Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor lehet h más meccset néztünk, mert mindkét gólnál középen helyezkedett, rendre ott volt középen és ott is érkezett. Főleg a második gólnál nagyon látványos, az egyetlen emberünk az Espanyol kp mögött, és a bal khv előtt áll, őt futja le. Szó nem volt befelé húzásról, akkor valahonnan a balhátvéd mellől lépett volna be a bhv- bal khv közti résbe.Mikaos írta:Nem volt itt semmilyen tanmese a középcsatárokról, mert megint nem volt semmilyen középcsatárunk.
Pedro ugyanazt csinálta, amit szokott: szélről befelé futott.
Nem volt itt semmilyen tanmese a középcsatárokról, mert megint nem volt semmilyen középcsatárunk.sjd írta:Na és akkor a mai tanmese címe, hogy "miért van értelme középcsatárral játszani?"
És láttuk, hogy pont azért, mert így mesternégyest is lehetne rúgatni egy olyan játékossal, aki egyébként ennyiszer egész szezonban nem látta a kaput idáig. Sanchez mozgásán is egyből látszott ugyanez, amint beállt. Remélem ez Titonak is feltűnt.
Nem értem Pedrot miért erőltetik ennyire. Megérteném, ha jól játszana, vagy lőné a gólokat, de nem azt teszi.salas9 írta:Kezdőcsapat:
Valdés, Alves, Piqué, Puyol, Alba, Sergio, Xavi, Iniesta, Cesc, Pedro i Messi
Örültem volna Tellónak... Na mindegy.salas9 írta:Kezdőcsapat:
Valdés, Alves, Piqué, Puyol, Alba, Sergio, Xavi, Iniesta, Cesc, Pedro i Messi
Remélem ott folytatja Cesc ahol abbahagyta,hihetetlen nagy szüksége van rá nem is csak a csapatnak,hanem elsősorban Xavinak,kell a pihi az öregnek.ab1daL írta:Bekerült az Espanyol elleni keretbe Song, Adriano, és Fábregas! Ne felejtsétek; vasárnap 19:00 katalán derbi!
Hogy is lehetne elfelejteniab1daL írta:Bekerült az Espanyol elleni keretbe Song, Adriano, és Fábregas! Ne felejtsétek; vasárnap 19:00 katalán derbi!
Amit kiemeltem, az a helyes válasz. Amikor meghosszabbította a szerződését, ebben állapodtak meg, hogy majd jövőre vált ezért.nzxtpo írta: ...Lehet, hogy kedves neki ez a szám valami okból kifolyólag, aztán majd jövőre vált, ha csak fel nem szabadul egy szám a télen.
Lehet változtatni a mezszámon, hiszen ha szünetbe elmegy egy játékos, akkor a mezszámot meg szokta kapni valaki más, hogy ha akarja az adott játékos. Lehet, hogy kedves neki ez a szám valami okból kifolyólag, aztán majd jövőre vált, ha csak fel nem szabadul egy szám a télen.bence-barca írta:Szerintem még nem profi szerződés, amivel hosszabbított nemrég.StickyFingaz írta:Egy kérdés. Ha Tello az első csapat tagja,akkor hogy játszhat még mindig a 37-es mezben?
Vagy, ha létezik ilyen szabály, akkor azért, mert már ebben az idényben elkezdett egy számot használni, nem lehet változtatni rajta az idény folyamán.
De aztán lehet nagy hülyeséget mondok, de én ezekre gondoltam.