USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Xanthor
Capitá del Barça

2013.01.02. 15:14:21

Eddig még senki nem tette meg, én megkezdeném a sort a szokásos rövid levezetésekkel, hogy mit várok az NFL playofftól.

AFC

Wildcard Round

Houston Texans - Cincinnati Bengals
Hiába a pocsék forma a Texanstól, szerintem behúzzák ezt, mert a Bengalsban sem érzem azt az átütő erőt még, ha Daltont nyomás alá tudják helyezni és A.J Greent legalább valamennyire levenni (bár ez sem egyszerű) akkor az egy fél győzelem számukra, mert a Bengals futójátéka nem az igazi, azt meg hadd ne mondjam, hogy a túloldalom ki van. Ha nem Houstonban lenne a meccs kicsit nehezebb lenne megjósolni.

Baltimore Ravens - Indianapolis Colts
A Colts elég jó formában, a Ravens meg kereste önmagát az alapszakasz végén. Luck > Flacco, ha Ray Rice -t végre rendesen használják és nem 12-15-ször fut egy meccsen, mint párszor itt év végén akkor azért ki-ki meccs lesz, ahol hiába a a rookie Luck, be fogják húzni, mint ahogy megtették idén már párszor.

Divisional Round

Denver Broncos - Indianapolis Colts
Ehhez talán nem kell sokat hozzáfűzni, bombaformában a Broncos, hiába a szép baltimore-i siker, itt a Colts végállomása. A Mile High-ban talán a félideig talán meccsben lesznek, de a végére magabiztos győzelemre vezeti csapatát Peyton.

New England Patriots - Houston Texans
Ha nem is lesz 42-14, mint az alapszakaszban, a Texans secondary nem tudja megállítani Bradyt, akinek remélhetőleg addigra már lesz egy teljesen egészséges Gronkowskija is. A Pats futás elleni védekezése viszonylag megbízható, Foster most se fog nagyon fickándozni ellenük, Andre Johnson jelent majd mélységi veszélyt, de Schaub nem az a kaliber szerintem aki valaha Super Bowl-t tudna nyerni.

Championship Round

Denver Broncos - New England Patriots
Bármennyire is fáj, szerintem otthon a Patriots se tudja megállítani Manningéket, mert ő képes szétszedni a Patriots secondaryt és sokat is fejlődtek a 4. hét óta (ha jól emlékszem akkor találkozott Foxboroughban a két csapat).Sok múlik majd Bracy megvédésén, a Broncos szerezte holtversenyben a legtöbb sacket, a Pats J.J Wattot és Aldon Smitht egész jól semlegesítette, de a Jaguars ellen pl. átjáróház volt az offense fal. Bár egyáltalán nem lesz sima meccs, mint ahogy a Patriots ellen senkinek, nem megy a Patriots a Super Bowlra sorozatban másodszor, hogy végre ne a Giants ellen próbálhassa megszerezni a 4. bajnoki címét.

NFC

Wildcard Round

Green Bay Packers - Minnesota Vikings
A Packersnek a Lambeaun ez sima lesz. Ha Peterson jól is teljesít, Pondernek nem lesz még egyszer olyan meccse, mint múlthéten, főleg nem Lambeaun.

Washington Redskins - Seattle Seahawks
Na ez egy iszonyatosan ki-ki meccs lesz, én egy kicsit a hazai pálya miatt esélyesebbnek érzem a Redskinst, de amit a Seahawks és Russel Wilson csinált az elmúlt hetekben az valami elképesztő. A Redskins védelme jóval sebezhetőbb, mint a Seahawksé, szóval ha ezt a Seattle ki tudja rendesen használni, könnyen ők mehetnek tovább, 50-50. Az RG3-Wilson különcsata is érdekes lesz, mindkettejük fut majd rendesen. Kíváncsi leszek, hogy a Seahawks jövőre is tudja azt hozni, mint amit az idény végén.

