és RW mellett.
Bob_Marley írta:
Game90 írta:
Ha ez kell, akkor mostantól jövök Celtics meccset nézni :mrgreen:
Na ezért még kapsz :D
Ráadásul amúgy is nem látom a Celticses aláírást, továbbra sem remekel a Raptors :P
PO-ra jön a Celtics-es ava meg sig és C's meccsnézést is tervezek. Ez ugye tudod, hogy mit jelent? :twisted: :lol:

Mondjuk szerintem ti pont, hogy nem tudnátok normális csomagot adni Cousins-ért. Bradley jó gyerek, de a Kings-ben már van 3 SG, hatalmas upgrade-et nem jelentene. Sullinger meg minek nekik, amikor Thomas Robinson is alig játszik. Meg utána ki lenne a C a Kings-ben?

Az meg szép dolog, hogy megvártátok Jeff Green felépülését és támogattátok őt, de a jelenlegi teljesítménye nem ér 4/36-ot.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Sanama
Llegenda del Barça

2012.12.29. 13:23:45

na kobe 30pontos sorozata megszakadt, de nem is baj, végre végig vezetve, fölényesen nyert a csapat. meg a pontok is szépen el voltak osztva a többiek között, úgyhogy csak így tovább.
neobarca
Director del Fútbol

2012.12.28. 20:31:14

Egy kis Knicks:

Feltonnak eltört a kisujja. Meg is műtötték már asszem vagy most fogják. A lényeg, hogy 4-6 hétre off. Ez angyon nem jött jól nekünk, viszont az All Star gála után visszatérhet újult erővel.

Azt mondják az okosok, hogy Amare jövő hét kedden visszatér! Na ezze kíváncsi vagyok, mert ezt már hallottuk idén párszor.

Melo továbbra sincs 100%-osan jól. Valszeg a ma estét is kihagyja. Nem is kell kockáztatni sztem vele, így is elég jól áll a csapat.

Na és Shump is elkezdett edzeni. Ő azért még odébb van a játéktól, de PO-ra ha felépül, sokat nyerünk vele. Kíváncsi vagyok Woody hogyan építi majd be a csapatba.
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
kanty
Llegenda del Barça

2012.12.28. 18:30:47

Tocy írta:
kanty írta:
Heathez annyit tennék hozzá, hogy a védekezésünk az utóbbi meccseken normalizálódott, és megmutattuk párszor, hogy tudjuk mi még mindig azt, amit eddig. James közel sem játszik maxon, a kevés betörés, kevés büntető abszolút ezt igazolja, most már Bosh is visszavett. De nem is ez lesz a kérdés, szerintem a BIG3 meg fogja dobni a 65 pontját a playoffban, a kérdés itt inkább az, hogy Allen, Chalmers, Battier, Miller, Haslem mit fog tudni hozzátenni. Tavaly mindig villantott valaki, és ez főleg az OKC elleni döntőben jött jól, hogy hol Battier, hol Chalmers, hol Miller hozott extrát. Allen az erős kezdés után azért eléggé visszaesett, mind dobószázalékban, mint pontokban, remélem nem valami sérülés, esetleg fáradtság jön ki rajta. Az, hogy mennyire vagyunk esélyesek, az szerintem nem befolyásol semmit, az igazi teher tavaly volt rajtunk, bár gondolom a PO-ban már rajtunk lesz a nyomás. Mindenesetre én úgy gondolom, hogy tavaly áttörtünk egy gátat, nem a félelem fog hajtani minket.

OKC: Tavaly végigverték Nyugatot ( bár ez a Nyugat erősebb lett... ), és a döntőben sem volt ez sima 4-1. Azóta Westbrook ha sokat nem is fejlődött, legalább gólpasszokat oszt, illetve Ibaka szintet lépett, Harden számait meg Martin hozza. Durant ha lehet, még hatékonyabb, és jobb. A tavalyi döntőben Brooks találékonysága, és egy kis szerencse hiányzott nekik ( az utolsó meccset leszámítva ), ki tudja, idén hogyan alakul...oké, értem én, hogy Bad Russ nem nyerhet bajnokságot, de félek lesznek olyan dominánsak, hogy ezt is elbírják majd.

