Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Casillasra rá akarunk startolni, főleg ha már Madridban csak a pad jut nekiCapon írta:http://barcanoticias.blog.hu/2013/01/04 ... rcelonatol
"2014-ben lejáró szerződését"
Ha tényleg 2014-ben jár le a szerződése, akkor nem igazán kapkodja el a klub a szerződéshosszabbítását. Ami azért jelent valamit szerintem.
Ha más nem legalább is jelzés értékű a klub felől.
Ahogy én tudom 5 millió fixet keres és 7 milla a prémiumokkal.
Emlékszem, legutóbb úgy oldódott meg a probléma hihetetlen gyorsasággal, hogy a Barca elkezdett érdeklődni a Liverpoolnál Reina után. Valdesnek után egészen véletlenül jó lett végül az eredeti fizetése.Mihu írta:Nem kell ezt a kijelentést túl dimenzionálni...ha emlékeztek, akkor az előző szerződéshosszabbításánál is átváltozott fürdősk..vába, hogy minél nagyobb lóvét harcoljon ki magának. Minden hosszabbításnál eljátsza ezt. Két kontraktus között meg meg bírná ölni a bírót, ha a Barca ellen fúj.
Ráadásul abszolút nincs meg benne az az alázat, mint a többi saját nevelésű, katalán játékosban...Xavi most kereshet olyan 7 körül. Állítom, hogy ha a mostani szerződés-hosszabításánál 3 milliót ajánlottak volna neki, akkor arra is rábólintott volna...mert ő nem azért focizik a Barcában, mert 7 milliót keres...ugyan ez a helyzet Puyollal is. VV-nek ha fele ennyire pozitív mentalitása lenne, mint nekik kettőjüknek, meg se fordulna a fejében játszani a ribancot.recrea írta: Én is ezt gondolom, ezért is kérdeztem, hogy áll a szerződése. Mondjuk elég gennyes dolog, álljon a vezetőség elé és mondja azt, h ennyi fizetés kell, beszéljünk róla, de ilyen gyenge próbálkozásokat ne tegyen.
Nincs ezzel gond, mindenkit fizetésben mérnek, annyit érsz a piacon, amennyit keresel, de én pl. Messi hatszori fizetésemelését sem értem, nemhogy Valdes emelését 30 évesen, átlagos teljesítményre.
Én is ezt gondolom, ezért is kérdeztem, hogy áll a szerződése. Mondjuk elég gennyes dolog, álljon a vezetőség elé és mondja azt, h ennyi fizetés kell, beszéljünk róla, de ilyen gyenge próbálkozásokat ne tegyen.Mihu írta:Nem kell ezt a kijelentést túl dimenzionálni...ha emlékeztek, akkor az előző szerződéshosszabbításánál is átváltozott fürdősk..vába, hogy minél nagyobb lóvét harcoljon ki magának. Minden hosszabbításnál eljátsza ezt. Két kontraktus között meg meg bírná ölni a bírót, ha a Barca ellen fúj.
Nem mindegy?!Stoichkov írta:hogy őszinte legyek én sem...messideco írta:Azt nyilatkozta, hogy szívesen kipróbálná magát más bajnokságban is. Nem sírnék utána
mondjuk nem tudom kit tudunk hozni helyette :-/
nehéz kérdés, mert egyértelműen jobbat találni nehéz, hiszen általában a kapusok helye a legbiztosabb 1-1 csapatban, így jó kapust hozni sosem könnyű.mondjuk nem tudom kit tudunk hozni helyette
hogy őszinte legyek én sem...messideco írta:Azt nyilatkozta, hogy szívesen kipróbálná magát más bajnokságban is. Nem sírnék utána
Nekem is a jó öreg (emberrabló)Higuita jutott erről a vidiről asz eszembe.Deus írta:Tisztára mint René HiguitaGareth Tello írta: sose felejtem el, amit Adebayor ellen művelt.
http://www.youtube.com/watch?v=tK8n3_PirU4![]()
Tisztára mint René HiguitaGareth Tello írta: sose felejtem el, amit Adebayor ellen művelt.
http://www.youtube.com/watch?v=tK8n3_PirU4![]()