Divisional Round

San Francisco 49ers - Green Bay Packers
Kaepernick jó-jó, de szerintem nem annyival, hogy a playoffban fölülmúlja Rodgerst. A 49ers tavaly sokat hibázott a Giants ellen és idén is nem egyszer megremegtek a kezek a parázs pillanatokban. Ha ezeket nem követik el meccsben lehetnek bőven, de akkor is Packers győzelmet várok.

Atlanta Falcons - Washington Redskins
Az Atlanta nem azt a formáját mutatta a szezon második felében, mint az elején, de ez is elég lesz ahhoz, hogy végre nyerjenek a playoffban is. Matt Ryannek megvannak a fegyverei, hogy jó sok pontot tegyenek fel a Redskins nem a legjobb secondaryje ellen. Sok pontos meccsen várok egy Falcons sikert egy field goal-nyival.

Championship Round

Atlanta Falcons - Green Bay Packers
Ami elég volt a Redskins ellen nem lesz elég a Packers ellen. Ismét egy sok pontos meccsen ezáltal a Packers jut tovább. A Falcons védelme elég jó volt idén a jó QB-k ellen, de szerintem a playoffra és Rodgers ellen ebből nem sok marad. Viszont a győzelemhez szintet kell emelnie a Packers secondarynak, mert amit a Vikings ellen műveltek, pl a 3&11-nél az siralmas volt és Roddy White és Julio Jones nem egy szint Jenkinsszel és Simpsonnal...

SUPER BOWL

Green Bay Packers - Denver Broncos
Igen, a denvert most olyan jónak érzem, hogy Super Bowlt fog nyerni. Ez a csapat Tebowal a playoffba jutott... Manning idén kb. jobb, mint a Coltnál, fel is zárkózik az öccséhez a gyűrűk számában. Komplettebb csapat a Broncos, mint a Packers. Sima Super Bowl nincs nagyon, utolsó pillanatig lesz esélye mindkét csapatnak a győzelemre, bármelyik vezessen, de a Broncos képes lenne megállítani Rodgerst, míg fordítva nem.
Kalap1988
Director del Fútbol

2013.01.02. 12:11:02

neobarca írta:
Bob_Marley írta:http://www.youtube.com/watch?v=juAJZ3EQhKo

Rögtön egy eladott labdával indított :mrgreen:
A világ változik, Amare örök :lol:
Nem lesz itt gond, azért nagyon sokat hagyott ki az öreg. De látszott a pályán is, hogy azt sem tudja mivan. Védekezése egy hatalmas nagy 0 volt. Bele kell még rázódnia.
Sokkal jobban tartok attól, hogy Felton elvesztését komolyabban is megérzi a csapat. Kidd egyedül nem képes irányítani ezt a csapatot, még úgy is, ha kiemelkedő amit idén csinál. Jó lenne túlélni ezt a 4-6 hetet minél kevesebb zakóval. Bár a csoport elsőség félig meddig zsebben van... :lol:

Kikapott a Lakers is, megint 50%-alatt Kobe-ék. Most nem azért a 20 fillérért, de sztem Brown sem hozott volna rosszabb statot, ha marad a padon. Jó tudom, idő kell még nekik is. Csak aztán meglegyen az a PO hely. :P

Clippersnek meg minden elismerésem. Megszakadt ugyan a sorozatuk, várható is volt de amit műveltek, az több mint figyedlemre méltó. Nagyszerű padjuk van és ezt sztem hosszú távon kamatoztatni is fogják.

