Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem igazán, mert Messi 27-et lőtt és nem 26-ot.Gareth Tello írta: Messi=Newcastle
Azt gondolom, ennek inkább itt a helye, tehát itt reagálom rá.sjd írta:Ennyi erővel a magyar válogatott meg bronzérmes lesz a vb-n...remontada írta:A japánok futógépek,a mexikóiak szintén végig bírják. Tehát egy meccsen meglephetik még Xaviékat is. Lehet hogy szerinted nevetséges, de láttam a japán-spanyolt, szétfutották és lefocizták(!) a hispánokat.![]()
Azért van egy kis különbség aközött, hogy az ifik és a nagyok mire képesek.
Igen, emlékszem az Uefa meghozta ezt a financial fair play rendelkezést, már akkor többen felvetették a fórumról, hogy ez lehet az egyik kiskapu. Egyenlőre inkább a kisebb csapatok szívtak csak emiatt, pl. most a Malaga, + ha jól emlékszem egy másik spanyol csapat is régebben, talán Mallorca?Taibi írta:PSG új "szponzori" szerződése:
Évi 200 millió eurós támogatási szerződést kötött a Paris Saint-Germain a Katari Idegenforgalmi Hatósággal – jelentette be Nasszer al-Kelaifi klubelnök.
A 2010–2011-es idény költségvetésének kétszeresét jelentő összegre 2016-ig számíthat az egyesület, amely a különleges bevétellel a nemzetközi futballban szokatlanul magas kiadásait igyekszik ellensúlyozni, hogy az UEFA pénzügyi fair play rendelkezéseinek megfeleljen.
Nem láttam a meccset, de azt olvastam, hogy ő lett a meccs legjobbja..#David Villa# írta:Ezt a Bojan meg ne lássam többé a Barcánál. Harmat gyenge, mind mindig.
ezt nem hiszem,hogy tovább kéne ragozni,mert ugyan itt oldalakon átívelő vita lehetne belőle,de a véleményem inkább megtartom és vidalt továbbra sem helyezem se busquets elé,se mögé. más. a realba jó lenneLG írta: Azért szerintem manapság nem akkora érdem az, ha vki az olasz bajnokság fő esélyesének számít, a BL-ben meg közel sem tartom őket akkora halnak, szerintem középcsapat, bár a szerencsés sorsolásuk miatt ott lesznek a 8-ban. Ahogy Vidalt sem gondolom, hogy ott lenne még a világ elitjébe, legalábbis nálam nincs ott, ahhoz több kell nekem.
Engem nem, főleg nem a Spurs. Talán utóbbi években nem is, de a 2000-es évek közepén évente cserélték a fél keretet, meg ment a na majd idén de jók leszünk szöveg. Aztán kirukkoltak vmi egészen szánalmas teljesítménnyel. Most már azért kevesebbet költenek, meg jobban is teljesítenek, mint akkoriban.daffy írta:ajax?kanty írta: Jó lenne egy olyan lista is, ahol a bevételek vannak. Arsenal, Porto, Lyon biztos előkelő helyen szerepelne.
engem a pool és a tottenham meglepett. egyiket sem gondoltam volna ilyen pénzszórónak,főleg ha az eredményeket is nézzük
Azért szerintem manapság nem akkora érdem az, ha vki az olasz bajnokság fő esélyesének számít, a BL-ben meg közel sem tartom őket akkora halnak, szerintem középcsapat, bár a szerencsés sorsolásuk miatt ott lesznek a 8-ban. Ahogy Vidalt sem gondolom, hogy ott lenne még a világ elitjébe, legalábbis nálam nincs ott, ahhoz több kell nekem.daffy írta:a szintet úgy értelmezd,hogy mindkettő reális eséllyel indul hazája bajnoki és kupagyőztes címéért,illetve a bl-ben is egyaránt nagy halnak számítanak.LG írta: Csak simán nem egyezik a véleményünk. Szerinted a Barca nem más szint, csak más stílus, mint a Juve. Szerintem meg igen, sőt, hatalmas erőkülönbség van a két csapat között, és nem az olaszok javára. Szerinted Vidal nem rosszabb, mint Busquets, csak más. Szerintem meg rosszabb, vagy legalábbis annyit nem tett még le az asztalra, mint a katalán.
a teljesen ellentétes játékos és játékstílus miatt nem hasonlítanám őket össze,mert mi alapján? busi többet tett le? igen,de inkább a barca tett le többet. a saját maguk feladatkörét tekintve mindkét játékos a világ elitjébe tartozik,ott meg minimális a diffi.
ajax?kanty írta: Jó lenne egy olyan lista is, ahol a bevételek vannak. Arsenal, Porto, Lyon biztos előkelő helyen szerepelne.
Arra kíváncsi lennék, hogy pl. a PSG az elmúlt 2-3 évet leszámítva mennyit költött. Tottenham is érdekes. Ennyi kiadás után édeskevés, ahol tartanak. Ha jól tudom a bajnoki negyedik helynél előbb nem jutottak, s ez még akkor is bukta, ha az angol bajnokságról beszélünk.Gareth Tello írta:Hasznos oldal ez a transfermarkt.
TOP 10 KIADÁS IGAZOLÁSOKRA A 2002-2003-AS IDÉNY ÓTA
1. Chelsea 978.975.000 €
2. Real Madrid 968.300.000 €
3. Manchester City 808.370.000 €
4. FC Barcelona 609.850.000 €
5. Liverpool 606.458.000 €
6. Internazionale 574.985.000 €
7. Tottenham 564.390.000 €
8. Juventus 551.580.000 €
9. Manchester United 551.005.000 €
10. PSG 418.450.000 €
mert? a brazil foci sosem a taktikáról szólt. ott első a bugi,azt meg egy helyi edzőnél jobban senki sem tudja. persze szerintemsura írta: Ha a brazilok nagyot akarnának fejlődni, jó európai edzőket igazolnának.