2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
ezt mire építed? mert hogy nem az utóbbi időszakra,az valószínű. még ha a játék képe és a jelenlegi eredmények ezt is vetítik előre,kicsit erősnek érzem. a bl-ben mindkét csapat ugyan addig jutott,a szuperkupát elhozta a real. egy meccsen simán háromesélyes a párharc.remontada írta: Real maximum ikszre jó a Barca ellen a spanyol frontokon, a Bl-ben viszont semmi.
egy ilyen real meccsenként kapna 3 gólt,mert a szélső védelem kuka,a kp pedig nem védekezik. életképtelen a felállás. torres meg annyi gólt lő,hogy egy közepes képességű ba lemossa a pályárólCasillas-Arbeola Ramos Varane Nacho-X.Alonso Cazorla Silva-Mata Torres Michu
de ebben nem is kell állást foglalnia feltétlenül,hiszen senki nem mondta,hogy kezet akart fogni. fel lehet dobni a témát,hogy vajon mi volt? beszéljünk róla. ugyan úgy lehet tippelni,mint ramos esetében,hogy szándékos volt-e a rúgás vagy sem. csak mivel egy eb forum,így a válasz mindkét esetben elég egyértelmű:20tek írta:Akkor ebben nem értünk egyet.
Ha belinkelek egy oldalt, ami tele van mindeféle mocskolodással és hazugsággal a csapatról és a játékosokról, és nem kommentálok hozzá semmit, akkor az rendben van? Hát NEM.
Szerintem ugyanúgy felelős vagyok azért, amit beírok, mint amit belinkelek. Lehet az ferdítés vagy hazugág is, de akkor hozzá teszem, hogy én nem így gondolm, vagy szerintem ez miért nem igaz.
Nem tartom egyenes hozzáállásnak, hogy belinkelek valami szemetet, aztán feltartom a kezemet, hogy ezt nem én modtam, csak le van írva valahol.
Ha ez nem az ő véleménye, akkor azt miért nem teszi szóvá? Ilyen dolgokkal lehet parttalan vitákat gerjeszteni egy fórumon, ahol persze senki nem hibás, hiszen NEM AZ Ő VÉLEMÉNYE, csak egész véletlenül belinkelte.
Ha tényleg nem érzed, h mi volt a baj a hozzászólásoddal, akkor - ahogy te is mondtad - parttalan a vita.20tek írta:Akkor ebben nem értünk egyet.
Ha belinkelek egy oldalt, ami tele van mindeféle mocskolodással és hazugsággal a csapatról és a játékosokról, és nem kommentálok hozzá semmit, akkor az rendben van? Hát NEM.
Szerintem ugyanúgy felelős vagyok azért, amit beírok, mint amit belinkelek. Lehet az ferdítés vagy hazugág is, de akkor hozzá teszem, hogy én nem így gondolm, vagy szerintem ez miért nem igaz.
Nem tartom egyenes hozzáállásnak, hogy belinkelek valami szemetet, aztán feltartom a kezemet, hogy ezt nem én modtam, csak le van írva valahol.
Ha ez nem az ő véleménye, akkor azt miért nem teszi szóvá? Ilyen dolgokkal lehet parttalan vitákat gerjeszteni egy fórumon, ahol persze senki nem hibás, hiszen NEM AZ Ő VÉLEMÉNYE, csak egész véletlenül belinkelte.
nekem csak annyi a kérdésem,hogy miért akart volna kezet fogni egy háttal ülő emberrel,akivel amúgy sem rózsás a kapcsolata? ettől még akarhatta,de én nem tettem volna ilyet,főleg nem abban a helyzetbenMessidona10 írta: Már ne haragudj, de Ferninho egy rossz szót nem szólt... csupán belinkelte a videót annyi kommentárral, hogy érdekesség. Semmi olyat nem írt, ami miatt indokolt lenne ez a kirohanás. Attól, hogy a Madridnak szurkol, nem kell minden hozzászólását hadüzenetnek venni
Különben szerintem sem kézfogás akart lenni, tekintve, hogy ha arról lett volna szó, akkor papíron az idősebbnek kell először nyújtania a kezét (már ha feltesszük, hogy ezt CR mester is tudja). Másrészt meg nincsenek ők annyira jóban szerintem, hogy kézfogással üdvözöljék egymást.
Szerk.: hopp, recrea megelőzött
várjuk meg a nyilatkozatokat. ha van alapja a dolognak,akkor többen fognak szót kérni miatta,mert nem lehet csak úgy elsiklani az ügy fölöttTök jó,egy-két agyhalott firkász a következőket hozta le :
Rosicky: "Esküszöm, hogy Cristianóra szavaztam, de a Fifa Messinek adta a szavazatom"
Buffon szintén CR-re szavazott, de Pirlóra ment a szavazata.
Silva: "Cristianóra szavaztam, de a Fifa Messihez írta be. Szomorú ami történt."
Indonéz újságíró Xavira szavazott, de természetesen Messire került a szavazata.
Pekerman: "Falcaóra szavaztam. De a Fifa szerint Messire, ami nem igaz. Nem tudom mi történt, de én nem szavaztam Messire."
A forrás állítólag az Al Jaazeru,és a La Gazetta.
Na akkor vegyük sorra :
1. Ha így lenne,akkor nyílván nem Buffonét modosítanák meg Pekermanét,akik azért jelentenek valamit a labdarúgásban,és van szavuk is ezekben a körökben,hanem amerikai szamoa,és hasonló focihoz inkompetens dilettánsok szavazatát módosítanák SZERINTEM!