És akkor egy kérdés ami ezzel kapcsolatos. Sztetek melyik az a 3 csapat akinek a legerősebb a padja?
A kérdésedre: 1. Clippers
2. Knicks
3. Spurs (nem feltétlen erősorrend, csak ahogy eszembe jutottak. Egyébként a keret alapján nekünk is itt kellene lenni, mert papíron hosszú a padunk.... Bob hsz-ét olvastam, van igazság abban, amit Zsivera Gábor ír, de azért én nem vagyok már végtelenül optimista. Tőrös Balázsék ugye állandóan temetik a csapatot (múltkor még a legjobb 10 közé se sorolták), Zsivera pedig nyugodt, én valahol a kettő közt mozgok, már szeretném látni azt a játékot, amitől jók lehetünk idén. Balázsék mindig el tudnak szállni velünk kapcsolatosan, mert éve óta ugyanez a szövegük ősszel. Szerintem is az egyik legjobb közvetítőpáros, de vannak olyan kliséik, amiket nem tudnak levetkőzni még akkor sem, ha ésszel átgondolják. Pl múltkor a legjobban védekező PF-eknél szinte fel sem merült nálunk KG neve, pedig mindnyájan tudjuk, hogy a Boston védekezés maga ő, nem fiatal már, de még így is simán dobogós nálam. Duncan sokat blokkol, de messze nem jelent annyit a Spurs védekezésnek az ő jelenléte, mint KG-é a Bostonnál. Az az energia, amit ő ad a Celtics defense-nek, az nem mérhető statisztikával. Duncant továbbra sem akarom bántani, csak azért írtam éppen őt, mert az ő neve ellenben komolyan felmerült ott... És vannak még ilyen kliséik, amik közül pár legalább olyan idegesítő tud lenni, mint Török Péter Jamesnek nem fogja bírni a térde/bokája a 120 kilóját című szövege :D Ettől függetlenül én sem akarok mást ott látni, csak épp a Celtics miatt beugrott ez. Mondjuk az díjazom, hogy Anthony és Kobe kapcsán fejlődő képesek, mert bár én sem szeretem egyik játékost sem közülük, de néha fel tudott idegesíteni a kettős mérce :)
A Knicks meglepő lehet, de gondoljatok bele, ha mindenki egészséges, akkor Thomas tempói és rutinja, Camby védekezése, Novak triplaeső, J.R. akár 20 pontja is a padról nagyon erős lehet és akkor tényleg nem soroltam fel mindenkit. A padról érkező rutin egy ilyen ligában nagyon sokat számít.
Tocy
Director del Fútbol

2013.01.02. 12:07:03

neobarca írta:

Nem lesz itt gond, azért nagyon sokat hagyott ki az öreg. De látszott a pályán is, hogy azt sem tudja mivan. Védekezése egy hatalmas nagy 0 volt. Bele kell még rázódnia.
Sokkal jobban tartok attól, hogy Felton elvesztését komolyabban is megérzi a csapat. Kidd egyedül nem képes irányítani ezt a csapatot, még úgy is, ha kiemelkedő amit idén csinál. Jó lenne túlélni ezt a 4-6 hetet minél kevesebb zakóval. Bár a csoport elsőség félig meddig zsebben van... :lol:

Kikapott a Lakers is, megint 50%-alatt Kobe-ék. Most nem azért a 20 fillérért, de sztem Brown sem hozott volna rosszabb statot, ha marad a padon. Jó tudom, idő kell még nekik is. Csak aztán meglegyen az a PO hely. :P

Clippersnek meg minden elismerésem. Megszakadt ugyan a sorozatuk, várható is volt de amit műveltek, az több mint figyedlemre méltó. Nagyszerű padjuk van és ezt sztem hosszú távon kamatoztatni is fogják.

És akkor egy kérdés ami ezzel kapcsolatos. Sztetek melyik az a 3 csapat akinek a legerősebb a padja?
A Clippersé a legjobb, nevek alapján a Heat és a Celtics még odaférne, de egyik pad sem hozza közel sem azt, ami elvárható lenne :D
neobarca
Director del Fútbol

2013.01.02. 11:40:47

Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Tocy
Director del Fútbol

2013.01.02. 09:27:22

Visszatért Amare, kikapott a Knicks :D Nagyszerű. És még a Lakers is, a két magas emberük szenvedése ááá :D Clippers sorozatának már éppen ideje volt, hogy vége legyen.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.01.02. 03:14:22

Ordog írta:Akit érdekel Amare eszezonbéli debütálása az nézze a Portland vendégjátékát az MSG-ben:)
http://www.youtube.com/watch?v=juAJZ3EQhKo