A Clippers-szel és a többivel egyetértek.
Heat-nél adom, hogy áttörtek egy gátat. S nem is gondolom, hogy itt az lesz a gond, ha egyáltalán lesz, hogy megremeg egy-két kéz. Legalábbis én James-ről most ezt valahogy nem tudom elképzelni. Az az ember annyira domináns jelenleg és mindezt teszi olyan könnyedséggel, hogy már undorító. :D
Nem tudok komoly érvet felhozni, hogy miért gondolom ezt, csupán egy megérzés. :)

OKC. Brooks találékonysága. Igen, ez az ami idén sem változott meg. Azt bebizonyította, hogy arra alkalmas, hogy egy fiatal, tehetséges csapatból bajnokesélyest faragjon. Én abban kételkedek, hogy képes lesz-e ő is szintet lépni és egy bajnokesélyesből bajnokcsapatot kreálni.
Harden a másik dolog. Nehéz helyzetbe kerültek, Oklahoma egy kis piac, lépniük kellett és ők inkább Ibaka mellett tették le a voksukat, nem lehet ezt hibának felhozni. Eddig Martin hozza Harden pontjait és minden bizonnyal az alapszakaszban ez nem is fog változni. A rájátszásban viszont könnyen kijöhet a két játékos közötti különbség. Tavaly is a végjátékokban nem egyszer volt Harden kezében a labda és a döntőt leszámítva abszolút bizonyított. Ilyen teljesítményre én Martin-t kevésnek érzem. Ibaka rész igaz, bár nála is azt érzem, hogy nem használják ki eléggé a képességeit.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Tocy
Director del Fútbol

2012.12.28. 18:17:52

[quote="kanty"][/quote]

Heathez annyit tennék hozzá, hogy a védekezésünk az utóbbi meccseken normalizálódott, és megmutattuk párszor, hogy tudjuk mi még mindig azt, amit eddig. James közel sem játszik maxon, a kevés betörés, kevés büntető abszolút ezt igazolja, most már Bosh is visszavett. De nem is ez lesz a kérdés, szerintem a BIG3 meg fogja dobni a 65 pontját a playoffban, a kérdés itt inkább az, hogy Allen, Chalmers, Battier, Miller, Haslem mit fog tudni hozzátenni. Tavaly mindig villantott valaki, és ez főleg az OKC elleni döntőben jött jól, hogy hol Battier, hol Chalmers, hol Miller hozott extrát. Allen az erős kezdés után azért eléggé visszaesett, mind dobószázalékban, mint pontokban, remélem nem valami sérülés, esetleg fáradtság jön ki rajta. Az, hogy mennyire vagyunk esélyesek, az szerintem nem befolyásol semmit, az igazi teher tavaly volt rajtunk, bár gondolom a PO-ban már rajtunk lesz a nyomás. Mindenesetre én úgy gondolom, hogy tavaly áttörtünk egy gátat, nem a félelem fog hajtani minket.

OKC: Tavaly végigverték Nyugatot ( bár ez a Nyugat erősebb lett... ), és a döntőben sem volt ez sima 4-1. Azóta Westbrook ha sokat nem is fejlődött, legalább gólpasszokat oszt, illetve Ibaka szintet lépett, Harden számait meg Martin hozza. Durant ha lehet, még hatékonyabb, és jobb. A tavalyi döntőben Brooks találékonysága, és egy kis szerencse hiányzott nekik ( az utolsó meccset leszámítva ), ki tudja, idén hogyan alakul...oké, értem én, hogy Bad Russ nem nyerhet bajnokságot, de félek lesznek olyan dominánsak, hogy ezt is elbírják majd.

A Clippers-szel és a többivel egyetértek.
kanty
Llegenda del Barça

2012.12.28. 18:04:33

Clippers.

Hihetetlenül mély a keret. Fiatalok nagy részt és a kezdőjátékosok már most pihennek. Ha lenne egy kicsivel jobb edzőjük, akkor én jelenleg a Heat után egyértelműen őket tartanám a legesélyesebbnek. Így is ők vannak a második helyen, de Vinny-től azért joggal tarthatnak a drukkerekek.
Amúgy milyen padjuk van? Crawford, Barnes, Bledsoe, Odom. Odom-ra felhívnám a figyelmet, mert az az ember a rájátszásban aranyat érhet. S úgy néz ki, hogy a dallasi rémálom után újra jó úton halad.
Griffin-re leszek még kíváncsi a rájátszásba. Fel tud-e nőni, hogy Paul mellett a csapat vezére legyen. Tavaly nem volt rossz, de azért tőle is több kell.

