20tek írta:Akkor ebben nem értünk egyet.
Ha belinkelek egy oldalt, ami tele van mindeféle mocskolodással és hazugsággal a csapatról és a játékosokról, és nem kommentálok hozzá semmit, akkor az rendben van? Hát NEM.
Szerintem ugyanúgy felelős vagyok azért, amit beírok, mint amit belinkelek. Lehet az ferdítés vagy hazugág is, de akkor hozzá teszem, hogy én nem így gondolm, vagy szerintem ez miért nem igaz.
Nem tartom egyenes hozzáállásnak, hogy belinkelek valami szemetet, aztán feltartom a kezemet, hogy ezt nem én modtam, csak le van írva valahol.
Ha ez nem az ő véleménye, akkor azt miért nem teszi szóvá? Ilyen dolgokkal lehet parttalan vitákat gerjeszteni egy fórumon, ahol persze senki nem hibás, hiszen NEM AZ Ő VÉLEMÉNYE, csak egész véletlenül belinkelte.
de ebben nem is kell állást foglalnia feltétlenül,hiszen senki nem mondta,hogy kezet akart fogni. fel lehet dobni a témát,hogy vajon mi volt? beszéljünk róla. ugyan úgy lehet tippelni,mint ramos esetében,hogy szándékos volt-e a rúgás vagy sem. csak mivel egy eb forum,így a válasz mindkét esetben elég egyértelmű:
1. cr a taknyát törölte pep hátába,amit ő nyugtázott. csúnya cé.
2. ramos az életét követelte ellenfelének,nem járt sikerrel.