Na de most viszont kezdődik a Nuggets-Clippers, óriási meccs lehet ebből, a Clipps ugye nem képes hibázni (bár új év, új remények :D ), de ha van pálya ami igazi oroszlánbarlang akkor az a Pepsi center (9-1 a mérlegük otthon, csak a Heat tudott itt nyerni), Lawson nem játszik, Andre Miller kezd, CP3 nagyon élhet mellette, viszont Griffinéknek koránt sem lesz egyszerű dolguk Fariedékkal a palánk alatt.
Jó kis csörte ez :D

17-16 a Nuggetsnak, már most 14 festékből szerzett pontja van a Denvernek, Miller remekül találja meg az embereket.

48-43, Crawford ma inkább fék, bár tudjuk ha ő beindul akkor pillanatok alatt dob 20at, de ma nagyon nem megy neki, DAJ viszont sok támadót szedett és büntiket harcolt ki (amiket persze kihagyott :D ), s Bledsoe is remekül szállt be, volt közte 12 is.Túloldalt meg Iggy jó kezdett, de azóta eléggé elszürkült, sok triplát hajigált el, meg volt majdnem homály büntije is :D S természetesen McGee is hozta a megszokott hülyeségeit :lol:

Az eddigi cserehúzóemberek totál "homály", Barnes, Crawford is iszonyat gyengén játszik, megint 10 közte.

Túloldalon meg Mcgee tripla :D És mellette voltak még szép megoldásai.

Na ezzel el is ment, megszakadt a Clipps sorozata, jól védekezett a Nuggets, de tett is érte rendesen a LAC, Faried meg hihetetlen :D

Javale for president:
http://www.youtube.com/watch?v=H7TGsj8NoFQ
Kép
Kép
Kép
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2013.01.02. 01:39:23

Akit érdekel Amare eszezonbéli debütálása az nézze a Portland vendégjátékát az MSG-ben:)

Én már nagyon várom, kiváncsi vagyok hogy mennyit fog játszani először. Egy 4-5 meccset mindenképp várni kell míg aklimatizálódik mindennel, utána pedig egyre jobban górcső alá lehet venni a teljesítményét.

Let's go Amare!!:)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.01.01. 16:40:35

Game90 írta:Celtics fanok, ajándékozok nektek egy ilyet:
http://youtu.be/nZH_TXuB_mw
Nagyon próbálsz beépülni :D Köszönjük.

Tegnap azért nem voltak rossz meccsek, így az év utolsó napjára, végre nyert a Cats, a Nets meg simán kikapott, főleg a 3ik negyedes 5-30as Spurs negyednek köszönhetően :D
De legalább az az 5 pontot mind Deron Williams dobta, legalább hátára vette a társaságot :mrgreen:
Vucevic 29 patija meg Franchise rekord, nagyot küldött a Heat ellen, de OT-ben kikapott a Magic :? És úgy rekord ez, hogy itt azért pattogtatott egy Shaq vagy Howard is.MIP??

top10 bloopers of 2012
http://www.youtube.com/watch?v=NsC2uBBw65s

Popped A Molly, Whooooooo
http://www.youtube.com/watch?v=ygk8uIVMPKI

Iszonyat poén :D
http://www.youtube.com/watch?v=1TBd0tlld3U
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2013.01.02. 01:43:33-kor.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.12.31. 17:20:55

Celtics fanok, ajándékozok nektek egy ilyet:
http://youtu.be/nZH_TXuB_mw
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.12.31. 13:09:06

miihii írta:Mondjuk mielőtt még halálra röhögjük magunkat a vicc csapaton, nézzünk a saját egylet irányába ;) Hátha még viccesebb az, h a naaaaagy Dream Team egy pillanatig nem volt sanszos a rájátszásra :roll: Mi legalább még téttel léptünk pályára az utolsó fordulókban is, a (szokásos) csetlés-botlás után is :P
Ne izgulj, azon már halálra röhögtem én is magamat :D

A nagy Dream Team az tavaly volt, és azt is a hülye Vince Young mondta egyedül, aztán a média aggatta a csapatra a dolgot.