OKC.
Szerintem ez a csapat ezzel Russell Westbrook-kal nem lesz bajnok. Fejlődött tavalyhoz képest, több a gólpassza, de számomra nem elég megbízható. Ha olyanja van, akkor dob 40 pontot, ha pedig nem megy neki akkor összehoz egy 4/25-t. S a biztos, hogy lesz olyanja. S a legnagyobb baj az, hogy nem érzi azt, amikor nem kéne erőltetnie. Egy ilyen KD van egy csapatban és nem neki van a legtöbb rádobása, nekem nagy hibának tűnik. S ahogy Brooks-ot látom ő ezzel meg is van elégedve, a világért sem alakítani úgy a játékot, hogy KD többet legyen a középpontban.

Amúgy Heat-tel kapcsolatban nem rég gondolkoztam, hogy ez a csapat annyira magabiztosnak tűnik, annyira kiemelkedik, annyira ők a legesélyesebbek, hogy ilyenkor szokott jönni egy betli. Nem mondom, hogy betlizni fognak, mert eddig semmi jele nincs annak. Egyedül a védekezésük nem olyan, amilyen volt az elmúlt években, de az náluk szerintem csak akarat kérdése. DE sokszor láttunk olyat, hogy az abszolút esélyes képtelen volt nyerni.

A rájátszás érdekes lesz, főleg Nyugat nagyon sűrű. OKC, Clippers, SAS, Memphis, Lakers szerintem magabiztosan bejut, vagyis remélem, hogy mi is magabiztosan bejutunk. Maradék három helyre pedig ott van az idén nagyon masszív Golden State, a hatalmas potenciállal rendelkező Minnesota, a Nuggets, akiből csak egy fp hiányzik, másképp nagyon ott vannak. S akkor még a Rockets, Utah, Portland hármast meg sem említettem.

Ma ismét játszunk, ha nyerünk újra 50%-on állunk.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.12.28. 12:39:47

OKC W, Ibaka beteg,Durant is hozott egy egész jó 40-8-5ös statot. Viszont én se (mint Bob), nem látom,hogy ez az OKC hogyan tudna bajnokságot nyerni. Azt meg pláne nem látom,hogy a Miamit hogy tudnák megfogni (mert nálam a Heat van a nagydöntőben keletről mindenképp).
Mondjuk ez a 3 ember dobja a pontokat dolog nem érv,mert elég sok csapatnál ez megy. Inkább az a baj,hogy padról senki nem tud hozzátenni komoly teljesítmény sose,illetve halott a centerjáték.
Én Harden elcserélését még mindig nem értem, persze Martin hoz egy jó átlagot, de Beard jobb sokkal. Nah mindegy, én még mindig azt mondom,hogy ha kivennék egy 4-5ször meccsenként RW kezéből a labdát,akkor már beljebb lenne az OKC.

Bostonba belenézegettem,de mivel fáradt voltam,így hamar elment a kedvem tőle. Nézhetetlen volt a játék,remélem javulunk majd, mondjuk ehhez képest,biztos hogy fogunk :D
PO-ba kell kerülni, elkerülve a Miamit,onnan meg bármi lehet. Bár a NY-t sem árt,még akkor se,ha úgyse fognak így tüzelni egy egész szezonon keresztül.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.12.28. 10:44:33

