Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hülyén hangozhat, de én egy Pinokkió adaptációt néznék meg szívesen tőle. Szerintem amúgy újítani kellene a filmnyelvén, ez a barokkos díszletvilág már elavult, Depp meg bár jó színész , sokszor átlépi a fárasztó határt, és inkább ripacs mint valódi komikus.REMY írta:Mondjuk egy Burton féle Addams Familyt megnéznékez most jutott eszembe
szerintem az ő stílusával nagyon jól meglehetne oldani
bár a régiek sem rosszak.
Ja értem, ezt értettem, csak azt hittem kamuzola8787 írta:CsúcshatásSanama írta:Megnéztem a Csúcshatást.
Végén a csávó most akkor leállt a cuccal, vagy mi van, nem teljesen értem. Megjósolta a karambolt, de cucc nélkül?!
Amúgy nem volt rossz, kis időbe telt mire rájöttem, hogy a főszereplő már nem másnapos
Hozzászoktatta a szervezetét, sőt, tovább fejlődött így tudta megmondani, hogy karambol lesz, így nem kell tovább szednie a bogyókat. Szerintem
CsúcshatásSanama írta:Megnéztem a Csúcshatást.
Végén a csávó most akkor leállt a cuccal, vagy mi van, nem teljesen értem. Megjósolta a karambolt, de cucc nélkül?!
Amúgy nem volt rossz, kis időbe telt mire rájöttem, hogy a főszereplő már nem másnapos
Ezzel teljesen egyetértek. A Dark Shadows elég gyenge volt, az Alíz még annál is rosszabb, főleg mert elméletileg mindkét projekt illett hozzá.sjay írta: Burton-Burton.. az utóbbi évek egyik legfájóbb pontja a filmes világban számomra az ő elfásulása, pedig korábban bármihez nyúlt, arannyá vált.. de most meg.. ez a tavalyi Éjsötét árnyék is egy elemi katasztrófa, az azt megelőző Alice az ígéretes témája ellenére is közhelyes és idegesítő volt. Szerinted van visszaút a jó öreg Tim számára?
Íjjj....REMY írta:erre én is válaszolnák.Szerinted van visszaút a jó öreg Tim számára?
Ez tény, de a sok mosléka mellett ez most felüdülés volt. Maga a story, ahogy írtam is lapos volt és unalmas, de mégis látszódott az, ami Burtont jellemzi.kurdt írta:Olyannyira, hogy ehhez a saját korai rövidfilmjét kellett kinyújtania másfél órásra. Nem tudom elképzelni, hogy harmadannyi időben mit nem tudott elmondani. Bár az animáció biztos feldobja a dolgot és keretein belül meg lehet olyan dolgokat is csinálni, amit egy élőszereplős filmben nem lehet.REMY írta:Burton végre valahára visszatért a régi énjéhez
Egy szó, mint száz: elhiszem, hogy jó a film; de az utolsó igazán jó Burton-film idén lesz tíz éves, és már a Sweeney Todd is öt éves...
erre én is válaszolnék.Szerinted van visszaút a jó öreg Tim számára?
íjjÍjjj....
VálaszolNÉK !
Go home Remy, you are drunk
Burton-Burton.. az utóbbi évek egyik legfájóbb pontja a filmes világban számomra az ő elfásulása, pedig korábban bármihez nyúlt, arannyá vált.. de most meg.. ez a tavalyi Éjsötét árnyék is egy elemi katasztrófa, az azt megelőző Alice az ígéretes témája ellenére is közhelyes és idegesítő volt. Szerinted van visszaút a jó öreg Tim számára?kurdt írta:Olyannyira, hogy ehhez a saját korai rövidfilmjét kellett kinyújtania másfél órásra. Nem tudom elképzelni, hogy harmadannyi időben mit nem tudott elmondani. Bár az animáció biztos feldobja a dolgot és keretein belül meg lehet olyan dolgokat is csinálni, amit egy élőszereplős filmben nem lehet.REMY írta:Burton végre valahára visszatért a régi énjéhez
Egy szó, mint száz: elhiszem, hogy jó a film; de az utolsó igazán jó Burton-film idén lesz tíz éves, és már a Sweeney Todd is öt éves...
Olyannyira, hogy ehhez a saját korai rövidfilmjét kellett kinyújtania másfél órásra. Nem tudom elképzelni, hogy harmadannyi időben mit nem tudott elmondani. Bár az animáció biztos feldobja a dolgot és keretein belül meg lehet olyan dolgokat is csinálni, amit egy élőszereplős filmben nem lehet.REMY írta:Burton végre valahára visszatért a régi énjéhez
Pont ezzel szemeztünk barátnőmmel tegnap, bár őszintén szólva nem gondoltam, hogy valami elsöprő horderejű produkcióról van szó, de ezek szerint akár tévedhetek is. A stáb miatt talán teszek vele egy próbát (mint korábban írtam az idei filmremek nagyszerű volt) de őszintén szólva nem tudom hogy mit várhatok ettől a filmtől, mindenesetre köszönöm hogy véleményt kaphattam erről is.messideco írta:
A nyomorultak
Victor Hugo regényét kb. 5 évente feldolgozza Hollywood, az egyik ilyen verzióra találtam rá ma.
A 98-as, Bille August féle verzióról van szó, ahol a főszerepet Liam Neeson játssza, de feltűnik Uma Thurman és Geoffrey Rush is.
9/10
Simánsjd írta: Akkor be van célozva nálad is a 375?![]()
Addig vagánykodok, amíg még van mireREMY írta:
nem kell itt felvágnicsak legyen vége a vizsgaidőszaknak
![]()
amúgy mondtam én, hogy jó a Sinister
Akkor be van célozva nálad is a 375?miihii írta:Akkor eddig alaposan le vagy körözve, én ma kb mást sem csináltam idénREMY írta:Na megnéztem az első filmet 2013-ban![]()
De azért nem is egy Kevin Spacey ilyen térenmiihii írta:Denzelnek nem sok rossz filmje van.
nem kell itt felvágnimiihii írta:
Akkor eddig alaposan le vagy körözve, én ma kb mást sem csináltam idén
Akkor eddig alaposan le vagy körözve, én ma kb mást sem csináltam idénREMY írta:Na megnéztem az első filmet 2013-ban![]()
Azokkal éppen ez a volt a bajom, hogy általánosságban voltak nagyon jók. Nem tudtam mondani egy kiemelkedő részt valamettől valameddig. A többiből inkább, azért is választottam azokat.lui1698 írta: Én még talán a Messzi dél vadjaiból és az Utolsó műszakból választottam volna jelenetet, mert volt mindkettőben (főleg utóbbiban) sok nagyon jó jelenet.
Nekem afrikai filmből a Yesterday van egy ideje a gépen, majd meg szeretném nézni, de ez is jól néz ki (plakát alapjánsjd írta:Tsotsi