2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Hát legyen így! De én sem várok nagy csodát az Osasunától.Barcaman1993 írta:A 20. helyen álló Espanyol is ponttal jött el a Bernabeuból... Az Osasuna ellen a nagyok ráadásul mindig meg szoktak izzadni idegenben. Minket is szétfociztak, óriási mázlink volt, hogy nyertünk.sjd írta: Tegyük hozzá, hogy a 20. helyen álló Osasuna ellen játszanak, és máris nem lesz olyan durva. Én sok reményt nem fűzök ehhez, sem a Sociedad, sem a Celta nem jutott semmire, még emberelőnyben sem.
A 20. helyen álló Espanyol is ponttal jött el a Bernabeuból... Az Osasuna ellen a nagyok ráadásul mindig meg szoktak izzadni idegenben. Minket is szétfociztak, óriási mázlink volt, hogy nyertünk.sjd írta: Tegyük hozzá, hogy a 20. helyen álló Osasuna ellen játszanak, és máris nem lesz olyan durva. Én sok reményt nem fűzök ehhez, sem a Sociedad, sem a Celta nem jutott semmire, még emberelőnyben sem.
Tegyük hozzá, hogy a 20. helyen álló Osasuna ellen játszanak, és máris nem lesz olyan durva. Én sok reményt nem fűzök ehhez, sem a Sociedad, sem a Celta nem jutott semmire, még emberelőnyben sem.Barcaman1993 írta:Most kapok csak észbe. A következő meccsen nem játszik Ronaldo, Pepe és Ramos sem. Azért ez elég durva, főleg az Osasuna ellen idegenben.
nem kellett megegyezni,ez a kivásárlási ára. a napolinak innentől nincs szava az ügyben.zalazs88 írta:Elvileg a real megegyezett a napolival hogy 63millio euroert megveszik cavanit. Elvileg az uzlet csak nyaron fog bekovetkezni mikor is cr elmegy onnan.
ezt megkapja a real minden városban,de szinte minden más csapat is,csak a többiek a kutyát nem érdeklik,ezért nem kreálnak belőlük híreket.ettől persze nem lesz szebb és szánalmas maga a viselkedés,de ez hétköznapi sajnosmess2009 írta: bocs, hogy csak most reagálok:
volt ide belinkelve egy idézet (angolul)ha jól értem arról szólt, hogy a Celta meccsen a stadion azt skandálta, hogy Messi "értelmi fogyatékos"...(mentally retarded) erre utaltam, ha nem jól fordítottam, mea culpa!
bocs, hogy csak most reagálok:daffy írta:mire gondolsz?mess2009 írta:az még elmegy, hogy egy gyenge csapat ellen otthon lőnek négy gólt, de az már bunkóság a köbön, ha ezt használják más(ok)lejáratására.
a játékotok 4-5 éve ugyanarra épül. sikerült felkészülni ellene?a Modric féle passz: ezzel ugyan semmi bajom, de ideje lenne már felkészíteni a csapatokat az ilyen átlátszó taktikai elemek kivédésére(tudom!! nem könnyű, de nem lehetetlen - gondolom.)
Varatrix írta: Miről beszélsz azok a Barca bérencei! Vagy csak UEFA-t tudtuk megvenni?
Pedig kezdtem megkedvelni Ramost, de megérdemelne gy kis gondolkodási időt.
Miről beszélsz azok a Barca bérencei! Vagy csak UEFA-t tudtuk megvenni?Deus írta:Mezner2 írta:" - Sergio Ramost akár öt mérkőzésre is eltilthatják,
Jaaaa peeeersze.... ahogy ismerjük a korrupt szövetséget, módosítani fogják és maximum csak 1 meccsre lesz eltiltva.
És Ramos alakítása.Varatrix írta:Murinho dühkitörése.
egyik sem az. jelenleg nincs klasszis spanyol csatár a világon. torres és villa már nem a régi. más meg nincs. nem is értem,hogy miért kéne spanyol,miért kell egy spanyol csapat? eddig sem volt divat. most a barcának összejött egy generáció,jó darabig nem lesz ilyen újra. nem az a követendő példa,hogy erőltetjük azt,ami nem megy. vásárolni kell,mert a barca különítmény nélküli spanyol válogatott nem tényező sem hazai,sem nemzetközi porondonremontada írta:Akkor legyen a középcsatár Llorrente, Negredo vagy Soldado, van választék bővena világverő spanyol keretben.
akkor vedd ki a mostani csapatból marcelot és coentrao-t,helyükre tedd essient. vedd ki khedirát és dobd be di mariát. kb ott lennének.Nem hiszem, hogy a spanyol bajnokságban/kupában 1-2 gólnál többet kapnának, de hogy 4-5öt rúgnának, az fix.
de miért,torres szórja a gólokat?!remontada írta:Michu 15 gólt szerzett tavaly a Rayo színeiben a spanyol bajnokságban...Vicente del Bosque is egy a pár arc közül, aki felkapta, mivel februárban márválogatott kerettag lesz...Mezner2 írta:Annyira éreztem,hogy Michu-t pár gól után így felkapja pár arc,mint kb. mindenkit manapság,akinek 4-nél több jó meccse volt a szezonban,ébredjünk már fel,az az ember abszolút nem Real szint.
Az angol bajnokságból a spanyolok kiemelkednek,mert technikásabbak mint favágóék,viszont Michu ott sem a technikai virtuozitásával tűnik ki,hanem csak jó a helyzetkihasználása,Spanyolban SZERINTEM nem jutna 10 gól fölé.
Bevallom őszintén,hogy annyira nem ismerem Michu előéletét,abból mondok véleményt amennyit én láttam.daffy írta:rayo-ba lőtt 17et. egyébként ez az elfogultság michu és torres irányába. ugyan ez látható itt is az ifisták felé. a fórumtárs biztos nagy spanyol fanMezner2 írta:Annyira éreztem,hogy Michu-t pár gól után így felkapja pár arc,mint kb. mindenkit manapság,akinek 4-nél több jó meccse volt a szezonban,ébredjünk már fel,az az ember abszolút nem Real szint.
Az angol bajnokságból a spanyolok kiemelkednek,mert technikásabbak mint favágóék,viszont Michu ott sem a technikai virtuozitásával tűnik ki,hanem csak jó a helyzetkihasználása,Spanyolban SZERINTEM nem jutna 10 gól fölé.
Michu 15 gólt szerzett tavaly a Rayo színeiben a spanyol bajnokságban...Vicente del Bosque is egy a pár arc közül, aki felkapta, mivel februárban márválogatott kerettag lesz...Mezner2 írta:Annyira éreztem,hogy Michu-t pár gól után így felkapja pár arc,mint kb. mindenkit manapság,akinek 4-nél több jó meccse volt a szezonban,ébredjünk már fel,az az ember abszolút nem Real szint.
rayo-ba lőtt 17et. egyébként ez az elfogultság michu és torres irányába. ugyan ez látható itt is az ifisták felé. a fórumtárs biztos nagy spanyol fanMezner2 írta:Annyira éreztem,hogy Michu-t pár gól után így felkapja pár arc,mint kb. mindenkit manapság,akinek 4-nél több jó meccse volt a szezonban,ébredjünk már fel,az az ember abszolút nem Real szint.
akkor vedd ki a mostani csapatból marcelot és coentrao-t,helyükre tedd essient. vedd ki khedirát és dobd be di mariát. kb ott lennének.Nem hiszem, hogy a spanyol bajnokságban/kupában 1-2 gólnál többet kapnának, de hogy 4-5öt rúgnának, az fix.