Tocy írta:Ha már Clips: Szerintetek elegek lehetnek a nyugati döntőre, győzelemre a PO-ban?
Szerintem már tavaly is megmutatták, hogy lehet velük számolni, Griffin fejlődött szerintem, tempó dobásai is be-be esnek, s pozícióban is nagyobb a repertoárja.És iszonyat mély a csapatuk, s a második sor meg szétfut mindenkit :D
Sok van még a PO-ig, meg Nyugat aztán pláne kiszámíthatatlan, de szerintem odaérhetnek.Én alapból úgy érzem hogy idén lesz Battle of Los Angeles a PO-ban. :D Odom is jó formát mutat, Crawford simán a legjobb 6ik ember jelenleg, s akkor még majd jönnek az "öregek" is, Billups meg Hill, íjj nagyon erősek, de mondjuk Vinny elcseszheti :d De annyi jó embere van, hogy még ő se tudja elkavarni a rotációt, mert valaki mindig rohadt nagyot játszik :D
Primitive írta: Nem sűrűn nézek sajnos OKC meccseket, de én Perkinstől még nem láttam tűrhető mérkőzést... Támadás az még oké, hogy nem megy, de a védekezés se???!
Én továbbra is azt mondom Perknek nem fekszik az OKC játéka.Támadásban ugye egyáltalán nem használják, de nem is ez lenne az erőssége, de most ahogy írod is védekezésben is "ellustult". Szerintem nem érzi jól magát, vagy nagy lé miatt nem motivált nem tudom, nagyon sajnálom ami vele történik, totál testidegen a pályán.
Pedig Perk kifejezetten jó center lenne, s főleg ebben a mezőnyben.Meg szerintem Brooks is benne van, bár én alapból ezt az OKC féle játékfelfogást nem nagyon szeretem, gyakorlatilag 3 ember dobja a pontokat, s Brooksra meg alapból mérges vagyok, hogy Ibakát olykor jegelteti úgyhogy Westbrook-Durant-Martin 3ason kívül más nem nagyon tud ehhez hozzátenni, sajnos Perk még védőoldalon sem mostanában.
Én továbbra is szkeptikus vagyok az OKC-vel kapcsolatban, egyszerűen nem látom magam előtt hogy ez a csapat, ilyen játékfelfogással, egy Westbrookkal, egy még mindig azt mondom "éretlen" Duranttel, a "jófiú" szerepben megnyerje a bajnokságot.
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.12.28. 09:56:25

Ha már Clips: Szerintetek elegek lehetnek a nyugati döntőre, győzelemre a PO-ban?
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.12.28. 07:10:46

Game90 írta:
Na ezért még kapsz :D
Ráadásul amúgy is nem látom a Celticses aláírást, továbbra sem remekel a Raptors :P

Mai az tényleg nem egy kávéház volt a 2csapat, Clipps óriási formában, legalább az "nyugtató" nem csak mi kapunk ekkora verést, mindenkin így gázolnak át mostanában.
Azért szerencsére megint voltak időszakok mikor jobban ment, de a védekezés továbbra is haldoklik, s amiről Reggie is beszélt egy magas ember nagyon el kéne, Cousins és Gortat pletyka van hetek óta, nálam egyértelműen előbbi lenne megoldás, de ennek realitását egyszerűen nem látom.Pedig Doc meg is tudná nevelni DMC-t.Mindegy nagyon mutogatták Ainge-t, valóban nem elképzelhetetlen hogy majd megint fog egyet rántani, Bradley-Sully-Green-lee akik esetlegesen cserébe bevonhatóak.
De ez még messze van, meg nem kell azt hinni ha nem megy, akkor rögtön cseréljünk :D
Igazából hú de nagy értékek nincsenek, Bradley-Sullyt sajnálnám, vétek lenne elpazarolni őket főleg egy Gortatra mondjuk. Greenért ha már vártunk, meg elé raktunk 4/36os szerződést, vicces lenne elpasszolni, Bass-Lee csomag meg egy zacskó molylepkét nem ér :D
De az NBA nem szeretetszolgálat, Ainge ha úgy fogja látni hogy adott cserével nyerni tudunk, akkor meglépi, tudjuk nem szívbajos tavaly PP-t is simán elcserélte volna, de Perkes csere is "heartbreaking" volt.

Bradley nagyon hiányzik, s Barbosa is az energikus játékával eddig mindig lökést adott, ő is el kéne már.
Elvileg mindkettő játékra kész.De jó ez az 50%on való mozgolódás, 1et nyerünk, 1et bukunk :D Továbbra sem tudunk 2nél több meccset hozni, rapszodikus a csapat, ég és föld volt a 2 játék a múltkori Netshez képest(ok a BRO nem volt nagy formában, de akkor is)
Én mindig azzal nyugtatom magam, rohadt hosszú a szezon, s a lehetőségek megvannak a gárdában, de egyenlőre nem klappol a dolog, s Rondo "hanyatlása" meg egyértelműen rányomja a bélyegét a támadójátékunkra.Elég beszédes adat, legutóbbi meccseink dobott pontjai:
BRO:93, MIL:94, CLE:103, CHI:89,SA:88, HOU:89
Ha olyan védelmünk lenne mint 2008ban, akkor mondjuk nem lenne probléma :D Csak hát ma pl a 80 se lesz meg, s kapunk bőven 100 felett.
106-77 oda, nem is volt sajna kérdés, ez a Clippers rohadt jó :D
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.12.28. 06:53:35

Rondo triplának köszönhetően csak -15 az utolsó negyed előtt.

