Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ordog írta:Egyértelműen most vagyunk hullámvölgyben:) A sok hiányzó és a sok sérült miatt is... de így is jók vagyunk az ilyen csapik ellen...
én csaka listáról beszéltemMental_Theo írta:Az Osasuna volt a 6.Badi írta:47 lőtt gól orbitális![]()
érdekes, hogy tavaly az Espanyol milyen jó volt...Osasuna meg sehol nem volt
csak nem irtam bele a 6.at
Az Osasuna volt a 6.Badi írta:47 lőtt gól orbitális![]()
érdekes, hogy tavaly az Espanyol milyen jó volt...Osasuna meg sehol nem volt
varga tamás írta:sziasztok!
A bilbao ellen egy kicsit szenvedtünk, dehát ha az ellenfél 11 emberrel csak védekezik, nehéz látványosan focizni. A végén Deco egy kicsit elvesztette a fejét, de a bíró Gurpegui-t is kiállíthatta volna, hiszen ő provokálta a portugált. Etoo egy kicsit megfeledkezett magáról, nem kellett volna köpnie, a mozdulat egyértelmű volt. A fő kérdés most az: Etoo, Motta, Xavi távollétében mit tudunk mutatni. Motta vagy figyelmetlen, vagy túl sérülékeny, én túladnék rajta, hisz többet sérült, mind amennyit játszik. Xavi még az idén pályára léphet? Van Bommel nagyon agilisan játszik, nagyon jó vétel volt. Az egyik kedvencem Henke, valahogy rá kéne beszélni a maradásra. A következő két meccset - alaves, mallorca - mindenképpen nyerni kell. Ja, Deco 2 meccséről: azért az érdekes, hogy eredetileg egyet kapott, aztán felemelték kettőre, bezzeg a real kiállításait eltörlik, vagy mérséklik. De sebaj, bakaphatják a 3-4. helyet. Forca Barca! varga tamás