Barça vs. Real - El Clásico
Ahogy nézem, könnyen lehet ez ma még -19 is. Gyér ez a Madrid, főleg a védelem. Erre még rátesz hogy 10en vannak...
94:39 6 - 1
Igaz,igaz. A Celta ellen Casillas fog kezdeni, és a 8.percben lecserélik Adánra:)
Viszont lehet,hogy Mou fejében,ez a helyzet most egy új taktikát szült....
Lehet kiprobálja ellenünk is,csak teljes létszámmal,hogy csatár helyett kapust hoz be....OTTHON JÓ AZ X,ja nem is...

Lehet kiprobálja ellenünk is,csak teljes létszámmal,hogy csatár helyett kapust hoz be....OTTHON JÓ AZ X,ja nem is...

aki ma csere,az a kupában kezd. casillas vajon csere volt-e a mérkőzés előtt?remontada írta:Namost akkor ki fog kezdeni a Celta ellen?:)

ha a mu-n nem sikerül túljutni,márciusban már lehet készülni a következő szezonra. meg a bl selejtezőkre

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára daffy 2013.01.06. 17:20:51-kor.
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Nem nagyon reméltem Real pontvesztést, de még egyáltalán nem is biztos, de ez jó eséllyel megtörténhet. Emlékszem 2 éve az Espanyol ellen a Real az 1. perctől emberhátrányban volt, mégis nyertek. Érdekes meccs lesz, remélem utóbbi nem ismétlődik meg.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Namost akkor ki fog kezdeni a Celta ellen?:)
BESZ*RI MOURINHO!!! KAPUST HOZ BE CSATÁR HELYETT,antifoci!...
viccet félretéve,nem csak nálunk lesz lassan aktuális a kapuskérdés,hanem odaát is.
Am,ha igazán tökös lett volna,akkor Kaká-t dobja be,megtört a speckó

viccet félretéve,nem csak nálunk lesz lassan aktuális a kapuskérdés,hanem odaát is.
Am,ha igazán tökös lett volna,akkor Kaká-t dobja be,megtört a speckó

és kiállítják Adánt
zseniális...
Casillas meg ennél bizonytalanabbul nem is szállhatott volna be.. kíváncsi leszek erre a meccsre.

Casillas meg ennél bizonytalanabbul nem is szállhatott volna be.. kíváncsi leszek erre a meccsre.
Casillas bizonyít, két percen belül adott egy gólpassz értékű labdát, aztán meg alaposan mellényúlt egy szögletnek....
hidd el, mi isBritishKnight írta:Bocsi Realosok de én nagyot kacagtam![]()

Blog - Supernatural Movies
- BritishKnight
- Capitá del Barça
Bocsi Realosok de én nagyot kacagtam

"Gloria Victis, dicsőség a legyőzötteknek, kik győzhetetlenek."
szerintem meg ha van,beengedi és kimegy gratulálni mouhoz.daffy írta:ha a sorsnak van humorérzéke,akkor megfogja és kimegy mouhoz gratulálni
szerk.: mit művelnek a madridiak....uram atyám.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Initom 2013.01.06. 17:10:50-kor.
Abi & Tito
ha a sorsnak van humorérzéke,akkor megfogja és kimegy mouhoz gratulálni
hát figyelj..Casillas már jöhet issalas9 írta:Legyen igazad, de 1-0 Benzema...Initom írta:Szerintem nem csak a reál fog bukni,hanem az Atletico Madrid is! Ez a megérzésem

Én ahelyébe beengedném a tizit

Abi & Tito
Adan-t kiállítják 

Hajrá Barcelona és Swansea! 

daffy. annak hogy a BL re megy rá,és már 2. meccse kezd Adán...hát sok közük nincs egymáshoz.Többivel egyet értek. Egyre jobban az van a fejemben,hogy a leléptetési díjért megydaffy írta:én komolyan nem értem és ahogy olvasgatok,nem vagyok egyedül. viszont szerintem van akkora egója,hogy ne direkt tegye. a bl-re rányomul,hogy megmaradjon valami a mítoszából,aztán ha nem jön be,akkor a játékosokra,bíróra keni. ha bejön,akkor vesz egy saját képmásával ellátott bőröndöt és angliába költözik. mindenesetre speciális,az biztos.Initom írta:Van egy olyan érzésem,hogy a Real ma megint bukni fog. Amilyen forduló ez....Marseillel,Lyonnal az élen. Ebben a meccsben is benne van a meglepetés,főleg így hogy,ilyen védelem lesz,s Adan van a kapuban megint.
A Sociedad nagyon jó formában hagyta abba az őszt,reméljük egy újabb győzelemmel zárkóznak felfelé.
Mou maga alatt vágja a fát...
direkt?![]()
a vendég győzelem 10szeres pénzt fizet.az meglepne,de az x is hoz 6szoros tétet

ömmm. 1,35 ért nem meg verni a gui...hagyjuk is.bence-barca írta:Mint OMes kikérem magamnak!
2-1-re nyertünk a Guingamp ellen hosszabbítás után!
De legyen igazad és bukjon ma is a Real.
Szerintem nem csak a reál fog bukni,hanem az Atletico Madrid is! Ez a megérzésem

Abi & Tito
- salas9
- Entrenador del Barça
Addig jó, még ilyen hülyeségeket csinálVaratrix írta:Amit még nem értek Murinhonál, hogy miért mellőzi ennyire Modricot meg Kakát. Amikor játszottak igazából nem játszottak rosszul. Ez Khedirára nem igaz, katasztrófa szegénykém. Özil meg kissé rapszódikus.

-
- Llegenda del Barça
Mint OMes kikérem magamnak!Initom írta:Van egy olyan érzésem,hogy a Real ma megint bukni fog. Amilyen forduló ez....Marseillel,Lyonnal az élen.
2-1-re nyertünk a Guingamp ellen hosszabbítás után!

De legyen igazad és bukjon ma is a Real.