2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Henryra sincs,Lampardra sincs szükségünk,jól olvastad van nyereségünk,de amit elkölthetünk az nem 10millió,hanem jóval de jóval több,szóval bárkit leigazolhatnánk,de minek?!Kinek a posztjára kéne?Azt hiszem minden rendben van ITT,minden poszton,majd nyáron.Egyébként szélsővédőkről hallani,de mivel Sylvinho hosszabbít,úgy néz ki mégse jön senki.rightec írta:őőő majd megmutatja hogy van mit a levesbe aprítani!!! Raúl amúgy télleg elég tré mostanság. Pontosabban 3éve, mióta Ronaldo itt van nem találja önmagát. De Cassano nagyon jó vétel volt! Ti nem vesztek senkit a télen? Ha jól olvastam van 10millás nyereségetek. Ajánlom figyelmetekbe: Henry, Lampard![]()
:D (nem mintha őket 10millából meg lehetne úszni)...
ismerős a helyzet, hasonló folyik a madridistán, azzal különbséggel, hogy ott a legtöbben az orrukig se látnak az elfogultságtólrightec írta:nem mondtam semmi rosszat, csak elmondtam a véleményemet. bocs. egyébként hozzánk is mindig jönnek a barcások, azok is beszélnek mindenféle zöldet... de mind1. nem hiszem hogy idióta lennék csak mert más a véleményem, nagyúr!!!!!![]()
brávó. ezt aztán megmondtad, haver!!de. az vagy. Itt igen.
de. az vagy. Itt igen.rightec írta:nem mondtam semmi rosszat, csak elmondtam a véleményemet. bocs. egyébként hozzánk is mindig jönnek a barcások, azok is beszélnek mindenféle zöldet... de mind1. nem hiszem hogy idióta lennék csak mert más a véleményem, nagyúr!!!!!![]()
Áááááááá, mekkora nagy marha vagy, atyaúúristen, már megbocsáss... Sosem szoktam így beszélni senkivel, de ez hatalmas nagy baromság...rightec írta:Szerintem Etoo az aki mindig mindent bepotyáz, . tisztára mint Van Nistelrooy. De most nincs veletek Samuel, kíváncsi vagyok, hogy mit fogtok ma produkálni nélküle.
Potyás Eto'o aki megindul a saját térfeléről,4embert átcselez,és hatalams gólt akaszt,vagy az oldalvonal mellől a hozzágurított labdát azonnal belsővel benyesi a hosszú felsőbe,TÉNYLEG,tisztára mint Nistelrooy.rightec írta:és az nem volt potya amit a Cadiz lőtt?? dede! de mekkora!! szerintetek potya volt Becks szabadrúgása, és Robinho mestermunkája is???!!!??![]()
![]()
Szerintem Etoo az aki mindig mindent bepotyáz, . tisztára mint Van Nistelrooy. De most nincs veletek Samuel, kíváncsi vagyok, hogy mit fogtok ma produkálni nélküle. Azért azt se feledjük, hogy az uccsó Alaves megy a ti otthonotkoba, szóval ha nyertek sem lehet húhhaaa de jónak nevezni. Az lenne a természetes, ha legyőziek az alavest. Persze remélem nem hozzátok a kötelezőt!!
Petixy írta:Szorítsunk,hogy egyre jobb eredményeket éjen el a reál,mert akkor a legtöbb emberüket megtartják,és ez nekünk jo!
De igenis Barca szintu játékos, nem tom mi bajotok van vele. AZért már sokkal kevesebbet hibázik mint tavaly, és a legtobb meccsen jol játxik.nem Barca szintű játékosok: Oleguer
Badi írta:hát srácok, asszem lemondhatunk a bajnoki címről...
ez amadrid átgázol mindenkin![]()