Szerintem eldőlt, 3 negyeden keresztül uralta a meccset a Clippers, nem hiszem, hogy az utolsó 12 percben rogynának össze, szóval én mentem aludni :)

Közben meg már -23.

Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.12.28. 06:23:59

Azélrt ez a Doc mozdulat Gif gyanús :D
Butler áll oldalbedobásnál, Rivers meg még mutogatta, hogy Griffin eltolta Rondot, s előre-hátra csípőmozdulatokat tett, pont Butler mögött :mrgreen:
Enyhe coming out :D

Nem nagyon tudunk közelebb jönni sajna, ráadásul most KG leült, még kevésbé lesz intenzív a védekezésünk várhatóan :? Simán kaphatunk 120at is a végére, ha így folytatódik, nem tudjuk lassítani a játékot sajna.

57nél megakadtunk, el is ment a hajó :? -21, jöhet a 4ik negyedes Garbage time, bíztam a fiúkban, de nem egy szint ez a 2 csapat (még)

Na legalább 10et berámoltunk itt a végén így legalább "csak" -15, KG jól tolja, PP nagyon erőlködik, s Rondo sem tud akkorát húzni a csapaton, továbbra is gödört érzek nála :? Eltiltása óta nem az igazi a kis töki.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.12.28. 06:09:18

Shaq-ék azért betegek a stúdióban... :mrgreen:

Nem valami erős a Celtics védekezés, sok ez a 60 kapott pont egy félidő alatt. És ezt úgy érte el a Clippers, hogy CP3 még nem is játszik csúcsformában.

Crawford-ot meg már a Knicks óta imádom, ha elkapja a fonalat, akkor megállíthatatlan, minden bemegy neki. És Odom is elég hasznos.

U.i.: ennek a Mama c. filmnek le ne adják többet a trailer-jét.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.12.28. 05:28:03

Feljövünk 4re, erre 1perc alatt lesz -12, nem csodálom hogy Doc idegbajt kap a padon, mi a jó Istenért kezdtünk egy le-fel rohangálást, oké a Clipps ezt erőlteti, de mi is :lol:
Ez a Clippers cserepad brutális egyébként.Bledsoeval, Crawforddal.

Ugyanazt írtuk, nagyjából :D

Crawford anno a Knicksben volt talán ennyire aktív, s élvezte így a játékot, szerintem még Atlantában sem ment ennyire.Annyira fekszik neki ez a rohanós játék, s ráadásul egy intelligens emberke is, s vannak jó meglátásai.
Tényleg rohadt jó a Clipps pad.

Szotyizunk -10 környékén :D

47-60, kár ezért a végén, megadhatták volna JG tripláját :D
Crawforddal nem bírunk, ráadásul állandóan Terry kerül rá, oda-vissza lefutja.Voltak jó periódusok, de abszolút kontrollálja a meccset a LAC, szerencsére KG a második negyedben elindult a pad is hozzátudott tenni, szóval nagy gödörben nem vagyunk de a -13 soknak tűnik.

C-Webb meg továbbra sem szeret minket :D Valahogy ha ő közvetít mindig talál valamit amibe belelehet kötni, most éppen ez hogy Sullinger "dagadt" meg nem elég robbanékony, ami igaz, hogy nem szálkás legény, de rohadt jó képességű, s többet ér hogy van esze a játékhoz mintsem ki legyen gyúrva és tiszta zsákokat behúzzon.Ráadásul így hogy "dagadt" megtudja fogni az embereket, ráadásul a robbanékonyság is valahol hülyeség, mert gyors ember PF-ekhez képest.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.12.28. 05:19:15

Na, bekapcsolódok én is, hát Bob, ez a -10 nem kecsegtet túl sok jóval...

Már csak -4, 2 triplának köszönhetően.

Csak írnom kellett, gyorsan -12. Meccstől függetlenül, ez a Clippers cseresor a legjobb az NBA-ben.
Bob_Marley írta:Én csak statokra néztem rá, Westbrook 4/17, Durant 40 pont :D
Ibaka 17-16 és 4 blokk, Marion majdnem tripla-dupla, jó kis csörte s még gyűrik egymást a srácok, remélem Collison visszakapja a kezdőhelyét, nem is értettem Carlisle-t miért tette padra.
Végül csak behúzta a Thunder.