2.Ebből mára világbotrány lenne,nyílván a FIFA kockáztatja egy ilyennel saját hitelességét (amit különben már rég elveszített más okokból)
3.Akkor fölénnyel nyert Leo,hogy biztos úgy rá volt szorulva arra a 4-5 szavazatra mint egy falat kenyérre Very Happy
Már ne haragudj, de Ferninho egy rossz szót nem szólt... csupán belinkelte a videót annyi kommentárral, hogy érdekesség. Semmi olyat nem írt, ami miatt indokolt lenne ez a kirohanás. Attól, hogy a Madridnak szurkol, nem kell minden hozzászólását hadüzenetnek venni20tek írta:Látom a szemed és az eszed te sem használod. Csak elhiszed, amit leírnak, amennyiben megfelel a világnézetednek.ferninho írta:egy kis érdekesség, díjátadón Pep meg CR
Most komolyan TE mit látsz azon a jeleneten? Hol látod azt, hogy CR kezet akart fogni?
Siralmas...
Nem mintha kenyerem lenne a védelme, de ferinho semmit nem fűzött hozzá az esethez, csupán belinkelte, egy szóval nem mondta, h elhiszi vagy így is gondolja, úgyhogy teljesen indokolatlan a hozzászólásod stílusa, nem is értem ezt a hozzáállást. Továbbá, h mi történt kettejük között, azt egyikőnk sem tudja, csak találgatni tudunk. Egyébként meg ők is emberek, én sem tisztelek minden embert, ők sem biztos, h tisztelik egymást, nincs ebben semmi különös.20tek írta:Látom a szemed és az eszed te sem használod. Csak elhiszed, amit leírnak, amennyiben megfelel a világnézetednek.ferninho írta:egy kis érdekesség, díjátadón Pep meg CR
Most komolyan TE mit látsz azon a jeleneten? Hol látod azt, hogy CR kezet akart fogni?
Siralmas...
Látom a szemed és az eszed te sem használod. Csak elhiszed, amit leírnak, amennyiben megfelel a világnézetednek.ferninho írta:egy kis érdekesség, díjátadón Pep meg CR
Nézd/nézzük már meg ezt a videót jobban. CR "lekönyököli" Guardiolát, erre mondja neki, hogy bocs haver. Guardiola meg nyugtázza, hogy semmi nem történt oké. Senki nem akart itt senkivel kezet fogni.ferninho írta:egy kis érdekesség, díjátadón Pep meg CR
Mondjuk a lökdösődés után nem csodafcjoc írta:nem hiszem hogy kézfogás akart ez lenni, de attól függetlenül ennél nagyobb parasztság nem sok vanferninho írta:egy kis érdekesség, díjátadón Pep meg CR
mire gondolsz?mess2009 írta:az még elmegy, hogy egy gyenge csapat ellen otthon lőnek négy gólt, de az már bunkóság a köbön, ha ezt használják más(ok)lejáratására.
a játékotok 4-5 éve ugyanarra épül. sikerült felkészülni ellene?a Modric féle passz: ezzel ugyan semmi bajom, de ideje lenne már felkészíteni a csapatokat az ilyen átlátszó taktikai elemek kivédésére(tudom!! nem könnyű, de nem lehetetlen - gondolom.)
Boldogok a lelki szegények...lui1698 írta:Legalább ez az egy örömük legyen meg szegényeknek az életben.ab1daL írta:barcastuff @barcastuff
Real Madrid fans at the Santiago Bernabeu stadium singing anti-Messi chants during the game against Celta, calling him "mentally retarded".
Legalább ez az egy örömük legyen meg szegényeknek az életben.ab1daL írta:barcastuff @barcastuff
Real Madrid fans at the Santiago Bernabeu stadium singing anti-Messi chants during the game against Celta, calling him "mentally retarded".
nem hiszem hogy kézfogás akart ez lenni, de attól függetlenül ennél nagyobb parasztság nem sok vanferninho írta:egy kis érdekesség, díjátadón Pep meg CR
A kiégés nem attól függ, hogy valaki hány éves. Ronaldinho kb. 27 évesen égett ki (ennek persze pályán kívüli okai is vannak).Varatrix írta:Erre az egyre reagálnék csak mert az alap felvetés amiről folyik a diskurzus eléggé abszurd.kurdt írta: a kiégett Torresről nem is beszélve...
Szóval az a felvetés szerintem jó hogy Torresnek vissza kéne szambáznia Sapanyol honba. Nyílván nem a Realba, mert Madridban tapast csinálnának belőle az Atletico szurkolók. Szerintem ha hazatérne a Calderónba még bőven lenne benne pár jó év. Nem tekinteném kiégett játékosnak, nem öreg. Nem fekszik neki a cselzifoci. Nem érzi otthon magát. Szerintem pszichológiai okai is lehetnek. Már a pótapának számító Benitez is jó hatással volt rá. Mit hozna ki belőle ha a La ligában focizhatnak. Húsz gólos szezonokat simán lehozna.
Nem lep meg.ferninho írta:egy kis érdekesség, díjátadón Pep meg CR
Erre az egyre reagálnék csak mert az alap felvetés amiről folyik a diskurzus eléggé abszurd.kurdt írta: a kiégett Torresről nem is beszélve...