Barcaman1993 írta:Nálam ilyesmi jöhetne szóba:
Pinto-Alves, Mascherano, Bartra, Montoya-Thiago, Song, Dos Santos-Alexis, Messi, Villa
Ugyanerre a kezdőre gondoltam én is!

A közzépálya ahogy mondtad gyenge lesz, ha Xavi játszik mellete Thiago mögöttük meg Song akkor azért
nem lesz ez olyan gyengusz.Ha pedig főként a fiatalok játszanak akkor kiváncsi leszek arra hogy támadásba mennyire megy majd a csapatnak hisz
ott mindenbizonnyal ott lesz most Leo is mellete meg Villa és Alexis cserekéntmeg majd jöhet Tello/Pedro.A Benfica elleni meccs után a Villa topicba írták hogy a támadóinknak azért nem volt lehetősége mert gyenge volt a kp.Ez igaz ezért lesz majd érdekes a meccs.
Tito engem nem lepett meg ezzel az erős kerettel számítottam rá hogy erős csapat meg Cordobába.Csak az a kérdés vajon miért?Vasárnap az
Atleticoval játszunk egy baromi fontos meccset.Igaz minden edző másképp
látja a dolgokat valaki úgy hogy pihentessük a fontos embereket valaki
pedig úgy hogy egy lötyögős meccsre betesszük a fiúkat verjenek 5-6 gólt
ezzel is hangolnak hétvégére.Így igazán belegondolva Titonál nincs is olyan hogy fontos vagy nem fontos meccs.Mindegyik találkozó számára ugyanolyan fontos csak valamelyik nagyobb szerepet kap az edző szemében.Mondjuk én ezt a felfogást jobbnak látom mind azt hogy akár
kupameccs visszavágókon akár tétnélküli Bl/El meccseken egy nagyobb
csapat kikap egy noname klubtól.Hogy ne legyek OFF a meccstől nagyon
nem várok sokat jó lenne egy olyan eredményt elérni hogy januárba az
első csapat játékosait meg se említtsék a viszsavágóval kapcsolatban.Ja
és hogy valami kis színvonala is legyen meccsnek azaz ne lötyögjék el a fiúk.Tippem az erős keret miatt: 0-5. Visca el Barca!