Nálunk éra váltás van, kirúgták Andy Reidet, jön új HC, 4. helyen draftolunk, jó a játékosállomány nagyon is, úgyhogy nekünk jobb évünk lesz jövőre gyaníthatóan, de nektek még mindig marad Romo :D

Egyébként meg volt sanszunk a PO-ra, 3-1-el kezdtük a szezont :D
miihii
KHAL

2012.12.31. 12:59:14

Sajnos beigazolták az általam leírtakat a srácok. Most sem sikerült mindent összecsiszolni, megvoltak a szokásos hibák, kulcsjátékos bakik, így nem léptük át azt a bizonyos árnyékot...
Pedig egy picikét még bíztam is, amikor az elején már letudtuk a hülyéskedést és még pontokra sem tudta váltani a WAS. Mondom talán ez majd összerántja a csapatot és később már figyelünk, koncentrálunk a végéig.

Nem jött be, Romo megoldotta a végén, h megint ne legyen komoly sanszunk a PO-ot érő győzelemre :roll:

Mondjuk mielőtt még halálra röhögjük magunkat a vicc csapaton, nézzünk a saját egylet irányába ;) Hátha még viccesebb az, h a naaaaagy Dream Team egy pillanatig nem volt sanszos a rájátszásra :roll: Mi legalább még téttel léptünk pályára az utolsó fordulókban is, a (szokásos) csetlés-botlás után is :P
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.12.31. 12:36:25

Tocy írta:Hát, ez az NFL már megint...mi bebénáztuk az utolsó meccset is, de legalább Brees megdobta az 5000-t, meg a 40 TD-t is, és 19 yard híján 3 elkapónk is megcsinálta az 1000-t. Ennek kell örülni idén. Ja és, én mint defense-fan, abszolút jól élem meg, hogy az idei Saints az NFL TÖRTÉNETÉNEK LEGROSSZABB VÉDELME LETT. Ha ezt tudjuk, nem is olyan gáz az a 7-9...

15. helyen draftolunk, ebben a pozícióban 3 éve még Jason Pierre-Pault lehetett húzni, na egy ilyen draft jól esne :D

Viszont a Cowboyson nagyon röhögtem :D Romoception a legjobbkor...nevetséges :D És még ő veszekszik az elkapóival, mikor egy fogalmatlan béna ember, így mit sem ér az elmúlt hetek jó játéka...hát, ez a Dallas továbbra is az NFL vicce.

Saints nélkül hajrá Seahawks, hajrá Vikings, hajrá Ravens, hajrá Broncos :D
Nyáh, két rookie kiikszelte a Cowgirlst :D Vicc egy csapat :D
Tocy
Director del Fútbol

2012.12.31. 10:25:48

Hát, ez az NFL már megint...mi bebénáztuk az utolsó meccset is, de legalább Brees megdobta az 5000-t, meg a 40 TD-t is, és 19 yard híján 3 elkapónk is megcsinálta az 1000-t. Ennek kell örülni idén. Ja és, én mint defense-fan, abszolút jól élem meg, hogy az idei Saints az NFL TÖRTÉNETÉNEK LEGROSSZABB VÉDELME LETT. Ha ezt tudjuk, nem is olyan gáz az a 7-9...

15. helyen draftolunk, ebben a pozícióban 3 éve még Jason Pierre-Pault lehetett húzni, na egy ilyen draft jól esne :D

Viszont a Cowboyson nagyon röhögtem :D Romoception a legjobbkor...nevetséges :D És még ő veszekszik az elkapóival, mikor egy fogalmatlan béna ember, így mit sem ér az elmúlt hetek jó játéka...hát, ez a Dallas továbbra is az NFL vicce.

