Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Én nem rég néztem meg. Az ötlet meg a látványvilág elég jó, a történet, meg a szereplők alakítása eléggé lapos. A romantikus szál miatt barátnővel megnézősnek ajánlanám.Deus írta:No, van egy film ami felkeltette az érdeklődésem és kikölcsönöztem a könyvtárból:
Upside Down
http://www.youtube.com/watch?v=dkYvYGR7Ys4
Ki hallott már róla?
így vezetem --> KÉPsjd írta: Miért, Te hogy vezeted?
Én csak annyira gondoltam, h cím-pontszám és kész, és bár köszi, hogy felajánlottad, de ezt sztem megoldom önerőből
szerk.: tök más, az indexen olvastam, hogy az Oscar zsűritagok átlagéletkora 62 év. No comment.
Miért, Te hogy vezeted?REMY írta:Ha küldesz egy e-mail címet, akkor elküldhetem az enyémet, és akkor nem kell megszerkesztened, hanem csak kitörlöd a filmeket. Ha gondolod.
Alap, én olyan emberrel kb. szóba sem állok, aki CAM-ot néz v ilyen netes gagyi oldalakonREMY írta: amúgy én mindig leszedem a filmeket, mert nem vagyok hajlandó neten nézni. Az számomra nem minőség.![]()
nekem is 33 darab a 2012-essjd írta: Én csak a 2012-eseket számoltam össze, az a Lincolnnal együtt lesz 33. De jövőre lehet h én is fogok vezetni valami ilyet.
REMY írta: 375 film összesen
346 új film.
29 ismételt film.
120 megás net csodákra képesmiihii írta:...
És ezt hogyan update-eled?REMY írta: - van amikor előveszem az 1001 film, ami látnod kell mielőtt meghalsz című könyvet és abból választok.
Hát nehéz kérdés, mert mikor hogy jön.miihii írta: Tehát nyomatják ki a rengeteg filmet, ezekből hogyan választasz?
hobbimiihii írta:Azért irigylem a kitartásod. Ennyiből azért sanszos, h igen sok volt kukába való is, mégsem csömörlöttél meg tőle. Én ennek a töredékét nézem csak meg, mert alaposan szelektálom, h mire vagyok kíváncsi és mire nincs ingerem már az előzetesek alapján sem. És még így is belefutok sok olyanba, ami csak még inkább elveszi a kedvem az idővesztegető kísérletezésektől.
De te igazán elhivatott vagy
Amióta elkezdődött a suli, azóta eléggé megfogyatkozott a filmek száma, de előtte, amikor még középsuli volt, akkor nagy mennyiségben termeltemkanty írta:375 film, az igen. Hogy van időd, s ami még érdekesebb hogy nem untad meg?
Engem is elkap néha a gépszíj, s rövid idő alatt megnézek 15-20 filmet, de egy idő után érzem, hogy sok. Ilyenkor kell váltok és kiolvasok pár könyvet.
jajasjd írta: OFF: amúgy Te szoktad olvasgatni, hogy milyen keresőkifejezésekkel találnak rá a blogodra? Nagyon jókat lehet röhögni egy-kettőn
Ez abszolút így van, én csak azt mondom, hogy addig nem ragasztgatom a "világ legjobb filmje" címkéket, amíg vannak potenciális trónkövetelők.REMY írta:de ezt nem úgy kell felfogni, hogy akkor ezt mindenkinek szeretnie kell és ennek így kell lennie. Ez csupán egy szubjektív vélemény lenne. Mindenkinek más a kedvence.
de ezt nem úgy kell felfogni, hogy akkor ezt mindenkinek szeretnie kell és ennek így kell lennie. Ez csupán egy szubjektív vélemény lenne. Mindenkinek más a kedvence.sjd írta:Én mondjuk korrekt módon nem tudnék ilyen listát csinálni addig, amíg nem láttam a világon az összes filmet. Legalábbis sztem ennek akkor van értelme. Ha van potenciálisan olyan film a világon, ami ennek a listának a része lehetne és még nem láttad, akkor sztem nem lesz jó egy ilyen listaREMY írta: Viszont Faust ötletét megvalósítom majd és egy all-time top 10-es listával is jövök majd. De ezzel még várok kicsit, mert nehéz lesz kiválasztani.
Én mondjuk korrekt módon nem tudnék ilyen listát csinálni addig, amíg nem láttam a világon az összes filmet. Legalábbis sztem ennek akkor van értelme. Ha van potenciálisan olyan film a világon, ami ennek a listának a része lehetne és még nem láttad, akkor sztem nem lesz jó egy ilyen listaREMY írta: Viszont Faust ötletét megvalósítom majd és egy all-time top 10-es listával is jövök majd. De ezzel még várok kicsit, mert nehéz lesz kiválasztani.
Nekem is nagyon érik már egy újranézés, sztem másodszorra sokkal jobban fog tetszenilui1698 írta:A tökéletes trükköt meg most elkezdtem, és még mindig a legjobb filmje Nolan-nek, így sokadszorra is tűnnek fel elejtett mondatok amik utalnak valamire, nagyon durván odatette.
Hát nálam is, de óltájm csináltam már 10-nél bőven több olyan filmet amitől elélvezek, és mint már írtam is valamikor, lehet, hogy ma összedobok egy listát, holnap a fele nem lesz rajta.REMY írta:Nem rossz ötlet, de azért egy all time 10-es lista nem nagyon változik. Ahhoz nagyon jónak kell lennie egy filmnek. Legalábbis nálam.
Nem rossz ötlet, de azért egy all time 10-es lista nem nagyon változik. Ahhoz nagyon jónak kell lennie egy filmnek. Legalábbis nálam.lui1698 írta:Csak egy ötlet, de miért nem csinálsz olyat, hogy évtizedenként állítasz össze listákat?REMY írta:Viszont Faust ötletét megvalósítom majd és egy all-time top 10-es listával is jövök majd. De ezzel még várok kicsit, mert nehéz lesz kiválasztani.
kurdt csinált ilyet 2000-ből, 90-esben meg asszem 80-asból is.
30-40-es listák, jobban össze lehet szedni, mint egy all-time top tizet, mert azért elég változó szerintem.
Csak egy ötlet, de miért nem csinálsz olyat, hogy évtizedenként állítasz össze listákat?REMY írta:Viszont Faust ötletét megvalósítom majd és egy all-time top 10-es listával is jövök majd. De ezzel még várok kicsit, mert nehéz lesz kiválasztani.
Project X-en gondolkodtam, hogy belerakom, de szerintem az nem volt rossz, mint az említett filmek.lui1698 írta:
Én inkább olyan filmeket írnék egy ilyen listára, mint a Csatahajó, Titánok haragja, Project X, Diktátor...
Én azt nem értem, hogy az Éjsötét árnyék mitől ilyen rossz, hogy szinte mindenhol szrozva van.REMY írta:Sajnos ebben az évben sem sikerült elkerülni a minősíthetetlen alkotásokat, (bár néha nem is akartam elkerülni) így nem volt nehéz összeállítani egy TOP 5-ös listát az év legrosszabb filmjeiről. Bővebben --> ITT