2013.01.13. 14:04:43
Lehet itt mentegetőzni -visszatérve a Bayern avagy a Cselzi lett volna a jobb ellenfél-, hogy a "szomszéd fűje mindig zöldebb", de a Cselzi megvert minket, kész, ezen nincs mit tárgyalni. A fociban nincsen HA. Mert HA tavaly nem bukjuk sorra az idegenbeli meccseket (kis túlzással), akkor Peppel beértük volna a Cruyff-féle Barcát, zsinórban 4 bajnoki címmel. Kár ezen agyalni ...
A tegnapi Madrid bearanyozta a napom. Most mutatkozott meg igazán, hogy mire képes Ronaldo nélkül ez a Real, hát láthattuk. Ötlettelen, "íveljükfelmajdvalamelyikbevágja" foci. Az Osasuna a meccs több szakaszában lefocizta a Madridot. Ez a Real ennél többre hivatott, ezt a tök utolsó Osasunát még CR7 nélkül is illett volna megverniük. Meg nem tudom, lehet itt olvastam, de nem biztos, hogy a srác írja, hogy a tavalyi Real CR7 nélkül is simán bajnokságot nyert volna. Na persze, azért ennyire ne legyünk már elvakultak. Ha elmegy CR, akkor ennek a Madridnak nem sok jövőt jósolok, már ami az elkövetkező 4-5 évet illeti. Emlékeim szerint Pinto akkor állt a kapuban bajnokin, amikor Valdés sérült volt, vagy már eldőlt a bajnoki cím. Odaát meg van gusztusa ahhoz az Egyetlen(féreg)nek, hogy a padra tegye a világ legjobb kapusát. Versenyhelyzet ide vagy oda, Mourinho saját maga alatt vágja a fát, és szerény véleményem szerint nem sok virágvasárnap van már neki hátra a fővárosban.Az meg a csapatot minősíti, hogy sorozatban harmadik meccsen kapnak pirosat. Egy szó, mint száz: Ha Ronaldo elmegy, itt hatalmas hanyatlás fog következni (na nem mintha már nem lenne az, de mégnagyobb). Falcao vagy Bale leigazolása jó ötletnek tűnhet, de megint felvetődik a kérdés: Hova? Na mindegy, én hülye vagyok ehhez, majd Madridban jobban tudják. Ott Mourinhok vannak, nem holmi falusi emberek, mint én ...
Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!