Westbrook nem volt a legjobb, hihetetlenül rossz volt a dobáskiválasztása. Mondjuk annyira tipikus, hogy az OT-ban viszont jól nyomta, ott összekapart 8 pontot. Durant csak a szokásos, K-Mart is hozta a pontokat a padról. Ibaka meg nálam a meccs embere, ez a 19/17 5 blokkal elég masszív, hihetetlen, hogy mit melózott, a 2 off reb nagyon kellett tőle a rendes játékidő végén.

Collison meg az élete meccsét játszotta a Mavs-ben, szétszívatta az OKC védelmét, az a buzzer meg... :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=k9AHF1lwemM
Viszont Mayo terített betli, Dirk meg még nem találja a dobását.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2012.12.28. 06:09:54-kor.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.12.28. 04:52:52

Én csak statokra néztem rá, Westbrook 4/17, Durant 40 pont :D
Ibaka 17-16 és 4 blokk, Marion majdnem tripla-dupla, jó kis csörte s még gyűrik egymást a srácok, remélem Collison visszakapja a kezdőhelyét, nem is értettem Carlisle-t miért tette padra.

Hát jah, ha ők rohannak s mi meg erőlködünk támadásban (mert jól is védekeznek) akkor ez nagyon gyors lesz :D
Sima 4-16, közünk nincs a meccshez.

20-30, végére ez legalább így kellett, hogy "csak" -10 legyen.
Idén nem láttam túl sokszor a Clipperst, de 1 negyed elég volt Griffint keepelni fogom fantasyban :lol:
Rengeteget fejlődött.
Nálunk a cserék kicsit megmozgatták a csapatot, Bass remekül szállt be.
Rondo viszont kezd "eldurranni" 2szer gyanúsan leütötték, s nem fújtak, s jól is védik, eléggé frusztrált az ember :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.12.28. 05:20:59-kor.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.12.28. 04:47:40

Jövök én is :)

Ez a Mavs - Thunder hihetetlen, Collison élete meccsét nyomja, az a buzzer a végén... :lol:
Bob_Marley írta: Mondjuk ez érdekes volt:
http://www.youtube.com/watch?v=ZKp5UOew ... r_embedded#!
Wade tökön rúgta Sessions-t :lol:
Imádom Wade-et, de az elmúlt években rengeteg gusztustalan megoldása volt. Kapott is 1 meccses büntetést...
neobarca írta:Feltonnak viszont eltört a kisujja a Lakers ellen. Bizonytalan ideig elveszítettük az irányítónkat... :cry:
4-6 hét.
Tocy írta: A Rockets meg támadásban rengeteg pontot szerez, pedig különösebb figura, vagy ilyesmi, zéró :D
Néztem pár Rockets meccset mostanában, tényleg nincs figura, mégis az egyik legjobb offense az övék :D Gyakorlatilag Harden 1-1 vagy betörés, aztán befejezés/büntető/kipassz van. Meg néha áll a triplavonalnál, aztán továbbpasszolja a labdát Douglas-nek vagy Delfino-nak triplára.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.12.28. 04:31:06

Na hát akkor Game Time :D
Esély nem sok, ilyenkor szoktunk alkotni, Lets Go C's

Adrian Wojnarowski ‏@WojYahooNBA
The Brooklyn Nets have fired coach Avery Johnson, league source tells Yahoo! Sports.
Az NBA-s Abra papa megunta a gyenge Decembert (s a hónap edzője volt Novemberben, így múlik el a világ dicsősége), nagyon kíváncsi vagyok mi lesz Brooklynabn, Averynek leginkább a hangja fog hiányozni :D

Dwayne Wade has been suspended 1 game for kicking Ramon Sessions in the groin.

NBA fines Dwight Howard $35K for flagrant 2 against Kenneth Faried.
Ez azért meglepő, 1 meccsre őt is el kellett volna meszelni.