Saints nélkül hajrá Seahawks, hajrá Vikings, hajrá Ravens, hajrá Broncos :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.12.31. 09:28:44

Tocy írta:
Tyű, most nézem, mit csinált a Boston is...hát, vannak gondok.
Pedig van lejjebb :mrgreen:
Olyan sorozatban vagyunk, amit bárki megirigyelhetne :P
Viccet félre téve, ennél csak jobb jöhet, s bemásolok egy nba1.hu-s hozzászólást, ami hűen tükrözi a miért lehet derűsebb a jövő:

Semmi gond az izgulással és az ötleteléssel, csak azt felejti el mindenki, hogy vélhetően nem a véletlen műve, amit csinálunk, ahogy tavaly sem volt az. Nyilván nem szándékosan vesztjük el a meccseinket, de nálunk a motiváció szint és a csúcsra járatás akkor sem lehetséges olyan módon, mint mondjuk a Miaminál, New Yorknál, Oklahoma Citynél, Memphisnél, San Antoniónál, Clippersnél. Ennek a társaságnak van maximum 5, de inkább 4 jó, tényleg felfelé ívelő hónapja, több nincs.

Miért? Mert hiába lett minőségibb a supporting cast, a húzóembereink továbbra is Garnett, Pierce és Rondo. Az első kettő életkorát tudjuk, meg azt is, hogy Rajon mögött nincs playmaker, csak PP azokon az estéken, amikor Rajon éppen sérült vagy eltiltott...

Mi pedig akkor nyerünk, ha ez a három ember hustle-ban 100 százalékot vagy még többet hoz, oda-vissza és a csapatvédekezésünk pikk-pakk működik, ami összefüggésben van a lepattanózással és a csapatszintű kizárásokkal is. Ugyanezt nem csináltuk tavaly ilyenkor, ugyanezt nem csináljuk most sem. Majd elő fogjuk venni, ha kell. És egyébként a legjobb nekünk a teljesen underdog pozíció:)

Az eredményeink meg lehet, hogy nem a legszebbek, de Lee kezd éledezni, Green kezd végre pattanózni, Sully fejlődik, a támadási rendszerünk pedig láthatóan átalakulóban van - ezt elég jól demonstrálja Rajon AST visszaesése is.

Azt se feledje senki sem, hogy ha febr végéig(!) elevickélünk 50 százalék körül és csak akkor kapcsolunk rá, akkor sincsen semmi veszve, hiszen idén úgy vélem, a Miamin kívül nem nagyon lesz brutális százalékkal záró csapat Keleten, még a Knicks is visszább fog esni, de ha nem, akkor is oda lehet még érni a harmadik helyre is onnan majd. Az ATL, BKN, MIL, INDI, CHI, PHI hatosfogat nem nagyon lesz 62-65 százalék felett február végén, ha mi ekkor állunk 50-55 között, akkor teljesen jók vagyunk.

No meg a PO-pozíció sem minden, ezt is megtanultuk már, bár vélhetően nem a 8. helyre pályázunk majd, bármi is legyen...

Ezt az írást pedig ajánlom mindenkinek (köszi, Bird kolléga, hogy felhívtad rá a figyelmet): http://www.celticslife.com/2012/12/a-rundown-of-problems-facing-boston.html

Külön érdekes benne a perimeter-D-re vonatkozó rész, két olyan védővel, mint Lee és Rondo.

Tudom ez nem Celtics topik :D , de Kalap kolléga figyelmébe ajánlom, meg amúgy is Zsivera Gábor a kezdo5-re szokott írni, s az egyik legnagyobb Celtics fan, de mindig objektíven értékeli a dolgokat.
Kép
Kép
Kép
miihii
KHAL

2012.12.30. 22:36:01

Közben elérkezett az utolsó alapszakasz forduló az NFL-ben, Jön a hajtóvadászat, a matekozás a még üres helyekért, meg a rangsor minél jobb pozíciójának eléréséért.

Természetesen én jobbára a Redskins-Cowboys csörtére összpontosítom erőimet, az egy igazi playoff meccs lesz 8)
Annyira mondjuk nagy reményeket nem főzök a dologhoz, ismerve a csapatom csetlésbotlását a legfontosabb pillanatokban :oops:
Talán végre sikerül azért átlépni az árnyékunkon és idegenben odaérni a csoportgyőzelemre. De ahhoz nagyon együtt kell lennie mindennek a fejekben is, kezekben is... na meg a pálya mellett is...

De még mindenekelőtt magamnak is szurkolok, h ébren bírjak maradni :D Kicsit erősre sikerült a tegnap este és igen takarékon voltam ma, de azért megpróbálom.
Kb annyi esélye van, mint a Cowboys-nak :mrgreen:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Tocy
Director del Fútbol

2012.12.30. 11:12:13

Hát most már tényleg kijelenthető, hogy padlón van a brigád, a BIG3-n kívül mindenki használhatatlan nulla, pedig alapvetően top3 padunk van. Nevetséges. Az OKC-meccs után 4 idegenbeli meccses sorozatunk van, de ebből már kettőt el is buktunk, legalább Orlandoban nem ártana nyerni hétfőn.

Tyű, most nézem, mit csinált a Boston is...hát, vannak gondok.
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.12.30. 10:15:50

Hát szerintem nem sokan vannak akik nem fociztak is legalább gimiben a kosár mellett. Mondjuk A.I. legalább abban is istenkirály volt szokás szerint :D Bár gondolom azért James se volt éppen kutyaütő vizesfiú.

Philly 14-17 szép munka :D Jrue állat, de sajnos a padtól idén 10 ponttal kevesebb jön, mint tavaly, és ha megnézzük a vereségek nagy részét, hát bőven 10 pont alatti...jó nyílván nem mind lett volna győzelem, de pozitív mérlegnek kellene lennie.

Ha nem épül fel Bynum all-star gáláig, akkor nem sok esélyt látok a PO-ra. Turner nulla volt megint, egyedül Holiday alkot, bár neki meg a TO-kat kell még kiküszöbölni.
PCsabi
aka Game90

2012.12.30. 05:39:24

Rockets - Thunder meccset néztem, a 2. negyedtől nem volt kérdés, hogy ki nyer. Harden ahogy a két csapat 1. meccsén, most is erőltette a dolgot, de nem ültek a dobásai. Elején meg azt hittem, hogy végre látok egy Durant off night-ot, 1/8 FG-vel kezdett, végül 8/18-cal zárt, csak kicsit javított :) Westbrook és Lin pedig nem egy kategória. Houston meg hiába dob sok pontot, a védekezésük kritikán aluli.

Eric Gordon visszatért, rögtön szórt 24 pontot.

Heat-nek meg jár a taps, 4. negyedet 21 ponttal elbukni :roll:

Bob, pedig most nem is nézem a meccseteket :mrgreen: Viszont ez a 76ers - Blazers jó kis meccs, Jrue csak kicsit állatkodik.

Mondjuk itt a 4. negyedben Lillard se volt rossz, nyert is a Portland.
Tocy írta:Amúgy ha már mozgás, akkor abszolút top1 Dwyane Wade :D Olyan kígyózások, olyan mozdulatok...senkinél sincs :D
Nálam most Harden. Imádom a betöréseit és a eurostep-jeit :)
Tocy írta: James 30 feletti PER, 61,3 TS% ( bár Durant 65,2...az mi? ), assist ratio, turnover ratio, rebound rate, mindegyikben jobb, mint KD. Melo és Bryant meg egy szinttel lejjebb van simán.
Akit érdekel, a többiek stat-ja:
http://insider.espn.go.com/nba/hollinger/statistics
Sanama írta:
Eazzy írta:Ha lenne valami egyediség Jamesben, akkor még azt is mondanám, hogy igen, ez az ember valami. De amíg ennyire "unalmasan" játszik számomra, addig nálam nem Ő lesz a legmagasabbra értékelt.
Durantnak még a mozgása is természetesebb.
Engem James-ben annyi zavar, hogy sokkal inkább emlékeztet egy NFL játékosra, mint egy kosarasra, az izomerő megtestesítője, és egyszerűen szúrja a szememet. A mozgása, megoldásai, nekem az jön le, hogy egy kiszabott nagy erős állat, és megoldja izomból, ez meg zavar :D
Inkább legyen unalmas (ami azért messze nem igaz), mint hogy feltűnési viszketegségben szenvedjen, mint pl. Kobe :)

