Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Annyi mindenkit összevásároltak. Valakit csak eltalálnakPrimitive írta:A Chelsea azért lassan megtnaul igzolni. Hazard, Moses, Oscar... Úgy tűnik idáig ők elég jól bejöttek.
Komolyan, ezt már nem hiszem el. Mindjárt felakasztom magam. Ebben a szezonban hányadszor is? Huszonhetedszer?miihii írta:Bruhaha, a MU ismét a hosszabbításban hozta vissza x-re a derbitPörszí 90:16-nál egyenlített, ezzel újrajátszásra állunk. (De még van 2 és fél perc, nyerhetünk
)
Nem ártana egy csatár minél hamarabb, Cissé (jelenlegi formájában) meg a két Ameobi nagyon kevés lesz.LG írta:Ki is kaptak, 4. vereségük zsinórban.
Stílusos kezdés volt az afrikaitól, ha így folytatja, Torres tényleg a padra kerülhet.messideco írta:Na, akkor így kell bemutatni Torresnek
Fernando Who ?messideco írta:Na, akkor így kell bemutatni Torresnek
Megelőztél.bence-barca írta:Közben Demba Ba (eddig) duplával nyit a Chelseaben!
Ki is kaptak, 4. vereségük zsinórban.Gareth Tello írta:Vorm megsérült október végén a City ellen, ezért véd mostanában Tremmel, méghozzá nem is rosszul.zola8787 írta:Idén nem láttam 1 Swansea meccset sem (sajnos) és most tünt fel, hogy az eddigi álomcsapatba Tremmel a kapus. Vorm-mal mi lett??? Egyik kedvenc kapusom. Jobb a német, Vorm romlott sokat?
A Newcastle közben szenved Ba nélkül, a félidőben 0-1-re égnek a Brighton ellen. (FA-kupa.)
Vorm megsérült október végén a City ellen, ezért véd mostanában Tremmel, méghozzá nem is rosszul.zola8787 írta:Idén nem láttam 1 Swansea meccset sem (sajnos) és most tünt fel, hogy az eddigi álomcsapatba Tremmel a kapus. Vorm-mal mi lett??? Egyik kedvenc kapusom. Jobb a német, Vorm romlott sokat?
Szerintem a technikás csatároknak igenis jól megy Angliában, az első szezonja kiválóan is sikerült Torresnek. A többi Poolos szezonjában már elég sokat bajlódott sérülésekkel, de amikor épp egészséges volt, akkor lőtte azért a gólokat. De ez a sok kisebb-nagyobb sérülés szerintem felőrölte őt, és fejben is komoly problémái lehetnek. Talán jobb lehetne, ha eligazolna, de szerintem olyan, mint régen már sosem lesz.nagyiibarca írta:Pont erre gondolatam én is.De még véletlenül sem szabadna Angliába igazolnia.Nem való ez a Liga neki! Nagyon remélem hogy Agüeroval nem ezBarcaman14 írta: talán újra visszatérne a régi Torres, ha eligazolna a kékektől.
fog történni mármint hogy ezeknek a technikás csatároknak nem jön ki a
lépés Angliába.
Hát biztos, hogy jobban járna azzal, ha eligazolna.Barcaman14 írta:talán újra visszatérne a régi Torres, ha eligazolna a kékektől.
1. Elvileg Wenger Jonas Olssont akarja a West Bromból, de Steve Clarke azt mondta, nem eladó. Persze lehet, hogy csak fel akarja vinni az árát.Game90 írta:Amúgy Djourou kölcsönbe megy a Hannover-hez, szóval nem lepődnék meg, ha igazolnánk egy univerzális védőt. Chamakh-ot meg a West Ham és a Lille vinné kölcsönbe. Akit meg szóba hoztak velünk, az az Atletico-s Adrián López. Aki többször látta már őt játszani, az írhatna róla pár sort. Gervinho-nál jobb?![]()
Arsène Wenger admits interest in Schalke's Lewis Holtby. Spurs in pole position though.
WHU megerősítette, hogy érkezik kölcsönbe.Game90 írta: Chamakh-ot meg a West Ham és a Lille vinné kölcsönbe.
Pont erre gondolatam én is.De még véletlenül sem szabadna Angliába igazolnia.Nem való ez a Liga neki! Nagyon remélem hogy Agüeroval nem ezBarcaman14 írta: talán újra visszatérne a régi Torres, ha eligazolna a kékektől.
Azért ezt erős túlzásnak érzem, még a jelenlegi Torres esetében is. Tény a Chelsea-s időszaka (eddig) szinte egyenlő a nullával. De a Liverpoolban és az Atleticóban is egyike volt a világ legjobb támadóinak. És képességei alapján szvsz most is bele tartozik ebbe a kategóriába, persze nyilván ez szubjektív. Egyszerűen fejben nagyon nincs rendben vele valami, talán újra visszatérne a régi Torres, ha eligazolna a kékektől.daffy írta:torrest látva komolyan elgondolkodom,hogy mennyivel lenne kevesebb egy szalai mondjuk? viccen kívül,szerintem nem sokkal
torrest látva komolyan elgondolkodom,hogy mennyivel lenne kevesebb egy szalai mondjuk? viccen kívül,szerintem nem sokkal
Annyira elég jó, hogy rögtön kezdő legyen és lenyomja az egész szezont. Nagyon technikás és ügyes gyerek. Ha megy, akkor nem tudom mi lesz a többiekkel, mert vkit ki szorítana. Bár onnan...Game90 írta: Akit meg szóba hoztak velünk, az az Atletico-s Adrián López. Aki többször látta már őt játszani, az írhatna róla pár sort. Gervinho-nál jobb?![]()
Walcott egy igazi legenda!ab1daL írta:Úgy néz ki, van az a pénz amiért marad, és nem megy ő is pl. a Citybe.messideco írta:Na, Walcott úgy néz ki, mégis aláírja az új szerződést