Felton minimum 1 hónap off (még jó hogy kanty rám akartad sózni :lol: )
Kép
Kép
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.12.28. 00:42:39

Én is leszek este, ha fent tudok maradni, de bővebben most nem szólnék hozzá, még fáradt vagyok a Karácsony miatt, tetszettek a meccsek is :)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.12.27. 17:30:43

Ma egyébként Clippers-Celtics, mi szól mellettünk??Semmi :D
Clippers 14 w zsinórban, mi idegenben még gyengébbek vagyunk mint otthon, mondanom sem kell, hogy a Griffin-Jordan páros pattanó szempontból nekünk rémálom, de még az ugri bugri Turiaf is tuti fogja szedni a támadókat, meg Odom, rohadt mély a keretük, nálunk ha jön a cseresor megakad a játék (mondjuk Sullyban bízok, lehet meg kéne próbálni megint kezdőként, s Green is tartja a formáját meccsek óta)
De mégis azt mondom mi vesszük el a Clippers szüzességét :mrgreen:
Országos meccs, ilyenekre mindig felpörög a csapat, PP jó formában van, Rondotól kellene valami extra, na meg KG-éktől jó pattanózás.
Szóval még egyszer tuti bukó ez a meccs, de érzem nyerünk :lol:
Lets go C's

Game te erre maradsz?OKC-Dallas szerintem sima liba a mostani formákat tekintve (mondjuk a Clippers-Celtics is :P)
Mindenesetre én ma nagyon bízom a fiúkban, s kellene is a csapatnak egy nagy hal kifogása, eddig nem igazán volt a szezonban igazi rangadónk, csak csoportmeccsek a Nets meg a Sixers ellen, s a Heat-Spurs.Meg a Bulls, de önbizalom növelésnek is jó lenne kirukkolni egy jó játékkal, s nyerni.
Úgyhogy itt a remek alkalom, hogy a jelenlegi liga legjobbját elkapjuk.
Szerintem most írok is, a babona miatt :D
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.12.27. 16:16:37

Sanama írta:Nem értem ezt a Lakerst.... Majdnem 130pontot bekapni, hihetetlen....

Bryant 13/24, 5/9 3pontos, 6assist és csak 2 TO, 40pont
Ennél többet nagyon ő nem tud csinálni szerintem, hihetetlen szerencsétlenek a többiek.
Howardot meg talán kiküldték, vagy mi volt, bár az ő jelenléte nem sok vizet zavar mostanában
Papíron nekünk van a legjobb magasember párosunk, de palánk alatt szétszívatnak.
Gasol nem a helyén játszik, Howard meg nem egészséges. Amíg 126 pontokat kapunk addig sok keresnivalónk nincs.

Wade-del meg nem tudom, hogy mi van. Egyik kedvenc játékosom volt. De az elmúlt másfél évben szinte csak ilyen sunyi megoldások jutnak eszembe róla.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.12.27. 15:41:53

Sanama írta:Nem értem ezt a Lakerst.... Majdnem 130pontot bekapni, hihetetlen....

Bryant 13/24, 5/9 3pontos, 6assist és csak 2 TO, 40pont
Ennél többet nagyon ő nem tud csinálni szerintem, hihetetlen szerencsétlenek a többiek.
Howardot meg talán kiküldték, vagy mi volt, bár az ő jelenléte nem sok vizet zavar mostanában
DH12-t kitették emiatt:
http://www.youtube.com/watch?v=AqiwCn6zNuA
Klasszikus, szemét felugrónak az arcába nyomok egyet miatt.

Cats-Heat meccset én is néztem, nem volt kérdés, hogy nyer a Miami, de voltak időszakok mikor elkapta a CHA a fonalat, s lenne bennük azért kakaó, csak rengeteg ott a "nyers" játékos.
Mondjuk ez érdekes volt:
http://www.youtube.com/watch?v=ZKp5UOew ... r_embedded#!
Wade tökön rúgta Sessions-t :lol:

Amúgy a tegnapi nap az mi volt ??? :D
1-2 elég kiugró teljesítmény volt:
R.Lopez 29 pont, Dudley 36 pont, Hakim Warrick 18/9, Villanueva 14/7, Hawes 20/9 és Dorrel Wright 28 pont, Salmons 19 pont, Copeland 14 pont, Brewer 27 pont, Vasquez 27-6-8 és mondjuk Nelson 28-5-10 se mostanában szokott összejönni :D

A Pistons meg 2OT-ben kapott ki, de úgy hogy a cseréket nyomatta L. Frank az OT-ben, van arca :D
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése