Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Magon már fenn, mint ahogy szinte minden Barca meccs mostanában. Valamelyik topikban olvastam, hogy van valami account, amit közösen használhat minden eurobarcas CSAK Barca meccsek letöltésére. De most nem találtam...Alexis9Sánchez írta:valaki nem tudna tegnapi meccsre linket adni ahonnan letudnám tölteni vagy neten megnézni valahol?mert tegnap sajna nem tudtam megnézni! :/

vettem, bocs!- chilei.kristop írta:alexis megalapozta az esti jó hangulatomat, ez már csak fokozza. amúgy tényleg szép és jó minden, akik eddig gyengébben teljesítettek most megmutatták kicsit magukat. utolsó meccsén a pedro, villa, alexis hármas mind duplázott, thiago lassan - lassan simán kezdő szint, alvesnek végre jó labdái is voltak a jó mezőnyteljesítmény mellett. többiek pihentek, [auto_cenzúra]ág van.mess2009 írta:nos összességében a mexikói magasan verte ezen a meccsen is Villát, annak ellenére, hogy sokat bénázott!
Azért Alexis töketlenségét nem észrevenni (az eddigi meccsek alapján is) elég nagy figyelmetlenségre vall!!Mikaos írta:Azért Sergi Roberto tehetségét nem észrevenni (az eddigi meccsek alapján is) elég nagy figyelmetlenségre vall!!
...
Az eddig látott meccsek alapján szinte ez volt az egyetlen, ahol kiemelkedőt nyújtott, de ezen szenzációs volt, őszintén meglepődtem!Mikaos írta:Azért Sergi Roberto tehetségét nem észrevenni (az eddigi meccsek alapján is) elég nagy figyelmetlenségre vall!!
...
alexis megalapozta az esti jó hangulatomat, ez már csak fokozza. amúgy tényleg szép és jó minden, akik eddig gyengébben teljesítettek most megmutatták kicsit magukat. utolsó meccsén a pedro, villa, alexis hármas mind duplázott, thiago lassan - lassan simán kezdő szint, alvesnek végre jó labdái is voltak a jó mezőnyteljesítmény mellett. többiek pihentek, [auto_cenzúra] van.mess2009 írta:nos összességében a mexikói magasan verte ezen a meccsen is Villát, annak ellenére, hogy sokat bénázott!
+1. Inkább Rafinha vagy Espinosa.shutterisland írta:ebben a robertoban csak én nem látok semmit ?
+1, valamint Tellót is...shutterisland írta:deulofeut is hiányolom
nem csak te... inkább játszana Rafinha.shutterisland írta:ebben a robertoban csak én nem látok semmit ?
Szegény, alig játszik, és amikor igen, akkor sem eredeti posztján.ab1daL írta:Montoya mehet bal oldalra.
Talált, süllyedt.S.Agüero írta:Egy ilyen meccsre emlékszem, mikor a Getafe ellen játszottunk itthon 4 támadóval.
Ez nagyon nem így van. A pihenés akkor pihenés,ha nyugodtan otthon vagy,vagy egy olyan jellegű kikapcsolódás aminek semmi köze nincs a focihoz.11 évig voltam élsportoló és a legjobban utáltam amikor azért nem játszottam egy meccsen mert másnap az ifivel volt fontosabb meccs és mégis kötelező meccsnézés volt,megsúgom,hogy ugyanannyira lefáraszt.Az utazás,az,hogy ott is ha akarod,ha nem bizonyos fokú stressz helyzetben vagy,a sztároknál tehát Ini-éknél még képbe jönnek az rajongók is,fényképek,autogramok sz*rt sem ér az a pihenés amikor a stadionban kell ülnöd.István88 írta: Szerintem meg a pihenés az a kispadon ülve is pihenés, mert nem játszik a játékos, tehát nem lesz fáradt a következő meccsen. Nem attól fáradnak el a játékosok, hogy a stadionban vannak, hanem attól, hogy játszanak.