Skyfall
Kifejezetten jobb volt, mint a korábbiak. Ugyanakkor nagyon nem is vagyok elájulva tőle, volt benne egy-két jó pillanat (metró és az utána következők), de alapvetően nem mutatott sok újat. Persze volt benne pár jó önreflexív poén, meg utalás, jó operatőri munka, és egy terveiben és játékában is Joker-szerű Javier Bardem.
Bond-filmek között abszolút jónak számít, de egyébként valahogy nem dobtam el tőle az agyam, főleg a vége okozott csalódást.
REMY írta:de ezt nem úgy kell felfogni, hogy akkor ezt mindenkinek szeretnie kell és ennek így kell lennie. Ez csupán egy szubjektív vélemény lenne. Mindenkinek más a kedvence.
Ez abszolút így van, én csak azt mondom, hogy addig nem ragasztgatom a "világ legjobb filmje" címkéket, amíg vannak potenciális trónkövetelők.
Kb. mint ahogy júniusban sem hirdetem ki az év filmjét. Az is egy szubjektív dolog, csak ha jön novemberben egy (szerintem is) jobb film, akkor hiteltelenné váltam.
OFF: amúgy Te szoktad olvasgatni, hogy milyen keresőkifejezésekkel találnak rá a blogodra? Nagyon jókat lehet röhögni egy-kettőn