Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A kérdésedre: 1. Clippersneobarca írta:Nem lesz itt gond, azért nagyon sokat hagyott ki az öreg. De látszott a pályán is, hogy azt sem tudja mivan. Védekezése egy hatalmas nagy 0 volt. Bele kell még rázódnia.Bob_Marley írta:http://www.youtube.com/watch?v=juAJZ3EQhKo
Rögtön egy eladott labdával indított
A világ változik, Amare örök
Sokkal jobban tartok attól, hogy Felton elvesztését komolyabban is megérzi a csapat. Kidd egyedül nem képes irányítani ezt a csapatot, még úgy is, ha kiemelkedő amit idén csinál. Jó lenne túlélni ezt a 4-6 hetet minél kevesebb zakóval. Bár a csoport elsőség félig meddig zsebben van...![]()
Kikapott a Lakers is, megint 50%-alatt Kobe-ék. Most nem azért a 20 fillérért, de sztem Brown sem hozott volna rosszabb statot, ha marad a padon. Jó tudom, idő kell még nekik is. Csak aztán meglegyen az a PO hely.![]()
Clippersnek meg minden elismerésem. Megszakadt ugyan a sorozatuk, várható is volt de amit műveltek, az több mint figyedlemre méltó. Nagyszerű padjuk van és ezt sztem hosszú távon kamatoztatni is fogják.
És akkor egy kérdés ami ezzel kapcsolatos. Sztetek melyik az a 3 csapat akinek a legerősebb a padja?
A Clippersé a legjobb, nevek alapján a Heat és a Celtics még odaférne, de egyik pad sem hozza közel sem azt, ami elvárható lenneneobarca írta:Nem lesz itt gond, azért nagyon sokat hagyott ki az öreg. De látszott a pályán is, hogy azt sem tudja mivan. Védekezése egy hatalmas nagy 0 volt. Bele kell még rázódnia.Bob_Marley írta:http://www.youtube.com/watch?v=juAJZ3EQhKo
Sokkal jobban tartok attól, hogy Felton elvesztését komolyabban is megérzi a csapat. Kidd egyedül nem képes irányítani ezt a csapatot, még úgy is, ha kiemelkedő amit idén csinál. Jó lenne túlélni ezt a 4-6 hetet minél kevesebb zakóval. Bár a csoport elsőség félig meddig zsebben van...![]()
Kikapott a Lakers is, megint 50%-alatt Kobe-ék. Most nem azért a 20 fillérért, de sztem Brown sem hozott volna rosszabb statot, ha marad a padon. Jó tudom, idő kell még nekik is. Csak aztán meglegyen az a PO hely.![]()
Clippersnek meg minden elismerésem. Megszakadt ugyan a sorozatuk, várható is volt de amit műveltek, az több mint figyedlemre méltó. Nagyszerű padjuk van és ezt sztem hosszú távon kamatoztatni is fogják.
És akkor egy kérdés ami ezzel kapcsolatos. Sztetek melyik az a 3 csapat akinek a legerősebb a padja?
Nem lesz itt gond, azért nagyon sokat hagyott ki az öreg. De látszott a pályán is, hogy azt sem tudja mivan. Védekezése egy hatalmas nagy 0 volt. Bele kell még rázódnia.Bob_Marley írta:http://www.youtube.com/watch?v=juAJZ3EQhKo
http://www.youtube.com/watch?v=juAJZ3EQhKoOrdog írta:Akit érdekel Amare eszezonbéli debütálása az nézze a Portland vendégjátékát az MSG-ben:)
Nagyon próbálsz beépülniGame90 írta:Celtics fanok, ajándékozok nektek egy ilyet:
http://youtu.be/nZH_TXuB_mw
Ne izgulj, azon már halálra röhögtem én is magamatmiihii írta:Mondjuk mielőtt még halálra röhögjük magunkat a vicc csapaton, nézzünk a saját egylet irányábaHátha még viccesebb az, h a naaaaagy Dream Team egy pillanatig nem volt sanszos a rájátszásra
Mi legalább még téttel léptünk pályára az utolsó fordulókban is, a (szokásos) csetlés-botlás után is
Nyáh, két rookie kiikszelte a CowgirlstTocy írta:Hát, ez az NFL már megint...mi bebénáztuk az utolsó meccset is, de legalább Brees megdobta az 5000-t, meg a 40 TD-t is, és 19 yard híján 3 elkapónk is megcsinálta az 1000-t. Ennek kell örülni idén. Ja és, én mint defense-fan, abszolút jól élem meg, hogy az idei Saints az NFL TÖRTÉNETÉNEK LEGROSSZABB VÉDELME LETT. Ha ezt tudjuk, nem is olyan gáz az a 7-9...
15. helyen draftolunk, ebben a pozícióban 3 éve még Jason Pierre-Pault lehetett húzni, na egy ilyen draft jól esne![]()
Viszont a Cowboyson nagyon röhögtemRomoception a legjobbkor...nevetséges
És még ő veszekszik az elkapóival, mikor egy fogalmatlan béna ember, így mit sem ér az elmúlt hetek jó játéka...hát, ez a Dallas továbbra is az NFL vicce.
Saints nélkül hajrá Seahawks, hajrá Vikings, hajrá Ravens, hajrá Broncos
Pedig van lejjebbTocy írta:
Tyű, most nézem, mit csinált a Boston is...hát, vannak gondok.
Nálam most Harden. Imádom a betöréseit és a eurostep-jeitTocy írta:Amúgy ha már mozgás, akkor abszolút top1 Dwyane WadeOlyan kígyózások, olyan mozdulatok...senkinél sincs
Akit érdekel, a többiek stat-ja:Tocy írta: James 30 feletti PER, 61,3 TS% ( bár Durant 65,2...az mi? ), assist ratio, turnover ratio, rebound rate, mindegyikben jobb, mint KD. Melo és Bryant meg egy szinttel lejjebb van simán.
Inkább legyen unalmas (ami azért messze nem igaz), mint hogy feltűnési viszketegségben szenvedjen, mint pl. KobeSanama írta:Engem James-ben annyi zavar, hogy sokkal inkább emlékeztet egy NFL játékosra, mint egy kosarasra, az izomerő megtestesítője, és egyszerűen szúrja a szememet. A mozgása, megoldásai, nekem az jön le, hogy egy kiszabott nagy erős állat, és megoldja izomból, ez meg zavarEazzy írta:Ha lenne valami egyediség Jamesben, akkor még azt is mondanám, hogy igen, ez az ember valami. De amíg ennyire "unalmasan" játszik számomra, addig nálam nem Ő lesz a legmagasabbra értékelt.
Durantnak még a mozgása is természetesebb.
Engem James-ben annyi zavar, hogy sokkal inkább emlékeztet egy NFL játékosra, mint egy kosarasra, az izomerő megtestesítője, és egyszerűen szúrja a szememet. A mozgása, megoldásai, nekem az jön le, hogy egy kiszabott nagy erős állat, és megoldja izomból, ez meg zavarEazzy írta:Ha lenne valami egyediség Jamesben, akkor még azt is mondanám, hogy igen, ez az ember valami. De amíg ennyire "unalmasan" játszik számomra, addig nálam nem Ő lesz a legmagasabbra értékelt.
Igaz, így ő csak egy senki, nem valamiEazzy írta:Ha lenne valami egyediség Jamesben, akkor még azt is mondanám, hogy igen, ez az ember valami. De amíg ennyire "unalmasan" játszik számomra, addig nálam nem Ő lesz a legmagasabbra értékelt.