Amúgy LBJ a suliban amerikai focizott is :)
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.12.30. 04:53:12

fantasy szempontból óriási csalódás a nap (nem játszanak az embereim :D ), ráadásul Rondo se játszik így ESPN is elment de azérttalán megütjük a Warriorst :D
Közben a Bucks elintézte a Heatet nem is kicsit, jó lenne teljessé tenné a napot és mi meg nyerünk :twisted:

S ha már Philly:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... M_9bJtWkUM#!
Jarret Jack óriási forma :D

:arrow: 19-9 oda :lol:

Bass és Sully are on fire és már csak -3

Ezek sem lassúak, mi megint görcsölünk és kapjuk a lerohanásokat meg az 5 mp-s triplákat :?
-20 és még félidő sincs, ez is egy szép este.

57-40 a szünet, ez hamar ment, lehet nyugovóra térni....
Kép
Kép
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.12.29. 22:47:24

Na ezt nevezem én zsáknak
http://www.youtube.com/watch?v=xQOh_THyRxA

Thad Young még mindig óriási kedvenc a Phillyből :D
Tocy
Director del Fútbol

2012.12.29. 21:17:47

Amúgy ha már mozgás, akkor abszolút top1 Dwyane Wade :D Olyan kígyózások, olyan mozdulatok...senkinél sincs :D
Sanama
Llegenda del Barça

2012.12.29. 20:59:32

Eazzy írta:Ha lenne valami egyediség Jamesben, akkor még azt is mondanám, hogy igen, ez az ember valami. De amíg ennyire "unalmasan" játszik számomra, addig nálam nem Ő lesz a legmagasabbra értékelt.
Engem James-ben annyi zavar, hogy sokkal inkább emlékeztet egy NFL játékosra, mint egy kosarasra, az izomerő megtestesítője, és egyszerűen szúrja a szememet. A mozgása, megoldásai, nekem az jön le, hogy egy kiszabott nagy erős állat, és megoldja izomból, ez meg zavar :D
Tocy
Director del Fútbol

2012.12.29. 20:33:21

Igaz, így ő csak egy senki, nem valami :D
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.12.29. 20:21:17

Ha lenne valami egyediség Jamesben, akkor még azt is mondanám, hogy igen, ez az ember valami. De amíg ennyire "unalmasan" játszik számomra, addig nálam nem Ő lesz a legmagasabbra értékelt.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.12.29. 19:22:35

Igazad van, hogy Durant is elmebeteg számokat hoz, szerintem James viszont iszonyat kiemelkedik, 0 gyötrődés felmegy lerendezi szó szerinte a meccset, elül addig a többiek kicsit felengedik az ellenfelet :d Majd visszajön és megint lerendezi, s nem one man show keretein belül, hanem faarccal a játék midnen elemében odateszi magát, s könyörtelenül kiad 4 assistot leszed 5 patit dob 8 pontot és leül.
S pont ez tetszik benne, de ezt már annyiszor leírtam, hogy már fáj :d hogy csak a feladatra koncentrál, nincs semmi görcsösség, felmegy tudja mi a feladata, s ennek rendel alá mindent.Nincs jópofizás, nincs mosoly, nincs röhögcsélés a kamerába, morózus arccal szó szerint kivégez mindenkit.
Durant is rohadt jó, Melo is szép szezont fut, Kobe is, de olyan konzisztens játékot s hatékonyságot egyik sem képes bemutatni, szerintem.
Durant pl majdnem minden statisztikában elmarad Jamestől, rendben több pontot dob, több büntit is harcol ki, én amennyit láttam idén a Miamiból, pont az jellemzi Jamest, nem erőlteti, észrevétlenül nyomja a majdnem tripla-duplákat és ez a félelmetes :?
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése